Борисов загубил заради РБ, не заради магистралите

Божидар Димитров за провала на ГЕРБ - "волен или неволен"
13 ное 2016 21:37,
28
Борисов загубил заради РБ, не заради магистралите
Снимка: архив Булфото

Загубата на Бойко Борисов се дължи на грешната коалиционна политика, а не на политиката на строене на магистрали, анализира историкът Божидар Димитров, един от министрите в първия кабинет на ГЕРБ.

"Хората не са доволни от това, че допусна хора, спечелили 7% на изборите, да държат 40% от министерствата. Иначе всеки се радва на магистралите", каза Божидар Димитров.

Според него обаче всяко зло е за добро. "Сега е време да се прочисти от Реформаторския блок и да може да управлява след следващите парламентарни избори с по-достойни партньори", каза още Божидар Димитров.

Той обясни, че загубата на Борисов може да е "волна или неволна".

Според него президентските избори са били за човек, от който нищо не зависи в държавата.

"Хората от Славяново, които се надяват да направи нещо за тях, трябва да знаят, че той не може", каза още Божидар Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Загуби,защото не знаеше какво става в провинцията.Загуби,защото допусна дебилни политици като Цвета Караянчева да пресъздадат политическите репресии от петдесетте години на миналия век,която уби надеждите на обикновените хора и помощта на гнусната клика около нея всяваше страх!Проклета да е!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко загуби заради това ,че не се опълчи на Меркел за мигрантите,заради погрешния избор на Плевнелиев за президент,заради двуличната американска марионетка Кристалина Георгиева,заради погрешната здравна реформа на Москов в здравеопазването,заради това,че не вкара в затвора нито един корумпиран политик или магистрат,заради неподходящият вътрешен и военен министър,заради убиването на дребния бизнес..
19
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умните хора знаят, че Радев клоуна спечели с 1 млн. гласа на бозаво/цветнокожите *** + 1 млн. гласа на ДПС. Това е сметката, грозното е, че дори не им благодариха- а казаха, че спечелили въпреки тях, щото те били гласували за Леля?!? Е на това му се вика гьонсуратлък!! А българите гласували за Йотова бъчвата, трябва да са на амфети и мет- щото нормален човек, няма как да гласува за подобен, *** кит
18
5
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Онзи ден в История бг,като се повдигна въпрос за гроба на Левски,дума не обели.Дърева пък отсече,че това не е гроба на Апостола,и нито дума от никой корифей на историческата мисъл!Ама за анализи на провалили се айдуци,упс -управници сте първи...
17
12
 
5
 
! Отговори
Ангелов преди 7 години
НЕ на ЕС!
16
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов загубил заради РБ, не заради магистралите. Не е така бе дедо Бож ГЕРБ загуби заради заради спирането на ЮП, АЕЦ " Беляне" кражбите от вашите кметове и протежета,лобистките закони, купуването на *** гласове както и на кметските избори, полицейщината, неработещо и не реформирано МВР, нелегалните емигранти и ПМС 208, съдебна система на кота"0"., корупцията, огромният държавен и общински апарат, безработицата, здравеопазването, високомерието на ГЕРБ и още и още.
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставаше да каже,че ГЕРБ са загубили защото насреща не е СерГЕЙ Сранишев и са нямали дразнител.Т.е. подценили са мача:)
14
6
 
31
 
! Отговори
Ленчо преди 7 години
Защо никой не казва истината за загубата на Бойко Борисов и едноличната му партия ГЕРБ! А тя е: Всяка година от управлението на ГЕРБ увеличаваше разликата по най-важните икономически показатели от останалите членки на ЕС! На всичкоо от горе Правителството на Бойко Борисов е определяно често като най-корумпираното е ЕС, а ако не е на първо място, то винаги е в челната тройка! Да не забравяме, че при Борисов пропадаме все по-ниско в световната класация по свобода на медиите! Те, затова!
13
4
 
40
 
! Отговори
Хех преди 7 години
До ГражданинСъщо така да Ви допълня: Заради безумната политика за "бежанците", заради чудото на чудесата Плевналиев, заради СЕТА, заради липсата на нито 1 политик в затвора въпреки че постоянно се оплаква какъв грабеж е заварил, заради постоянното пренебрегване на интересите на България и народа в полза на ЕС, корпорациите и монополите - Аз поне заради това гласувах ПРОТИВ ГЕРБ. И ако Нинова си позволи отново да се прави на велика по телевизията - Отивам на позитано да метна 1 паве.
12
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има и нещо друго - българина не може да си представи ,4е жена ще му е президент .Избора на щаба на ГЕРБ се оказа решаващ , а не избора на гласободавателите .
11
2
 
29
 
! Отговори
Пич преди 7 години
Загуби заради арогантни и злобни политици като Цвета Караянчева,която извърши най-бруталните политически репресии в Кърджали.
10
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Румен Радев ( не у4аствал до сега в политиката ) беше кандидат на ГЕРБ щеше да спе4ели още на първия тур .Балотаж нямаше да има .На следващи парламентарни избори БСП пак ще е с 14.5% .
9
4
 
38
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Не, Бай Бой загуби изборите заради себе си, заради слабата си кандидатура и заради реториката си. Каквото и да прави той трябва да си направи изводите, да спре със заплахите към кой ли не и да оправлява нормално. Не можеш да обвиняваш ДСБ, които могат да вземат 3-4 % на избори, че са провалили кандидата ти. Несериозно е!!!
8
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе престанете да ни правите на маймуни, бе и да търсите под вола теле, и само да си намирате оправдания.На хората изобщо не им пука кой на какмо бил министър.Не разбрахте ли, че хората ви намразиха, защото не си изпълнихте обещанията.Стига с тия магистрали, стига с тия детски градини.Хората мизерстват, тока поскъпна, наемите поскъпнаха, градския транспорт поскъпна, а заплатите не са мръднали.Не ви ли е срам, бе.Като не си признавате, поне млъкнете.
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо продължавате да отразявате Божо бетона
6
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божо, СПРИ ДА ЛИЖЕШ! Този г*з вече е история. Или ти, понеже си историк, си падаш по артефакти.
5
6
 
47
 
! Отговори
Божо пак не е в час! преди 7 години
Загубата се дължи на това, че лошият човешки материал започна да прозира през соросоидната мъгла, че тиквата няма да се превърне в каляска и да ги закара в светлия капитализъм по новопостроените магистрали...
4
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гошо...ТъпотоОще преди няколко години от Европа се чу предложение - поне със сто евро да се вдигнат у нас пенсиите, защото става въпрос за ОЦЕЛЯВАНЕ, но нашите управляващи си направих оглушки!Е, това няма как да остане без последствия.
3
0
 
55
 
! Отговори
Ами то е ясно! преди 7 години
Ами след като Пръмовата снаха се настани при реформаторите и, кой каквото и да прави, все тя е на телевизионния екран и говори от името на РБ!На хората им се повдига от нея!Сградата та ул."Раковски" 134 беше емблематична за нас, но като видиш по новините как Кунева си влиза там като че ли си е у дома и говори от името на сините, червата ти се обръщат!Това, което изтърпяхме, беше погром! Не по-малко страшен от Ванчовата инициатива да направи от СДС партия, та съсипа СДС. И РБ беше лош проект!
2
7
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Божо ти си...историк,не си политолог за това не се излагай.Боко го свали...швейцарското правило.Ще го усетиш и ти,като те уволнят от НИМ за...пределна възраст като държавен чиновник.