Фандъкова за Борисов: Знае да носи отговорност, оставката го доказа!

Оставки на кметове на ГЕРБ в страната не са искани, каза тя
15 ное 2016 16:37, Анисия Иванова
130
Фандъкова за Борисов: Знае да носи отговорност, оставката го доказа!
Снимка: БТА

След резултата от президентските избори оставката на кабинета на Бойко Борисов беше изключително отговорно решение, което показва, че ГЕРБ може да носи отговорност. Това заяви днес кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на реконструкцията на бул. "Черни връх".

В нощта на балотажа след загубата на кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева премиерът Борисов обеща, че в първия работен ден подава оставка на кабинета.

Мотивът - загубата показала, че управляващите нямат мнозинство в парламента. Вчера оставката беше факт в деловодството на Народното събрание.

Още по темата

"Премиерът е показал многократно, че може да носи отговорност и това трябва да се оцени по достойнство. Когато хората имат други приоритети очевидно трябва да се даде възможност да направят отново своя избор", посочи Фандъкова.

Столичният кмет поздрави новоизбрания президент Румен Радев и му пожела успех. "Вярвам, че успехът на българския президент е успех за България", отбеляза кметът, цитирана от БТА.

Тя изрази надежда казаното от Радев по време на кампанията му за обединение на нацията наистина да се случи.

"Надявам се Радев да прояви разбиране за ролята и мястото на столицата и големите градове за цялостното развитие на страната, такова, каквото е виждането на Европейската комисия", заяви Фандъкова.

Помолена да коментира публикации в медиите за предстоящи оставки на кметове на ГЕРБ в цялата страна, Фандъкова каза, че не знае откъде идва тази информация. "С мен не са водени такива разговори", посочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Към артиска преди 7 години
Нищо няма да оповестят!Караянчева е закриляна от Цветанов.На партийните структури се извиват ръцете,въпреки,че има поне десет човека,коита са много по-кадърни и човечни от въпросната "дама".Просто повтаряме старата,но сигурна методика на болшевиките.Не е за вярване подобен партиен подход,подобно партийно строителство в 21 век.
92
0
 
1
 
! Отговори
Артистка преди 7 години
Чакаме публичното оповестяване за ситуацията в Кърджали!Страх и беззаконие,гьонсуратлък и отмъстителност,*** и мнителна-това е Цвета Караянчева,късокраката ямболска ***,която се изживява като царица.
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как живеят и управляват истинските и уважавани ръководители, а не маркучлиите, престъпниците,търтеите,тарикатите,некадърниците,дондурканите и обиковените пед-ераси -през гугъла: "Как Реально Живет Рамзан Кадыров"
90
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Фъндъкова, наивна ли си, или говориш угоднически. Или и двете! Борисов доказа тъкмо обратното - ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ. ЕДИН ОТГОВОРЕН ПОЛИТИК БИ НАМЕРИЛ ПОДХОД И НАЧИН ДА СЕ СРАБОТИ С ВСЕКИ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ, СЛЕД КАТО ТОВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА. РАЗБИРАШ ЛИ ФЪНДИ?! ТОЗИ ХОД Е БЯГСТВО ОТ ОТГОВОРНОСТ. И НЕ НИ ПРОБУТВАЙТЕ ТЕЯ, ГЕРБ СИ ЗАМИНАВА!
89
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъкмо напротив,бяга от отговорност и оставката го доказа.Чака изборите да го избират пак иска.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОК че нямам спестениДа беше повторил поне втори клас, преди да напуснеш училището. Чувства се непознаване на буквите.
87
1
 
27
 
! Отговори
Тъп,та тъп преди 7 години
Отдавна се чудя, тази жена толкова ли заблудена, има вид на интелигентна, ама такова залитане към гробарите, направо недоумявам?
86
9
 
7
 
! Отговори
ОК че нямам спестени преди 7 години
Коя ли банка ще гръвне сега под зоркия поглен на Опустошарски и сие?!
85
13
 
8
 
! Отговори
икономист преди 7 години
Борисов ви го каза директно,че щом не искате той да върне дълговете тогава ще ви остави вас да се оправяте.Искахте толкова много оставката му, то я. Ама ако можело и да си върне дълговете.Е, не може и двете!
84
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отговорното е да си изкараш мандата (назначението, отговорността). А да вземеш 16 милиарда дълг и да изчезнеш не е много отговорно.---------Ама чакай малко, червен ***, нали се скъсвате да плюете Борисов и всяка втора дума ви е оставка. Ето то ви послуша, сега се оправяйте с този външен дълг, който между другото още 2017 щеше да е повечето погасен, понеже сега икономиката ни е с 3, 5 % ръст.Ама като дойдете вие сега от БСП и ДПС и за миг ръстът ще стане като при Орешарски - минус 2, 3 %!
83
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До !!!!!!!Което не му пречи да бъде руски агент и предател. А и едва ли е единственият военен изкарал тази академия, най-вероятно и много други са я изкарали.
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милко, ако беше по-умен ще знаеш че в интернет няма нищо анонимно. Анонимно е само за неграмотни като теб.
81
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отговорното е да си изкараш мандата (назначението, отговорността). А да вземеш 16 милиарда дълг и да изчезнеш не е много отговорно.
80
11
 
0
 
! Отговори
Милко Великов преди 7 години
Много умници ама анонимни!Няма по страхлив от ***! Анонимен така за всеки случай......
79
19
 
2
 
! Отговори
амин преди 7 години
Двукратния Премиер на България отново отреагира достойно и отговорно.пожелаваме да е жив и здрав и да реди скоро и кабинет Борисов3
78
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов първо да върне 16-те милиарда дълг и тогава да си ходи, лицемер.
77
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ли безлична личност ще дава оценки, какво е отговорност и какво не.Проста, крадлива селяндурка, както казват по нейния край. Съсипа и окраде София. Да си ходи в Камерун, (така казвахме на Самоков като войници) - градът на 3-те "К" - камъни, картофи и ку*ви!! Яе се подиграва с нас: Тиквата банкянска знаела да носи отговорност. НАЙ-БЕЗОТГОВОРНИЯТ НАГЛЕЦ !!
76
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъкова още малко милиардерка ще я изкарата тооолкова била откраднала..Веднага след Бил Гейтс е тя :D ама вие бяхте ли там, видяхте ли..приказки..приказки...Те червените мислят, че щом те крадат всички другите са така..
75
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фирмата герб трябва да се разследва от прокуратурата за източването на европроектите и фъндъчката да я видим как е актувала.
74
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
икономист, с такива като тебе няма значение кой е на власт. Икономиката пропада.