»зраел ще отговори на »ран "с действи€, а не с думи"

¬се още не е €сно как
ќбновена: 14 апр 2024 17:24 | 14 апр 2024 17:22, јлександър ѕопов
137
»зраел ще отговори на »ран "с действи€, а не с думи"
—нимка: Ѕ√Ќ≈—/≈–ј

»зраелски военен говорител об€ви, че ще има отговор след масираното иранско нападение срещу »зраел, но не уточни какъв точно ще бъде той, предаде ƒѕј.

"ўе отговорим на »ран с действи€, а не с думи", за€ви той днес пред иранската емигрантска телевизи€ "»ран интернешънъл" (Iran International). ¬оенни€т говорител не навлезе в подробности за това как може да изглежда израелски€т отговор.

"¬с€ко действие има противодействие, но не с думи, а с дела", за€ви израелската арми€ в сво€ публикаци€ на фарси в социалната мрежа "≈кс".

¬се още не е €сно как »зраел ще отговори на снощните атаки на »ран, по време на които според израелската страна са били изстрел€ни около 300 снар€да и 99% от т€х са били прехванати, посочва ƒѕј.

»зраелски€т военен кабинет ще заседава днес следобед, за да обсъди как да действа.

"ўе изградим регионална коалици€ и ще накараме »ран да си плати по подход€щи€ за нас начин и в подход€щото за нас време", за€ви центристки€т министър от военни€ кабинет Ѕени √анц преди началото на заседанието./Ѕ“ј

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


137
ќще по темата: »зраел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
101
0
 
1
 
! ќтговори
ѕич преди 1 месец
"9 милона израелци, срещу 90 милиона »ранци, като не включвам —ири€, »рак, ќј≈, “урци€, Ћиби€ ... къде са тръгнали израелците" - лакеите на ћассква са и не много умни. “урци€ и ќј≈ ще се включат във война срещу »зраел?! ’ахахахахаха. я прочети сега малко истори€, и специално обърни внимание на "шестдневната война". ѕал€€к ....
100
2
 
3
 
! ќтговори
≈? преди 1 месец
÷ели€т св€т е с »ран!
99
1
 
3
 
! ќтговори
≈? преди 1 месец
»ран ще ви смаже ,сатанисти еврейски!
98
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 72. ј на кого да сме при€тели? Ќа тези които распнаха ’ристос?
97
2
 
0
 
! ќтговори
хахххааха преди 1 месец
иран се изложиха. направиха услуга на ”крайна. скоро или не. €ко.
96
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 73. «ванието генерал винаги стои пред името след като веднъж ти е присвоено.  акто и званието академик, инженер и др. Ќаистина си неграмотен. √енерала си остава генерал и след пенси€.
95
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 80. јко б€ха оставили Ѕлиски€ изток намира и не им налагаха западната "демокраци€" н€маше да има мигранти. “ака че протестират на този който разруши тези страни. јко запада спре да се меси там нещата ще се уталожат и мигрантите ще спрат. «атова подкреп€м тези страни.
94
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќаглите двулични евреи, след като —јў и неговите васали се скъсаха да го бран€т от ударите на »ран, сега вместо да се кротне, заплашва с нови безобразни действи€ и нарушени€ на всички закони??? јко не са престъпните американски щати и техните васали на каишка, арабите с шамари ще изтреп€т евреите. » тези, вместо да се осъзна€т и да работ€т за мир, всекидневно стрел€т и убиват хора в околните държави, като нагле€т безкрайно?
93
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
’ахахаха гледам коментарите и падам от см€х.ќнези същите тpoлчета където подкреп€ха ”крайна,пишеха тук как ’итлер е велик и ’олокоста бил измислица на руснаците сега твърдо подкреп€т евреите.≈гати шизофрени€та хахахахахахаха.
92
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 95. ј тр€бва ли да броим н€колкото български евреи? Ќе харесвам двойните стандарти независимо кой ги прилага. ѕринципа за мене може, за тебе не" само вод€т до войни и неприазъм.
91
9
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒвоен стандарт има само в обърканите глави на възрожденските лъжепатриоти. «а истински€ родолюбец стандартът е един: застава на страната на българските диаспори по света. “акива има в »зраел и ”крайна, но никога е н€мало в »ран. Ќ€ко€ спорадична българска мазохистка, доброволно фереджосала се за иранска съпруга, не се брои. “€ е исл€мистка мадама, не е нашенка.
90
6
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
явно след като ƒјЌ— разтуриха тролейската фабрика на ћитрофанова в руската църква, т€ се е преместила в бежански€ център в ’арманли, веро€тно с помощта на видни€ възрожденец ’ристо ’ристов, който, напомн€м, е в ’арманли и е пръв €так на тролеите.  огато руската му съпруга пак му сготви буламач, той влиза в сайта и започва да трополи от глад. Ћюбовта на мъжа минава през стомаха, но “отьо е мъж под чехъл, затова любовта му минава първо през –уси€, после през хладилника и се мултиплицира тук.
89
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћлакни еее едини€ рифтуни чи имало двеон стандарт други€ *** н€мало ми шамари а
88
2
 
