България и Румъния отговарят на всички условия

Това обявиха европейски представители
19 окт 2023 23:55, Росен Стойчев
50
България и Румъния отговарят на всички условия
Снимка: БГНЕС

България и Румъния покриват изискванията за Шенген. Това обяви Илва Йохансон,  съобщи EuObserver.

"Те показват, че могат да ни пазят. Оптимист съм, че ще влязат", обяви европейският представител.

Още по темата


Испанският външен министър Фернандо Гранде се съгласи с Йохансон. Очаква пълна интеграция в Шенген до края на годината.

"Страните са изпълнили всички нужни условия за влизане. Работим, за да бъдат възнаградени", добави испанският представител.

Очаква се ново гласуване. То може да се проведе на предстоящия съвет.

Водят се нови преговори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: БългарияЕвропа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
10
 
! Отговори
ало ало преди 7 месеца
ще влезем - на кукуво лято! и унгарците вече са против нас!....пък и какво го топли народа вашия т-ъп шенген - свободно до ходим да зяпаме западни камънаци, и у нас ги има...
17
2
 
8
 
! Отговори
Стига дрънкали преди 7 месеца
Имаме толкова други проблеми. Хайде стига с тоя Шенген. Това е дъвка на вманиачени евро чиновници, дървени глави. Те живеят в друг свят, света на критериите, на срещите, на работните групи и на високите заплати. Не ни занимавайте.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И защо ни занимават с тези глупост Шенген постоянно? На никой не му пука за "Шенген".
15
7
 
6
 
! Отговори
Как един негатив преди 7 месеца
не споменаха за Шенген, негативите са в пъти повече от позитивите. Емигранти. Държава без граници е територия, губим контрол над границите си. Най-новото, ЕЦБ обяви въвеждането на цифрово евро до 2 г. На печелившите честито. Следват индивидуални въглеродни отпечатъци, премахване на кеш и тотален контрол, къде ходите, какво ядете, какво пишете. Не сте съгласен с политика на правителство няма пари в телефона. Протестирате като в Канада, замразяване на сметките. Изгубите ли кеша, губите СВОБОДАТА.
14
5
 
6
 
! Отговори
Посолството преди 7 месеца
На кой му пука. То ЕС отдавна си е плюло на принципите, важното е да се подкрепя Израел, за да могат да избиват жени и деца в Газа, защото това не са военни престъпления
13
4
 
6
 
! Отговори
Тез още не разбраха, преди 7 месеца
че вече не щем нито оакания Шенген нито обезцененото вече евро!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ала бала портокала! Колко още трябва за да разберем, че за тези трансджендъри сме втора ръка хора?!
11
3
 
2
 
! Отговори
Шенген преди 7 месеца
ще удолетвори няколко големи ТНК-та, чужди фирми, и местни които са малко, изнасящи в ЕС, и то стоки без висока Добавена Стойност. Обикновеният народ е губещ: квоти емигранти, загуба на границите на България, без собствена политика и контрол върху тях. Единна информационна система-с още повече биометрични данни. И престанете с тези опашки по границите. Пътувайте със самолет и наемайте коли на летищата. Скоро според ЕС, ще се разрешава за 3 г. да пътувате до 1500 километра.ЕЦБ обяви ЦИФРОВО ЕВРО.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Че какво значение има кой какви ги плещи? Важното е чостните интереси на управляващите старите държави-членки да се пазят.
9
4
 
5
 
! Отговори
Токмаков преди 7 месеца
Когато вкарат всички престъпници окрали България в затвора тогава ще говорим за шенген. Всичко останало е измама и подигравка с нормалното. ЕС е новия СССР. Където една малка шайка обявяваща се за богоизбрани е поставила хората в робство. За какъв шенген говорите г-жо в България или не знаете или ни правите на *** че със 500 лева пенсия и 860 от нова година 930 лева заплата е подигравка да говорим за България и шенген!!?????
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
'' България и Румъния отговарят на всички условия '' ................................... България и Румъния отговарят на всички условия на евро-бюрократите, но очевидно не отговарят на условията на политиците, които отговарят пред избирателите си и не ги виня за това.
7
6
 
15
 
! Отговори
Унгария преди 7 месеца
До Анонимен: също ще ви сложи вето заради наказателната такса за газта - и това е само началото
6
6
 
14
 
! Отговори
От историята преди 7 месеца
България бива приемана в съюзи и договори, не само когато вече няма никакъв смисъл от тях, но и когато тези съюзи са станали вредни и опасни!
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Престанете да цитирате съгласните.Това няма да промени нищо!!Холандия казва че нищо не се е променило и няма Шенген.Напълно съм съгласен с холандците.Без Пеевски и Тиквата в затвора няма да ви пуснат в Шенген.Все едно да повтаряте че ДришУ е велик и с това да чакате да спечели ГШ турнир.Няма начин да стане!!
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Коя е тази бабичка?
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тия си играят на доброто и лошото ченге. Ерик ван дер Бург казва, че не сме изпълнили, госпожата Илва, че сме изпълнили изискванията. Така може да си ни заглавичкват до третото пришествие.
2
1
 
9
 
! Отговори
ДО 4 преди 7 месеца
Това е Илва Йохансон , не е Ваня Григорова .Пожелавам ти спокойствие .
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Отговарят, ама в Европа са фашисти към българи и румънци... дали ще ни пуснат?? Съмнпвам се! Могат да ни спасят само БСП и Левицата на местните избори..

Спонсорирани публикации