Бербатов за БФС: Серийни убийци, затриват българския футбол

Нашият протест започна преди 3 години, уточнява Бербатов
13 ное 2023 11:08, Нели Христова
76
Бербатов за БФС: Серийни убийци, затриват българския футбол
Снимка: БГНЕС

"Вече казвам на БФС серийните убийци, защото те серийно затриват българския футбол. В момента те се опитват да внушат вина на община Пловдив, строителя на стадиона, кмета на града, че видиш ли, мачът трябва да бъде там, ако не - вие сте виновни", това каза в пред БНТ футболистът Димитър Бербатов.

Още по темата
Бербатов коментира драмата, която се разигра около мача Унгария - България. Той трябваше да се играе на Националния стадион "Васил Левски", но от БФС го преместиха в Пловдив заради очакван срещу тях протест.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров обаче заяви на 10 ноември, че двубоят няма да се състои в града. На следващия ден строителят на стадион "Христо Ботев" в Пловдив пък обяви, че може да гарантира за пълната сигурност при провеждането на мача.

В понеделник стана ясно, че Българският футболен съюз е потвърдил пред УЕФА, че срещата ще се играе в Пловдив.

"Те не могат да отстранят проблема, а се обръщат към българския народ и обвиняват него. В същото време - те не са спазили срока за подаването на документите. "Народната любов" е толкова голяма, че ще има протести, където и да се скрият. Опитват се да убият българския футбол и пак искат да им се даде шанс. Националният отбор винаги ще се подкрепя, но БФС никой не ги подкрепя", каза още Бербатов.

"Нашият протест започна преди три години. Радвам се, че хората сега виждат колко сме били прави и идват всички заедно срещу това управление. Не мисля, че УЕФА могат да вземат страна в случая. Когато им се дава грешна информация, те могат да бъдат подведени и да вземат грешното решение", смята той.

Бербатов каза, че битката му да бъде президент на БФС не е на живот и смърт.

"Битката ми е това ръководство да не е начело. Да преместиш мача от столицата и после да се опиташ да обвиниш Пловдив, както и да ги заплашваш, че ще им отнемеш лиценза, как въобще ще отидеш там после?", възмути се футболистът.

В събота строителят на стадион "Христо Ботев" в Пловдив заяви, че получил заплахи лицензите на стадионите на "Ботев" (Пловдив) и "Локомотив" (Пловдив) да бъдат отнети, ако той не осигури всички необходими условия около стадиона, за да може да се състои мачът на националния ни отбор с Унгария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
През 4 век, император ТЕОДОСИЙ велики, ре-ил , че е време окончателно да забрани спорта като професионално начинание и махнал даже олимпийските игри, а те били на 1000 години.Но в империята масово хората изпростяли, залагали, не работели, ходели по съзтезания.Тогава махнали спорта и всичко си дошло по местата.Съвременната простотия на пост модерния свят има много общо с възтановените олимпийски игри, които разрешиха професионалния спорт.
44
20
 
7
 
! Отговори
я преди 5 месеца
Това момченце от снимката изглежда е в тежка абстиненция.Свършил е "белото".Пари нема.Последно го изгониха от Индия за некадърност и сега драпа за заплата
43
3
 
1
 
! Отговори
подуянец преди 5 месеца
Начо е невинен ,хала мадрит!
42
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бербата защо се е опулил така на снимката. Все едно че са го ...
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Професионалния спорт е нещо лошо.Още 1 век големичт философ Сенека има трактат против мъжете занимаващи се със спорт.Още тогава той доказва, че тренираш ли тялото си мозъка ти става ленив и ставаш глупав.Трябват само леки упражнения рано сутрин и вечер, но активен спорт води до простотия.Светът много изпростя.Звезди са футболисти и баскетболисти.Дават пример в живота хора без мозък.
40
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Все ми се струва, че докато играеше Бербатов не беше чак толкова плашещо грозен.
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Той одавна е затрит.Няма какво да се затрива вече.
38
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя от много лъжи, носът му пораснал като на Пинокио.
37
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е затова спорт не трябва има на профисионално ниво.Някакви нещастни Момченца се вземат насериозно, че са сътворили нещо си и викат на другите анонимници и мизерници.КаКво е направил освен футбола този човек за своя народ....НИЩО.
36
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мдааа, и госпожа Бербатов иска да се докопа до тлъстия кокал - 35 хилки заплата, купони, служебен автомобил, шофьор, секретарки ... че освен да рита топка, друго не умее, а годинките си се нижат ...
35
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Футболния Кокорчо...
34
8
 
21
 
! Отговори
ХИЧО преди 5 месеца
До Анонимен....Бербатов е рекордьорът по голове в националния отбор.Бербатов е единственият футборист,вкарал хеттрик на Ливърпул с фанелката на Манчестър.Бербатов е един от петимата футболисти вкарвали пет гола в мач от Висшата лига.Той е и голмайстор на тази лига за определена година....Виж му видеата в Ю-туб....А ти кой си?Един анонимник плюещ във форума?
33
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ферарио Спасов само ферарита ли е карал че се казва така??? :(
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
те скапаха такава хубава държава та един футбол ли немогат- сега ще платят на всички сородраскачи да го оплюят това момче от сутрин до вечер и това е
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цяла България трябва да излезе на протест срещу,перуката!!!Протести Доде перуката и компания не изчезнат .
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какъв футбол в България бе другари българи!? В държавата България за туземното население трябва да има един спорт и това е : "конски кушии с влачене на умряла овца"
29
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бербатов е най-обикновен национален предател. Когато националният ни отбор имаше най-много нужда от него той отказа демонстративно да играе.На кого го връщаше, на България, на феновете !
28
2
 
12
 
! Отговори
ХИЧО преди 5 месеца
Ако бг политиците и най-вече кмета на Пловдив имат малко акъл в главите си,няма да позволят този мач да се играе извън София,защото следващия вече може да го насрочат в чужбина,за да е удобно и комфортно на миризливата Перука и слугата му Лечков....Държавата не трябва да позволява подобна гавра с националния отбор и с феновете....
27
1
 
5
 
! Отговори
Дуньо Дунев преди 5 месеца
Тупета,голи кратуни и други ***,да си тръгват,докато не са ги изритали българите обичащи футбола.Що за наглост е,да се крият от жалката действителност и да се натискат като слънчасали овце.
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Забрана на спорта поне 30 години.Трябва да умре и последния човек видял" правовата" държава на Иван Костов.След 30 години едно ново поколение ще опита да направи нещо.Дотогава не се занимавайте с глупости!

Спонсорирани публикации