БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!

Столичният лидер предупреди: Врагът ни е готов на всичко
12 фев 2017 10:49,
226
БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!
Снимка: архив "Булфото"

БСП демонстрира самочувствие и се видя за първи път като лидер в някогашна синя София.

"БСП е със самочувствието на първа политическа сила в София и това се случва за първи път в столицата", каза лидерът на софийската организация Калоян Паргов по време на заседание на Градската конференция на организацията.

Той се обърна към съпартийците си, че ги чака много работа и ги предупреди да се тежки и "по-особени" избори.

Това било така, защото след проведените в края на миналата година президентски избори сега очакванията към социалистите са повече. Освен това било много възможно предстоящите парламентарни избори да са последните по пропорционалната избирателна система.

"Пред нас стоят важни задачи да съумеем да се докажем като единна и организирана сила, която гледа към бъдещето", каза Паргов, цитиран от "Фокус".

Според него изборите ще са тест за партиите и политиците.

"Изборите ще се проведат в една силно напрегната и неясна геополитическа среда, която ще влияе пряко на обществените нагласи у нас. Засилват се очакванията на всички български граждани за една по-отговорна и безкомпромисна политика в защита на националните интереси", каза той.

Паргов предупреди хората си, че срещу тях стои противник, който макар и разколебан и отслабен, ще направи всичко и на всяка цена да запази властта.

Според председателя на ГС на БСП – София партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньори и съюзници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има значение ! Европа ясно показа,че не иска управление свързано с Русия?!? Спират веднага фондовете и правят изолация и едни 4 год тибзаминават на кино.За нашата малка и бедна държава 4 год са много и не трябва да си го позволяваме....
108
5
 
4
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Защо се делите !? За да ви манипулират по - лесно ли !? Ми те вече са еднакви ! Няма разлика !!! Крадат и лъжат еднакво само и само да се докопат до властта ,ще ви обещаят всичко !!!
107
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 118.Лъжеш,като абсолютен комунист!БСП само са ни вдигнали мерника,като преди техните бащи и майки от БКП.А тоя Таско Посеренков,дете и внуче на комунисти-убийци,още ли се гордее с това?Що за нагли човечета и прости"утки са в тая партия?Никога не бих гласувал,за хора,които ни лъжат,мачкат, крадат от избиха хиляди 70 години,избиха хиляди БЪЛГАРИ дядовците им и бабите им , ту бащите и майките им и внучетата си изучиха!
106
4
 
7
 
! Отговори
naco преди 7 години
Може ли някой да ни ОБЯСНИ,има ли значение,КОЙ ще бъде първа "политическа" сила? ГЕРБ,БСП,ДПС,ПАТРИОТИ..................,след като ВСИЧКИ ТЕ се "ВОДЯТ" от АГЕНТИ на ДС!? Дано ,НАРОДЪТ ни най-после РАЗБЕРЕ! Дано НАРОДЪТ ни ,най-после вземе ПРИМЕР от Румъния! Дай,Боже! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????
105
1
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Доколкото знам, Ванга е починала и нейните прогнози бяха около 80% верни, а вашите комунистически врачки нямат нито един % истина. Тогава на какво разчитате? На комунистическо помпане или както се казва въздух под налягане, понеже много ви се иска да вземете властта. Трудно работа с един одъртел от всякъде комунист като другаря Ламбо, който не може да стой на краката си та камо ли да поведе народ.
104
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo samo taka stiga gerb sa *** komidioni milioneti stanaha ivse komunistite im vinovni ana po4eti vie ot gerb vs ste bili bkp komunjagi i sad jivkov ste bili
103
3
 
20
 
! Отговори
Мухуй преди 7 години
И БСП са г0ьтверени
102
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вервам си.
101
2
 
24
 
! Отговори
Кантарджиев преди 7 години
Партизан за бой се стяга,идва мандри да краде!
100
1
 
23
 
! Отговори
Лелеееее.... преди 7 години
До 118Майко мила, ти къде живееш бе, другарю? В някаква паралелна Вселена или на Позитано 20?
99
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гласуваш за БСП получваш Борисов и Цветанов Винаги за крадците полиция
98
1
 
15
 
! Отговори
ivo.kolev.357 преди 7 години
Kakvi vragove go goniat tozi subect?V upravlenieto na edna darjava,triabva da ima ideini razlichiia,a ne vragove.Da ne ni gotviat pak Diktatura na prolrtariata I Naroden sad?
97
1
 
24
 
! Отговори
Кака Кури преди 7 години
Вижте ги само какви са чибурашки и двамата.Големи смешници.Особено Таско ГовненковПросто класици в жанра
96
0
 
9
 
! Отговори
До До 115 преди 7 години
А за задкулисните игри и корупцията нещо да кажеш? Или теб те интересуват само някакви проценти пари.
95
0
 
22
 
! Отговори
Petrov преди 7 години
Само не ми стана ясно как разбраха, че са първа сила. Много им се иска да могат да крадат, че са много изгладнели. Но реалноста е друга. В София никог няма да спечелят.
94
22
 
8
 
! Отговори
До 115 преди 7 години
Прбвах ги.Последния път когато бяха на власт намалиха цената на тока/после ГЕРБ я вдигнаха/,увеличиха пенсията на баба ми с 10%,а моята заплата с 200 лв.Увеличиха майчинските и т.н.А ГЕРБ само вдигаха цените и обслужваха приближените им олигарси?Пеевски,Златев и др/.
93
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност досега първи в София бяха автентичните комунисти,пребоядисани в демократи-ООД ГЕРБ.Време е за промяна.
92
1
 
18
 
! Отговори
до 114 преди 7 години
що досега не ги ли пробва последните 70 години...или чалгата ти изпи мозъка?
91
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво пък,да се пробваме сега и с БСП.ГЕРБ ги видяхме що за стока са,а Нинова поне е по-образована от Боко и вдухва повече доверие с желанието си да промени държавата.
90
2
 
20
 
! Отговори
на преди 7 години
другарите пак им се виждат врагове... много внимавайте на изборите да не обикаляте улиците и площадите после