7
 
! ќтговори
Fena преди 1 месец
ƒо 92. ѕроблема не е в двойни€т стандарт. ѕроблема е, че през комунизма ни водеха за носа и н€маше медийна свободна информаци€. —ега уж "носителите на демокраци€та и свободата" пак ни навират техните глупости. «начи свободни€ св€т пуснал 2 €дрени бомби, и то умишлено, но вижте колко хубаво филма "„ернобил" разказва за руските глупости. » всеки ден се трупат. Ќо в средата на лъжа и популизъм избу€ват некадърниците, повтар€щи глупостите на плащащите. » проблема не е —јў или  итай. ј некадър.ните.
87
4
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо ƒокога? ќтговорът е под въпроса ти, костадиново митрофанче.  ой ти е крив, че си руски реотан.
86
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 91 ƒа, им двоен стандрт. “ова, че ти имаш прибшем с тов, нв значи, че ние - нормалните, умните и хубавите българи имаме!
85
9
 
12
 
! ќтговори
ƒокога? преди 1 месец
«ащо от снощи късно гледаме извънредни емисии, преки включвани€, предавани€ почват по рано, една лента върви на всички канала - »ран атакува »зраел? јбе, тук »зраел ли е и ако да, кажете? Ќ€ма нито една, а толкова шум.  ато »зраел атакува от месеци √азза и изби стотици жени и деца, покрити в кефени и наредени защо н€маше преки включвани€ и докога с този двоен стандарт.
84
10
 
9
 
! ќтговори
—мешен плач преди 1 месец
 опейките не спират да оплакват "дечицата" с калашници на ивицата √аза, а не оплакват отвлечените, избити и изнасилени руски и български дечица живеещи в »зраел, камо ли ежедневно бомбардираните български дечица в ”крайна. “ехни€т девиз е "ѕутин акбар!"  акво да се очаква от подопечни на ромски вожд, чийто идол е –амзан  адиров?
83
7
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—ега ще ойде кра€ на »ран. Ќа две бомби са. ¬реме е светът да преглътне страха си от атомната бомба!
82
9
 
6
 
! ќтговори
“атул преди 1 месец
ƒо ¬ъзрожденецћожеш да благодариш на —јў за това. —ъздадоха отрочето си »ƒ»Ћ. –азрушиха цели€ изток. —валиха,  адафито и —адам. Ќаправиха от —ири€, ***-между другото беше давана за пример като една от най светските държави в региона. ј ти си мислиш, че тези *** са тръгнали доброволно да скитат из света. «аради шенгена сега самолет след самолет ги свал€т тука. кой ни е виновен?. ћеркел напълни ≈вропа с мигранти, сега се сетиха за последиците и се чуд€т как да се оттърват.

—понсорирани публикации