Цачева била член на БКП и не се срамува от това

Преживявала със заплатата си от НС и 250 лв. наем в Плевен
Обновена: 10 окт 2016 12:07 | 10 окт 2016 10:30,
220
Цачева била член на БКП и не се срамува от това
Снимка: архив, Bulphoto

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева не се срамува от членството си в БКП. "Това е моята биография, това съм аз", заяви тя пред Нова тв.

Цачева разказа, че като студент в Юридическия факултет на Софиския университет, е била активен човек и логично са й предложили да се присъедини към партията. Тя бе категорична, че не е била номенклатурен кадър.

Още по темата

Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков 2" коментира мандата на сегашния президент Росен Плевнелиев. По думите й това са били сложни години: "Нека да изчакаме с оценката. Всеки президент дава най-доброто от себе си. Историята е тази, която ще даде оценка".

Цачева отрече мъжът й да е участвал в приватизацията на "Булгартабак" и съобщи, че той сега работи в РВД и взима 1200 лв. на месец.

Кандидатът за президент разказа и за сина си, който е блестящ математик. "Още от четвърти клас учи математика", обясни тя. В момента синът е учи в Бостън.

"Не учи в България, защото тези състезания, които спечели като ученик, му дадоха възможност да следва в престижни университети навън, но не е загубил връзката със страната си. Учителите у нас му вдъхнаха увереност", разказа тя.

Цачева разказа още, че живее с парите, които получава от заплатата си в Народното събрание. Имала и малък наем от 250 лв. от кантора в Плевен. Нямала кредити, но имала кола на лизинг.

Според нея най-лошото й качество е, че е много строга, когато говори по работа.

"Не мога да обясня с прости думи нещата, така че хората да ме разберат", сподели още Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: БКПГЕРБЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
13
 
! Отговори
Цоко Цоков преди 7 години
Абре, на Бат Бойко, лявата и дясната къка са му се с инициали "Ц.Ц."!?Има нещо тука, ще знаете)-всички сме в Матрицата!
15
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-важното, което не отразявате е, че генералът в пола - Радев не се яви в студиото за дебат. Резултатът от изборите все по-ясно започва да се оформя.
14
31
 
5
 
! Отговори
Да на Цецка Цачева ! преди 7 години
Нека да не се срамуваме от членството ни в БКП навремето. Много сме и г-жа Цачева не е единствената. Важното е че това е било отдавна, от тогава много време мина и миналото е без значение. Важното е да мачкаме сегашните комунисти и да изберем г-жа Цачева за наш достоен президент с който да се гордеем всички.
13
2
 
30
 
! Отговори
Стош преди 7 години
Срам.. това е изкоренено чувство за герберастите
12
2
 
24
 
! Отговори
Gifa преди 7 години
Не се срамувала. Ми те комунистите по начало срам нямат.
11
2
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Г-жа Цачева нищо не казва за ремонтите, които направи в депутатското си жилище с няколко спални и бани и колко пари отидоха там не от собствения и джоб. Как тази жена би била върховно командваща армията не ми се мисли?Време е начело на държавата да станат хора , които биха работили за доброто на хората като Каракачанов и Нотев. Първия завършил МИО и е специалист във военното дело , а другия е топ адвокат на България.Време е вече както БКП така и ГЕРБ да отидат в историята. Първите нещо сториха.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цицька Качева не спечели
9
1
 
36
 
! Отговори
Ами преди 7 години
Тази същата,преди известно време твърдеше,че ЩЕ СЪДИ ДО ДУПКА ВСЕКИ ,КОЙТО НАПРАВИ НАМЕК,ЧЕ Е ЧЛЕНУВАЛА В БКП! Какво се промени, Цецйе?!
8
38
 
5
 
! Отговори
Казасов преди 7 години
Преди няколко месеца Ц Цачева прие два парада на площада-не си спомням поводите.Държа се достойно и стабилно.Печели още на първи тур.
7
1
 
17
 
! Отговори
x преди 7 години
Не се срамува, еми добре. И други не се срамуват ,че са членове на БКП и ДС. Те ще я подкрепят. Аз се срамувам пък... че съм членувал в ДКМС.
6
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 7 години
До ПрофесорТебе те изритаха от МУ и сега плещиш глупости по форумите.
5
1
 
40
 
! Отговори
Нед преди 7 години
Мдааа Брюксел -държава , Русия -столица , за другите умствени напъни на другарката Цачева и бисери , няма да коментирам.Тва в цялата ни политика няма един дето да има мозък над средното.Как да обясниш на детето си да учи ,като гледа такива примери?
4
1
 
42
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Щото е една безсрамница и да не казвам още какво .
3
0
 
41
 
! Отговори
там преди 7 години
България се нуждае от нови лица,не от бивши търтей и крадци!всеки който е бил в властта през изминалите години не е достоен за президент а за затвора.
2
41
 
2
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Само така Цецка! Мачкай комунистите!
1
4
 
58
 
! Отговори
ф преди 7 години
Цецка няма да спечели .........