Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"

Той отхвърли преговори със Зеленски
432
Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви по време на Световния младежки фестивал в Сочи, че Украйна е част от Русия и отхвърли възможността за преговори с настоящото ръководство на Украйна, съобщи Ройтерс, цитиран от БТА.

Медведев заяви, че Русия ще продължи своята т.нар. "специална военна операция", докато Украйна не капитулира. Той допълни, че "историческите части на Русия“ трябва „да се завърнат у дома".

Още по темата
Бившият руски президент говори пред карта на Украйна, в която страната е без излаз на море, като Русия напълно контролира нейната източна и южна част, заедно с черноморското ѝ крайбрежие.

"Един от бившите ръководители на Украйна (вторият президент на страната Леонид Кучма – бел.ред.) заяви навремето, че Украйна не е Русия. Тази концепция трябва да изчезне завинаги. Украйна със сигурност е Русия", заяви Медведев, получавайки аплодисменти от публиката.

Той отхвърли преговори за мир с настоящото ръководство на Украйна, начело на което е президентът Володимир Зеленски, и заяви, че едно бъдещо украинско правителство ще трябва да признае „новата реалност на място“, ако иска преговори.  

Коментирайки отношенията между Запада и Изтока, Медведев, който обвини специалните сили и военните съветници на САЩ, че водят война срещу Русия, заяви, че връзките между Вашингтон и Москва са в най-лошото си състояние от Кубинската криза през 1962 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Либерал местане, когато си неук грантаджия така става. НПОто може да ти даде всякакви титли но не и знания. Яд те че хората имат организации, свои собствени, а не тези на Сорос. Църкаш цирикаш файда няма.
290
2
 
1
 
! Отговори
Васил преди 2 месеца
Според мен е и от кръвосмешение .
289
4
 
8
 
! Отговори
Наздраве преди 2 месеца
бе медведка, ай да пийнем още едно, че да станат пет. Пет крака никой няма и медведя ще го няма. Ай да пийнем още едно, че да стана шест. Шест пръста медвед има туй остана му от чужбина, че не знае къде пипа и четири му отстраниха! Айде бегай бе алкохолик невменяем!
288
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всъщност който е видял картата може ясно да си даде сметка че това е оферта към Румъния и Полша за поделяне на Украйна. И доста добра оферта. Може и да се навия. Украйна остава това, което е сега киевски регион.
287
7
 
8
 
! Отговори
Помнещ преди 2 месеца
ОНД имаше при Елцин! В съюз със Империята на Zлото се влиза само с калашници и тежка артилерия! Никой не иска да има нещо общо с Кремъл! Като прокажени са! Нашите Копейки не ги броим! На тях им плащат за да си верват!
286
5
 
6
 
! Отговори
... преди 2 месеца
Значи единствената истина за путинофилията се включва в дефиницията за путинофил! путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪБЕ по заповед на господарите си от кремъл! Та путинофили даже не ми е интересно да се заяждам с вас! Все едно да се зачждаш с чифтокопитен фетус! Ами вземета понаучета малко то малко бре!!! Стига сте писали опорките, дето ви ги дават от кремъл!!!! Образовайте се, малко от малко поне!!!!
285
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
280 всу няма, в момента цру натовците и медиите наричат така азов кракен айдар бандерите и наемниците даже лгбт батальона им. Същото стана в Сирия с Ал Нусра като "умерени джихадисти" от алкайда и други такива с розови тойоти.
284
5
 
6
 
! Отговори
Някой преди 2 месеца
Не е ясно, при този психичните отклонения от алкохола ли са, или има и други субстанции! Само подскача и се набира колко е велик, но винаги ще си остане...второто Джудже!
283
3
 
6
 
! Отговори
Всичките преди 2 месеца
масковски жужаци с изперкали псиХ-оппа-ти и терористи
282
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 288Има ОНД има ЕАС)))Какво е това ОНД бе рашистанец, такова нещо вече не съществува. За първи път пък чувам за ЕАС.
281
3
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 288 преди 2 месеца
Ти четеш ли се като пишеш!!?? :)))))))))))))))))))))))) Или викаш путинофил като тебе си казва чукча писател чукача НЕ читател! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
280
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 285само евродебилите все още не го разбират и наливат ли наливат средства в изгубена воина))))Ако евродебилите наливаха нужните средства, сега ВСУ щеше да има достатачен брой крилати ракети, танкове, самолети, вертолети и снаряди и войната отдавна да е приключила с парад на ВСУ на Червеният площад.
279
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е 284 не 295 поизтрили са
278
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
295 Не е така либерал местане какво си се разциврил, Има ОНД има ЕАС и други организации. Яд те е че са заедно, а не разделени. Проблемът ти е че си за лудницата. Един такъв като теб Атила искаше да завзема руските земи по коментарите. Отвлече автобус нещастника и лежа в затвора.
277
1
 
7
 
! Отговори
??? преди 2 месеца
около тоз само едно е интересното и то е дали въобще някога изтрезнява!!!???
276
1
 
10
 
! Отговори
Апять преди 2 месеца
Медведев: Състоянието ми е "със сигурност е Пиян"
275
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То хубаво че искаш =ама кои ще ти го даде .И как по точно си го представяш това изтребване ,щот руснаците отново доказаха че имат най-добрата армия в света.Та те дори не са направили пълна мобилизация,бият всичката *** с резервния си отбор :)Хората са го казали -няма шанс да победиш ядрена сила -само евродебилите все още не го разбират и наливат ли наливат средства в изгубена воина
274
4
 
7
 
! Отговори
... преди 2 месеца
това ев отношението на рашистан към всички неини съседи! И казахстан е рашистан и Украйна е рашистан и Грузи я рашистан естественбо и Афганистан и Молдова е рашистан и Финландия рашистан и Ромъния също е рашистан! Такива са и помислите на хитлер точно прреди ВСВ и това, че запада тогава не го е спрял вижте до какво докара! Та така продажни путинофили! Това са истините от историята!!!
273
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
288 Наакашвили нападна и сега седи в затвора в Грузия затова. А преди това се пробва и при нацитата на западняците - десен сектор в крайна. Още седи видеото когато Ярош го поля с бутилка вода и онзи се наака и след това бягаше по покривите. Така че либерал местан, глупостите не вървят.
272
3
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
- Медведев, в идващите десетилетия, юдеите ще изпратят (ще платят за това) в Русия да се преселят милиони мюсюлмани. След време, щом не може отвън, Русия ще падне отвътре. Това е тяхна много стара тактика и те ще продължат да я финансират, и да я прилагат, докато един ден проработи. Ето, ЕС вече е пълен с големи ислямски множества, които бавно и сигурно всячески го изтощават, и отслабват отвътре. Юдеите ционисти целенасочено продължават да унищожават християнството и властта на белите хора...

Спонсорирани публикации