БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!

Столичният лидер предупреди: Врагът ни е готов на всичко
12 фев 2017 10:49,
226
БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!
Снимка: архив "Булфото"

БСП демонстрира самочувствие и се видя за първи път като лидер в някогашна синя София.

"БСП е със самочувствието на първа политическа сила в София и това се случва за първи път в столицата", каза лидерът на софийската организация Калоян Паргов по време на заседание на Градската конференция на организацията.

Той се обърна към съпартийците си, че ги чака много работа и ги предупреди да се тежки и "по-особени" избори.

Това било така, защото след проведените в края на миналата година президентски избори сега очакванията към социалистите са повече. Освен това било много възможно предстоящите парламентарни избори да са последните по пропорционалната избирателна система.

"Пред нас стоят важни задачи да съумеем да се докажем като единна и организирана сила, която гледа към бъдещето", каза Паргов, цитиран от "Фокус".

Според него изборите ще са тест за партиите и политиците.

"Изборите ще се проведат в една силно напрегната и неясна геополитическа среда, която ще влияе пряко на обществените нагласи у нас. Засилват се очакванията на всички български граждани за една по-отговорна и безкомпромисна политика в защита на националните интереси", каза той.

Паргов предупреди хората си, че срещу тях стои противник, който макар и разколебан и отслабен, ще направи всичко и на всяка цена да запази властта.

Според председателя на ГС на БСП – София партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньори и съюзници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
27
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха... преди 7 години
Ха-ха-ха-ха-ха-ха ....егaти и снимката, егaти и муцунките златни. Сигурен съм, че ако дойдат на власт само за народа ще мислят по цял ден и стотинка няма да пипнат. На лицето им е изписано:))))))))))))))))))))))
88
2
 
5
 
! Отговори
Xes преди 7 години
Sha sa tsunkat s Simeon- Hasan.
87
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тия си мислят, че играят в "На всеки километър"! За какъв враг говорят, хората ли са ви врагове, червени ***?!
86
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не направите ли добра социална политика и вас ще изритаме
85
2
 
27
 
! Отговори
Вихър преди 7 години
Кой е врагът? Явно народа ви е враг!!!
84
1
 
23
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Не социалисти...а комунисте жадни за грабеж! Затова все по-често се цитира ген.Пиночет.извел Чили до водеща икономика в Лат.Америка а именно : " Убий комунист - спаси страната си и света" !
83
3
 
8
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
о боже дай на бг възможност да презреят и да разберат що е зло и добро всяка партия си мисли че е добро но нанася на народа ни зло никоя партия не можа да реши проблема за безработицата никоя партия не отвори работни места никоя партия не мисли за нашите деца а само две неща вършат да ни лъжат и да ни крадат.и затова населението ни намалява младите не искат да раждатдецата ги мъчат в у-щата ни кчат децата че бг не е били под турско а сме били съжители снимат филми че в.левски е бил терорист
82
1
 
12
 
! Отговори
До 90 - Все едно, че преди 7 години
си написал характеристика на БАН - еталонът на връзкарски социалистически мастодонт. Там партийните бюра са решавали кой е умен и годен да е "учен", кой да се развива кариерно и кои бивши студенти-отличници без връзки са достатъчно наивни, за да станат технически помощници в БАН и да вършат работата на "учените" с надеждица един ден и те да бъдат допуснати до научна длъжност. Е, пред пенсия някои получават тази милостиня.В днешните корумпирани фирми стилът е същият, както при уж-учените.
81
5
 
31
 
! Отговори
вярно ли? преди 7 години
Ало, червените плазмодии. За какви врагове говорите? Езикът ви е като на току-що слезли от горите терористи, изръшкали мандрите.
80
3
 
33
 
! Отговори
срам и наглост преди 7 години
Така могат да говорят само червените кхмери. За какви врагове става въпрос - 80% от софиянци ли? *** и врагове на България са били винаги комунистите.
79
2
 
21
 
! Отговори
Не преди 7 години
Ха ха ха......... Тия са бетер кокошката дет сънувала просо. Дано се сетят журналята след изборите веднага да им наврът всички изказвания в предизборната кампания.
78
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето Т. Живков беше казал - ние това което направихме тогава вие сега не можете само да го боядисате, а новите от БСП, ГЕРБ, и т.н. го контрираха - а пък ние това което развалихме вие никога няма да можете да го поправите !?
77
0
 
17
 
! Отговори
До Майна преди 7 години
Ама ти си бил много наивен човек! Мислех, че майничките сте по-печени.Тези, за които пишеш, са тарикати.През есента на 1944 г. са станали дрОгари, защото там е бил гювечът.В късната есен на 1989 г. тарикатите прецениха - има ли шанс да се уредят за бизнесмени? Които нямаха този шанс, юруш в СДС, в монархическите партии,които по онова време се нароиха доста или в краен случай в някое "зелено", но щедро спонсорирано от някого движение.Комунисти е имало преди 09.09.44. После ги избутаха с лакти.
76
3
 
22
 
! Отговори
Joko преди 7 години
"Първа сила сме в София!"... Склонен съм да ви вярвам. То в София не останаха софиянци ! Градът се напълни с провинциални интересчий зависещи от подаянията накомунетата.
75
2
 
16
 
! Отговори
k преди 7 години
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха...................................!
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СПОКОИНИ СА ЩОТО МНОГО ГОЛЯМ % СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ ФИРМИ . В ТЯХ ПРОТЕКЦИОНИЗМА НА ПОСТАВЕНИТЕ ЛИЦА С ВЛАСТ НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ МАХНЕ. СМЯНАТА Е КАКТО ПРИ дрУгарете и аркадашите от бкп.
73
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия кратуни дето се хилят от снимката ни мислят за ***, правят ни на ***. Особено кретена дето е на втори план си мисли, че му вярваме. Колко пари е смъкнал от енергениката, а сега се прави на спасител на бедните. Нищо не сме забравили господа комунисти. Лъжата се превърна за вас като начин на съществуване. Кражбата също. Няма да спечелите, но дори и да дойдете на власт, много скоро ще докарате страната до невъзможност за съществуване и тогава хората отново ще ви изгонят с камъни.
72
5
 
20
 
! Отговори
СОФИЯ преди 7 години
София винаги е била дясна и синя!Но когато някой от село Крушовица има успех, пък било то и подарен, той решава, че е 1. После става персонаж на вицове.
71
2
 
18
 
! Отговори
не е за смЕх преди 7 години
Когато някой смята опонента си за враг нищо добро не ни очаква проблема е ,че не е само някои ,а повечето смятат така и приемат нещата на нож.
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШОПОт Искъро по мътна нема, от Витошка по-разбита нема, и от партии файда нема !