София днес: Хора и улици, огради и полиция…

Непълнолетните зрители на концерта да са с родители, съветват от МВР
Обновена: 29 окт 2016 14:44 | 29 окт 2016 14:43,
231

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хора, разхождащи се по "Цариградско шосе", улици, затворени за движение, вдигащи се заграждения, полиция, д оброволци. Това представлява София днес - часове преди да започне концерта на Слави Трифонов.

Както Dnes.bg писа центърът на София около кръстовището на "Орлов мост" е затворено и ще остане така за 32 часа. Очакват се около 60 -70 000 души да пристигнат за безплатния концерт, съобщи bTV.

Още по темата
"Няма конкретна заплаха, но при събиране на толкова много хора трябва да предприемем всички мерки, за да може събитието да протече нормално", обясни директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.

За концерта е ангажиран целият ресурс на столичната полиция, както и служители на реда от провинцията.

"Трябва да покрием и други точки на столицата – уязвими места и възлови кръстовища, където ще преминават хора", уточни Маринов.

Той предупреди, че не е желателно на концерта да отидат малолетни и непълнолетни без придружители.

Столична община пък е ангажирала и доброволци.

Красимир Димитров от дирекция "Сигурност" към общината посъветва гражданите да използват за придвижване метрото.

"Цариградско шосе" вече е затворено до алея "Яворов". След 16 часа днес се затваря участъкът от бул. "Васил Левски" до "Евлоги Георгиев" и бул. "Евлоги Георгиев" от "Драган Цанков" до бул. "Мадрид".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А когато блокирахте с дни Орлож мост с няколко платени клакьори - тогава не пречехте на хората и не беше партийно мероприятие!*** ненавървени!
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ima go online na actualno
100
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един чалгар срещу друг тиквен чалгар. А народа съставен предимно от чалгаджии се кефи и щтрака с пръсти.
99
10
 
6
 
! Отговори
Гинка преди 7 години
Имам чувството, че нещо лошо ще се случи довечера, не ми се иска, но така ще да е...
98
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TOY CHALGAR I TIY RASHODI PO KONZERTA OTKUDE GI POKRIVA KOI PLASHTA
97
5
 
11
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
До 99Aми аз съм тарикат, дето не живее изобщо в Кeнефистан и правя маса пари. МАса пари на ден, за седмица или месец изобщо не говоря. И не ме интересува нито Тиквaта, нито другите тикви , малки тикви като теб, дето си живурките в тази измислена държава и си мислите, че като смените голямата Тиква с някой *** или Пъпеш и нещата ще потръгнат :)
96
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербаджии, ами изкарайте и вие вашия Веско Маринов да се поизпоти, нищо че не може да пее
95
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави Трифонов като гост говори на Сашо Диков: Има 3 огромни гряха- Властта, Парите и Славата. Винаги съм се стремял да се опазя от това, за разлика от нашия министър председател!
94
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата много се страхува! Вече вижда навсякъде партийни врагове И за кво са му всичите тия мильовци на коне и с кучетаДа го пазят от народната любов може би
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бай Х че минели да отреже лентичката за концерта, или му се е разлопало сърцетои
92
4
 
13
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Както се пее в една песен на Слави довечера трябва да изхвърлим ***! Той се трупа вече цели 27 години, смърди яко!!!! А че властта както цялата клика политици, те всички са едно.., ги е страх е видно от всичките корумпирани и жалки полицаи които са мобилизирани! Явно само с кръв ще стане, историята го е показала!
91
8
 
7
 
! Отговори
н преди 7 години
След изборите Иво Прокопиев ,които плаща музиката ще има съдбата на Цветан Василев.Тези олигарси не разбраха,че парите не са всичко ,а МВР и армията . Същото ще разбере и Сорос след изборите в САЩ.
90
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дълъг, да ги изметем вече тия прасета, брат!
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 107Ти 3 часа преди концерта ли искаш да има там кибици, бе? Муахахаха
88
12
 
11
 
! Отговори
РОФЛ преди 7 години
Ей ама учиндолския чалгаджия, добре плаща по медиите гледам. Сега минах през Орлов Мост, отбили движението по Евлоги Георгиев в една лента има 3 коли на кръст, некой бил видел "задръстване" да го снима да го покаже да го видим и ние. Публика още не се вижда обаче, може да ги докарат накуп с рейсове... за момента не виждам озверели фенове да спят на палатка пред сцената за да се докоснат до своя "идол"... Абе стандартен чалга концерт, големи превратаджии сте всичките в Събота на по 2 ракии...
87
16
 
7
 
! Отговори
ъ преди 7 години
Крайно време е и нашата полиция да докаже ,че е на линия и от класата на турската,гръцката,френската и американската .Смачкахйте тези терористи .Точната думаза това е тероризъм .Един Слави тероризира цял град и цяла нация всяка нощ .Накрая за благодарност за свободата реши да ви изметял всички моля ви се и да правел референдум .......... Е време е и МВР да действа.
86
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 102Айде на бас, че довечера Слави ще провокира у народа възрожденски чувства и ще има мназало в центъра на София с органите на реда?
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
weather-webcam.eu/izberi-webcam-camera/all-online-webcam-from-bulgaria-vsichki-onlain-kameri-ot-balgariaВижте, че частично си работи кръстовището на Орлов мост. Стига сте ревали за щяло и нещяло.
84
4
 
5
 
! Отговори
ре преди 7 години
Не е избягал ,а хитро ви финтира ,защото имаше и без това избори .После всички видяха какво представляват и ДПС и Атаката .............За БСП всички знаем . Дългия се прави на мъж като Илийката едно време и на оня така му отиде всичко .........Не се закачайте с МВР.
83
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иска им се на путинягите концерта да е "против властта", ама си е обикновен чалга концерт на центъра на София.