Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!

Зове за пълна мобилизация, изборите били вот на доверие
Обновена: 4 ное 2016 21:19 | 4 ное 2016 20:24,
108
Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!
Снимка: БТА

ГЕРБ откри предизборната си кампания в зала "Арена Армеец" в София под звуците на 100 каба гайди и сред 15 000 свои привърженици. Тази вечер партията закрива официално кампанията за президент и вицепрезидент на България в Пловдив на Античния театър сред 6000 свои фенове и с... поларени одеяла.

На закриването на кампанията изненадващо в началото не дойде председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, за когото предварително беше съобщено, че ще бъде в Пловдив. Тук са кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народни представители и областни координатори на ГЕРБ от цялата страна.

Малко преди за започне заключителният митинг, на хората бяха раздадени поларени одеяла. Въпреки че ноемврийската вечер под тепетата е доста студена, не видяхме никой да си мята топлото одеялце, за да се стопли. 

"Да си върнем гордостта, и да застанем гордо до лидерите в Европа! За да стане това, трябва да изберем Цецка! Няма българин, който да не е омаян от нейния чар и харизма", каза от трибуната Пламен Манушев.

"Срещу мен се изля кал и какво ли не. Но силата е да прощаваш. Ще работя с всички, искам да живеем в стабилна и сигурна държава", току-що изрече кандидатът за президент Цецка Цачева.

Точно в този момент на сцената на Античния театър в Пловдив се появи и Бойко Борисов и целият театър стана на крака да о посрещне.

"Уважаема госпожо президент!". Това беше обръщението на Борисов към Цецка Цачева. "Единствената ми препоръка към президентската двойка е да си спазвате правомощията и да не правите големи шлемове", заръча на кандидат-президентската двойка той. След което обясни на всички, че Стефан Данаилов е страхотен актьор, но лош политик и че по негово време е изгорял театърът, "а ние дойдохме и направихме това бижу".

"Никакво подценяване!", призова съмишлениците си премиерът. След което пожела успех на реформаторите, за да е максимално мобилизирано дясното, ако има втори тур, и да се подкрепят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
1
 
! Отговори
Чичо Чочо преди 7 години
единственото интересно нещо след изборният ден ще бъде бройката на наивниците, отишли да гласуват
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това от снимката ли избра българската мафия ??Една надута пуйка, един подплащен заек в ляво и един алчен мазник в дясно
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно ли ,че Бойко сменил преди половин час Цецка с Кристалина,верно ли бе...
71
2
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ
70
1
 
20
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Най-самодоволен ми се вижда тоя вдясно. Цецка се е накокошинила, а до нея Цецо сигурно си мисли, дали е подготвил достатъчно фалшиви бюлетини.
69
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама изборите минаха ли вече?Как съм ги пропуснал.
68
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това да не е карикатурата на Доньо Донев "Тримата ***"?
67
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Уважаема г-жо президент"-Това означава ли,че фалшификацията вече е факт,всичко е решено предварително и е безмислено да гласуваме.Ако е така,да им поокажем,че не са познали.Да излезем масово да гласуваме и да ги накажем за циничната им наглост,като ги отсвирим още на първия тур.
66
0
 
19
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Не разсмивай народа Бойко. Как ще "застанем гордо до лидерите на Европа" с тая Цецка с вид на селска учителка, възпитаник на рабфака от бай Тошово време.
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
i trimata muje na Donio Donev kriat nekakv nedorazvit organ pod krastosanite im ruce
64
0
 
32
 
! Отговори
100-ян преди 7 години
Колкото и да се мобилизират Гербаджиите аз също ще се мобилизирам за да ги сваля от власт.В моето обкръжение обикновенно не гласуваме но сега ще идем до урните за да не позволим тази "Жена" да не стане президент
63
0
 
16
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
И като пиша против евроатлантизЪма,не ме бъркайте с русофил(в политическо отношение),защото НЕ съм.А не съм,защото съм нормално интелигентен(субективна самооценка,разбира се).
62
2
 
14
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
Мога да го кажа и така:ГЕРБ ще съдействат за ислямизацията на България,а БСП НЯМА да съдействат за обратното.
61
1
 
12
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
Относно по-долния коментар.Типично за мисленето на евроатлантическите зомбита е да определят всеки,който е против техните овчари като привърженик на някакви измислени комунисти."Червени","сини" - чрез привидното им противопоставяне се поддържа $татуквото.Диалектическо единство на "противоположностите",така да се каже.Обърнете внимание на този слоган:"Твоят избор е НАШЕТО бъдеще".Тяхното бъдеще,неразумний гласуващи(все едно за ГЕРБ или БСП) юроде,не твоето.
60
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно Тея дето се мислят за много умни и НЕОвце....стават баш овцете. Това са двете най силни политически групи естествено е те да имат най мн вот.Какви толкова г фалшифицирани избори и метафизични закони виждате?Това че искате вие лично да спечели някой мухал" революционер" си е ваш проблем.Това не означава, че останалите няма да се противопоставим на това.
59
2
 
13
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
До 70 Анонимна:Това е елементарно внушение за елементарните мозъци на овчелектората им."Да си върнем гордостта, и да застанем гордо до лидерите в Европа!"Не думай!Значи,горди са с това,че са съучастници в погребването на Европа под ордите untermenschen.Типично за моралните ***.
58
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** доводите,ако станела Цачева изборите били фалшиви.Ако стане казармения комумяга..няма да са фалшифицирани. Я си лягайте деца хахахаха
57
2
 
2
 
! Отговори
хамериканеца преди 7 години
Същинска Хилъри е Цеца ,а Руми е Путин и Каракачанов Тръмп.
56
1
 
5
 
! Отговори
Сминдух енд чесън преди 7 години
Можеше запас да организирате да се гласува в остатъците от казармите и разни други, в които сте царе
55
0
 
20
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
А ако не стане?!!!!! Моля не карай жената да се срами - ще има извинения, обиди, виновни, некадърни, провалили се и т.н. Слагайте тигана с дръжката към Вас преди да сложите рибата защото ще Ви опари.Или това е на инат и от страх.