Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!

Зове за пълна мобилизация, изборите били вот на доверие
Обновена: 4 ное 2016 21:19 | 4 ное 2016 20:24,
108
Борисов към Цачева: Уважаема госпожо президент!
Снимка: БТА

ГЕРБ откри предизборната си кампания в зала "Арена Армеец" в София под звуците на 100 каба гайди и сред 15 000 свои привърженици. Тази вечер партията закрива официално кампанията за президент и вицепрезидент на България в Пловдив на Античния театър сред 6000 свои фенове и с... поларени одеяла.

На закриването на кампанията изненадващо в началото не дойде председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, за когото предварително беше съобщено, че ще бъде в Пловдив. Тук са кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народни представители и областни координатори на ГЕРБ от цялата страна.

Малко преди за започне заключителният митинг, на хората бяха раздадени поларени одеяла. Въпреки че ноемврийската вечер под тепетата е доста студена, не видяхме никой да си мята топлото одеялце, за да се стопли. 

"Да си върнем гордостта, и да застанем гордо до лидерите в Европа! За да стане това, трябва да изберем Цецка! Няма българин, който да не е омаян от нейния чар и харизма", каза от трибуната Пламен Манушев.

"Срещу мен се изля кал и какво ли не. Но силата е да прощаваш. Ще работя с всички, искам да живеем в стабилна и сигурна държава", току-що изрече кандидатът за президент Цецка Цачева.

Точно в този момент на сцената на Античния театър в Пловдив се появи и Бойко Борисов и целият театър стана на крака да о посрещне.

"Уважаема госпожо президент!". Това беше обръщението на Борисов към Цецка Цачева. "Единствената ми препоръка към президентската двойка е да си спазвате правомощията и да не правите големи шлемове", заръча на кандидат-президентската двойка той. След което обясни на всички, че Стефан Данаилов е страхотен актьор, но лош политик и че по негово време е изгорял театърът, "а ние дойдохме и направихме това бижу".

"Никакво подценяване!", призова съмишлениците си премиерът. След което пожела успех на реформаторите, за да е максимално мобилизирано дясното, ако има втори тур, и да се подкрепят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На вниманието на всички бивши,настоящи и бъдещи президенти, премиери,министри, депутати,областни управители,кметове,съветници и т.н. "демократично" избирани и назначавани управленци и служащи:през гугъла-24 сериен филм за "демокрацията по нашенски":"Слуга Народа - все серии подряд, 1-4 серии комедийного сериала"
53
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се канех да гласувам за Цачева пък изборите приключили.*** късмета дет го имам
52
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тошо вече го няма. Радев обаче сега топи тия дето разказват вицове за Путин.
51
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая я помня от онова време когато натопи мой колега че разказва вицове за бай Тошо и на горкият човек му разкатаха фамилията . Човекът си беше просто шегаджия но тя е долна *** и топеше всички който имаха смелостта да усмиват бай Тошо. Какъв президентът тя е за затвора колко хора е съсипала със доносите си .
50
0
 
53
 
! Отговори
Anonymen DE преди 7 години
Да не съм пропуснала нещо?!Нали все още е 4.11.,а изборите са на 6.11?! Или ББ вече знае колко са фалшифицираните бюлетини и е сигурен в "победата " на "уважаемата г-жа"?!БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ОТВОРИ ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!
49
1
 
48
 
! Отговори
На Куково лято преди 7 години
Ако не сте измислили ефективен начин да фалшифицирате изборите, Цеца ще е президент на Куково лято!
48
1
 
38
 
! Отговори
ами преди 7 години
ЦАчке,виж се в огледалото и се откажи----сама,да не те е яд после,че си едно ПОСМЕЩИСЕ!!!
47
0
 
35
 
! Отговори
иькьйз преди 7 години
Ще бъде президент ама на някоя фирма
46
2
 
21
 
! Отговори
Фен на бсп преди 7 години
Той може да управлява машина с 30хил.конски сили! Той може да е два пъти по-бърз от звка! Той може да прави маневри с отрицателна гравитация! Той е бъшгарският презодент а с/у него са две торби с ***!
45
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нарисувайте буба на бюлетината!
44
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях се нагласил да гласувам за Радев, но като видях на рекламния му клип, че чете и той Винету се разубедих.
43
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарешки - президент! Ценко Чоков - премиер!
42
1
 
22
 
! Отговори
Фен на бсп преди 7 години
Гладна кокошка просо сънува!
41
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най- после!!!! И ние с жена президент!!!!
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вземете си ваши химикали. Но не забравяйте, че Цецо се е погрижил и за хартията.
39
1
 
45
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Как е възможно при такова масово неодобрение към този индивид, както и към цялото правителство въобще да се мисли, че тая ще спечели... Значи ни лъжат грубо!
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу герп!
37
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз чух, че можело да слагат химикали , които след писане изчезвало мастилото!Затова отивам с мой химикал и твърдо за ген.Радев!!!
36
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шшт тихо,Каракачанов е верният отговор! тихо, млък
35
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тема табу е как на изборите се правят фалшификациите. Ние живеем в медийно затъмнение, платено с държавна реклама с нашите пари, за да тънем в гербаво невежество. На всеки следващ избор откакто хунтата завладя България се увеличават невалидните бюлетини, на последните избори те станаха втората партия -700 000. Носете си син химикал от вкъщи. Преди мутризирането на политиката всички избори бяха честни и демократични. И никоя власт не се преизбираше, а тия отврати десет пъти, това е абсурдно.