Бербатов за БФС: Серийни убийци, затриват българския футбол

Нашият протест започна преди 3 години, уточнява Бербатов
13 ное 2023 11:08, Нели Христова
76
Бербатов за БФС: Серийни убийци, затриват българския футбол
Снимка: БГНЕС

"Вече казвам на БФС серийните убийци, защото те серийно затриват българския футбол. В момента те се опитват да внушат вина на община Пловдив, строителя на стадиона, кмета на града, че видиш ли, мачът трябва да бъде там, ако не - вие сте виновни", това каза в пред БНТ футболистът Димитър Бербатов.

Още по темата
Бербатов коментира драмата, която се разигра около мача Унгария - България. Той трябваше да се играе на Националния стадион "Васил Левски", но от БФС го преместиха в Пловдив заради очакван срещу тях протест.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров обаче заяви на 10 ноември, че двубоят няма да се състои в града. На следващия ден строителят на стадион "Христо Ботев" в Пловдив пък обяви, че може да гарантира за пълната сигурност при провеждането на мача.

В понеделник стана ясно, че Българският футболен съюз е потвърдил пред УЕФА, че срещата ще се играе в Пловдив.

"Те не могат да отстранят проблема, а се обръщат към българския народ и обвиняват него. В същото време - те не са спазили срока за подаването на документите. "Народната любов" е толкова голяма, че ще има протести, където и да се скрият. Опитват се да убият българския футбол и пак искат да им се даде шанс. Националният отбор винаги ще се подкрепя, но БФС никой не ги подкрепя", каза още Бербатов.

"Нашият протест започна преди три години. Радвам се, че хората сега виждат колко сме били прави и идват всички заедно срещу това управление. Не мисля, че УЕФА могат да вземат страна в случая. Когато им се дава грешна информация, те могат да бъдат подведени и да вземат грешното решение", смята той.

Бербатов каза, че битката му да бъде президент на БФС не е на живот и смърт.

"Битката ми е това ръководство да не е начело. Да преместиш мача от столицата и после да се опиташ да обвиниш Пловдив, както и да ги заплашваш, че ще им отнемеш лиценза, как въобще ще отидеш там после?", възмути се футболистът.

В събота строителят на стадион "Христо Ботев" в Пловдив заяви, че получил заплахи лицензите на стадионите на "Ботев" (Пловдив) и "Локомотив" (Пловдив) да бъдат отнети, ако той не осигури всички необходими условия около стадиона, за да може да се състои мачът на националния ни отбор с Унгария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Предлагам и призовавам всички майни от Пловдив да не допускат никой от сегашното управление на БФС в Пловдив! След като те ни заплашват - и ние можем да им отвърнем!
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Незабавно отнемане на лиценза на БФС!
63
0
 
5
 
! Отговори
Darko преди 5 месеца
Пияната тояга Перукан, неграмотника и останалата *** трябва незабавно да напуснат БФС. Прав е Бербо за съжаление тия пияници затриват футбола ни.
62
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кое затриват, че не разбрах? Да не би националите да са спечелили някоя международна титла последните години и аз да съм пропуснал?
61
0
 
2
 
! Отговори
Шопа преди 5 месеца
До 66 . Съгласен съм с теб . И аз още се радвам ,че кака Мара ми даде отзад преди 30 години .... Ама преди 30 години.... Сега не дава !
60
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Шопа 52: От сегашното ръководство са получавали медали на световно по футбол! А Бербо се доказа с наглостта си да отказва да играе за България и с това, че дори не бе поканен в групата за финала на Шампионската в редиците на Манчестър Юнайтед. Представяте ли си какъв срам е това, номер 9 да не бъде дори сред резервите. Срам, срам, срам...
59
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А ти какъв си Бербо? Предател такъв! С голямото си его отказа да играеш за националния, а сега много си загрижен. И при теб ще е същото нивото на футбола, проблемът е в липсата на средства.
58
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не се говори така, чак пък серийни убийци... Тоя Бербатов не е добре в главата.
57
6
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 5 месеца
,,Пудрата захар,, не прощава,прави от човека ***.
56
3
 
12
 
! Отговори
Али'Бега преди 5 месеца
Тия БФС ту'лупи моментално да се разследват за продажба на мачове и да им се спре заплатата!
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кого го интересува умрелия футбол? Да се закрива. Само пари се дават за тая глупост
54
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Личи си че не е уравновесен такива тежки думи не отиват на чо чевек който иска да е лидер ксто му кажат чртой е убиеца на онова поколение той как ше реагира
53
11
 
4
 
! Отговори
Програмист преди 5 месеца
ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
52
3
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 5 месеца
ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
51
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кого надъхва с тези врели не кипели зализаното Бербо.Публиката не е фактор в БФС, УС на БФС не са избирани от публиката, за да се свалят от нея. Има си общо събрание, там да се изказва. Обаче там имат право само представители на клубове. Бербо на кой клуб е представител, официално с документ и. т. н. Така че когато се казва, че нищо не е дал на футбола това е вярно. Дори и в долно нанагорнище, аматьорски клуб, по скоро ще прати местния спонсор, отколкото медийния Бербо.
50
6
 
5
 
! Отговори
Пената преди 5 месеца
Така си е ! Ама и ти си пълен бирбат у глъвътъ!
49
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 53 - Ами нищо не откраднал, само е дал на БГ-футбола! Ти да не би да се дал повече и да си по-свят от Берба, та се засягаш на морал?! Откакто левскари влязоха в БФС - футбола ни върви надолу! Преди 1994-1995 г. бяха бивши футболисти на ЦСКА и други в БФС управляващи. Тогава нещата вървяха! Време е - най-сетне - пак да бъде така и да тръгнем нагоре в национален план!!! В клубните отбори - всякой си гледа чашката
48
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А кой е Бербатов, за да ни учи на морал!?
47
8
 
24
 
! Отговори
Шопа преди 5 месеца
Смятай , колко трябва да си "умен" ,че да подкрепяш сегашното ръководство на БФС , само и само да плюеш по Бербатов . Човека се е доказал , а какво точно са доказали от сегашното ръководство ?? Купени мачове и тотален погром за Българския футбол... От злоба не можем да се оправим , не от друго . Както викат у шопско :-"Не е важно на мене да ми е добре , важно е на комшията да му е зле ."
46
17
 
7
 
! Отговори
До Бербо преди 5 месеца
Боби е пиянде и женкар, Бербо е новото поколение - бело и женкар. Добре се наредихме.