Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"

Зад Румен Радев прозира Орешарски, отсече кандидатът на ГЕРБ
8 ное 2016 08:52,
294
Цачева влиза в битка! Не за скок на пенсиите, а за "активните хора"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

"Най-естественото нещо бе да отида при Реформаторите, за да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с Обединените земеделци", заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Още по темата

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да бъде президент", настоя тя.

"От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава, но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева", заяви още Цачева. Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите.

"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева пред Нова тв.

"Имам информация, че още на първи тур има преливане на гласове към Румен Радев от хората, които застават зад Пламен Орешарски. Но той не трябва да забравя, че БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още тя.

"Зад Румен Радев прозира и Пламен Орешарски. Никакво съмнение нямам, че двете политически сили стоят заедно и играят в една плоскост", допълни Цачева.

"Изборът на 13-и е на ценностти. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", отсече шефката на НС.

"В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.

"Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове", заключи Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
36
 
! Отговори
Maks преди 7 години
Тиквата заложи на куцо магаре и затова и ще загуби. Хората ясно показаха , че искат ЛИЧНОСТ с достойнство , чест , разум , а не партийна кандидатура, спусната от горе " и магаре да предложа ще го изберат ". Ето , че хората казаха -> ВЗИМАЙ СИ МАГАРЕТО И СЕ МАХАЙ ТИКВО !!!
191
0
 
24
 
! Отговори
тя преди 7 години
Докога ще търпим по върховете на държавата неграмотни хора със заплати от хиляди лева , които не са в състояние да заработват , защото са некомпетентни , за което губим милиони от ЕС ! После никой не носи отговорност !
190
0
 
27
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
ЦАЧЕВА ,ТИ СИ КАТО КАРУЦА .А ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ЕЛЕКТРОАВТОМОБИЛ.ЗАПИШИ КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК .ДЪРЖИШ СЕ КАТО СТАРА КОМУНИСТКА,КАКВОТО НАУЧИЛА,НАУЧИЛА ОТ ЕДНО ВРЕМЕНО ВРЕМЕНА СЕ ПРОМЕНЯТ.
189
0
 
22
 
! Отговори
тя преди 7 години
Уяли се и се самозабравиха!
188
0
 
26
 
! Отговори
ДО ТЯ преди 7 години
Миличка, понеже разни партийни и комсомолски активисти или техни гаджета, дечица на татенца/маминки и пр. УДОБНИ лица, не можеха да изкарат кандидат-студентския изпит най-лесно беше да ги вкарат чрез рабфака: изпращаха ги за 1 година на "ПОДГОТВЕ", за техническите ВУЗ учеха програмата от IX-XI клас и си получаваха заплата за това. Как е било в СУ не мога да ти кажа. Накрая имаха изпит и някои не го изкарваха та чак на др. година се явяваха. Аз имах 6 колеги на възраст та знам как беше
187
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цацка знае европейски език. Така каза, че ще говори с баба Клинтън на европейски език!
186
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е по-мъж от Радев за да влиза в битка! :) Да ви имам пиарите г.ер.ба.дж...ийски!
185
0
 
26
 
! Отговори
тя преди 7 години
Държавните служители непрекъснато минават през компютарни курсове и езикови , на гърба на народа и пак нищо не знаят! Изпращат ги даже и в чужбина да учат английски , какъвто беше случая с " хубавото наде" ,а ние обикновените хора за курсове трябва да плащаме стотици лева! ,
184
0
 
32
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Като вещицата не може да даде триста лева пенсия да отстъпи мястото на Каракачанов. Той много ясно и на български обясни как ще даде тези пари на пенсионерите без да му пука за Еврогейценностите . Така че масово гласуване срещу баба Яга!!!!!!Глас за Радев!!!!
183
0
 
13
 
! Отговори
тя преди 7 години
до 206 Това е резултат от усилията на хирурзи и козметици! Какво не правят парите?
182
0
 
29
 
! Отговори
СРАМ преди 7 години
ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВАНЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК .
181
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
някога беше Цецка а сега си Цедка !
180
1
 
32
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
СРАМОТА ! НА 58 ГОДИНИ СИ ,ОТ 8 ГОДИНИ СИ В ПАРЛАМЕНТА , А НЕ СИ НАУЧИЛА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК . ПЪК СЕГА И ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕ ГЛАСИШ ?НАЛИ ИМАХТЕ И БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ В ПАРЛАМЕНТА .НИЩО ЛИ НЕ СХВАНА ?ЦАЧЕВА, ИЗЛАГАШ СЕ !
179
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 178Страхотен коментар
178
0
 
21
 
! Отговори
смех преди 7 години
Тая смърдла - главнокомандващ ?
177
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 178Страхотен коментар. 27 години преход...срам на срамотите. Едни Чехия и Полша извървяха същият преход за по-малко от пет години. В България е пълно с варвари и нечестни люде, готови да продадат и майките си за някой лев. Политиците прости, защото и народа ***, това е истината. Има изключения, но те са само изключения! Ценният "матрял" отдавна е на Запад.Бог да пази България!П.с. Научете се, що е достойнство и чест и едва тогава чакайте промяна!!!
176
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Jekей ТИ!ами защо не гласува за ЕДинствения поискал увеличение на заплатите?това е Калфин,ако не се сещаш..
175
0
 
20
 
! Отговори
тя преди 7 години
Цеца е завършила рабфак задочно . Да си покаже дипломата и такива с владеене на английски , каквито най- вероятно НЯМА!!!
174
0
 
22
 
! Отговори
ДО ЦАЧЕВА преди 7 години
ЦАЧЕВА ЗНАЕШ ЛИ АНГЛИЙСКИ ?МОЖЕШ ЛИ ДА ПИЛОТИРАШ САМОЛЕТ ?
173
3
 
25
 
! Отговори
Jek преди 7 години
Забравих да питам колко пъти ГЕРП актуализираха заплатите на българските граждани в бюджетната сфера?!? Всички знаем отговора: НУЛА (0). Последните години не са направили нищо за тези грешници в държавните институции. Хората обедняват заради тях.