Нинова настоява: Очи в очи с Борисов

Лидерски дебати има по цял свят, категорична е соцводачката
27 фев 2017 14:00,
145
Нинова настоява: Очи в очи с Борисов
Снимка: архив БТА

Лидерката на БСП Корнелия Нинова настоява за личен дебат "очи в очи" с основния си опонент, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

От няколко дни двамата партийни шефове си разменят реплики и хвърлят ръкавица с предложения и контрапредложения за телевизионен дебат между двамата.

Още по темата

В петък Нинова поиска диспут с Борисов, а той отвърна, че предпочита дебат между екипите, защото трудно се надговарял с жени.

"Отдавна ви чакам да се разберем като мъже", отвърна соцлидерката, а малко по-късно от ГЕРБ пратиха съгласие от Борисов за тв сблъсък, но с участие на екипите.

"Държа на личен дебат очи в очи, и втори отделен на нашите екипи, които да защитят програмата", каза днес Нинова, цитирана от "Фокус".

Според нея това няма да е махленска свада, както се опита да го изкара лидерът на ГЕРБ. Нинова допълни, че лидерските дебати са практика по цял свят.

Тя напомни, че напоследък кандидати и за президенти, и за премиери в света се изправят един срещу друг, за да представят не махленското си виждане за себе си, а визията си как ще развиват държавата, ако спечелят изборите.

"Предлагам това да се случи пред всички медии", допълни лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
12
 
20
 
! Отговори
Стеляна преди 7 години
Никога повече комунисти на власт.След тях остават пепелища и разруха.Докога????
33
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова съм я гледал как умее да лъже, да се извърта и да избягва не приятни въпроси. Борисов няма шанс срещу нея. Все пак тя цял живот с това си вади хляба. Преди години имаше предаване за приватизацията на Техноимпекс. Тая така нагло лъжеше и извърташе, че чак водещата се изчерви. Въпроси от рода "Как така Вие сте против РМП а купихте Техноимпекс по тази схема" или "Как 28 годишна с трудов стаж само в държавната администрация си купихте Техноимпекс" не са и проблем, увърта доката свърши времето
32
15
 
16
 
! Отговори
ДОРА ЯНКОВА преди 7 години
ТОВА НЕ ЛИ КАКА *** РЕШЕТНИКОВА
31
13
 
10
 
! Отговори
Нинова преди 7 години
Нинова още веднъж доказа,че е троянски кон на СДС от времето на Костов.Иначе не би се съгласила да номинират Нона Йотова на избираемо място в листите на БСП.Жалко и тъжно е,защото дори БСП да не спечелят изборите,тези бивши любовници на партийни величия ще бъдат избрани и ще присъстват в редиците на следващият парламент.Но да не забравяме,кога е израснала Нинова в кариерната стълбица и какво се ценеше по онова време.Наивно си мислех,че е свършило времето когато на почит бяха любовници,доносници
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ochi v ochi mnogo lyubovno zvuchi bre komunist v mujki rod shte govorya.Ne ya slushai Boiko,da vurvi da pase ovce.Na izborite shte se vidi koi kakvo kolko
29
13
 
24
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Нинова , ако искаш хората да гласуват за БСП дръж докрай да сте само с Бойко ,тоя го е страх та не може да си намери място за това иска с екип , сигурен съм че ще го направиш на сандър.
28
8
 
24
 
! Отговори
очевидно преди 7 години
Пичове, Великия ви Вожд се скатава от обикновен дебат! Каквото и да пишете тук, това е истината! И това си го причинява той сам в момента, никой не му е виновен! Нито Нинова, нито Радан, нито Христо Иванов, нито Трайчо, нито международното положение, нито ретроградния Меркурий
27
8
 
15
 
! Отговори
до Реалист преди 7 години
СЕпуко и харАкири е!Каква е разликата?Ей,ТВА гербаджиите от ден на ден изпростявате все повече и повече!
26
6
 
13
 
! Отговори
Севджан преди 7 години
СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЛИ Е БСП? ТВЪРДО НЕ ! ТАМ СА СЪБРАНИ ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ И МИЛИОНЕРИ НАПРАВИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ, ..... . ВСЕ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ТРАФИКАНТИ НА ВАЛУТА, ФИНАНСОВИ ШМЕКЕРИ, ЕНЕРГИЙНИ МАФИОТИ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? ТЕ СА КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ. ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ИДЕАЛА НА ДЯДО БЛАГОЕВ.
25
14
 
9
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Из фейса се върти едно много показателно филмче, озаглавено "Нинова е в схемите от 97-***". Гледайте го, много е поучително
24
7
 
10
 
! Отговори
Сиса преди 7 години
НИНОВА,, ОРЕШАРСКИ, Б. БОНЕВ СА ОТ КВОТАТА НА СДС В БСП.
23
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая е бивша Седесарка, протеже на Костов, Бойко пък още си е комунист.Кви дебати е.ати....Изборната неделя ми е риболовна.
22
11
 
6
 
! Отговори
иван преди 7 години
А-у-у ,*** си иска дебата на " четири " очи , за какво са и екипи и свидетели бе Бойко !!!!!
21
19
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
На соцлидерката цялата пледоария ще отиде на кино само Боко като я попита как се е стигнало до участието й в приватизацията.
20
13
 
7
 
! Отговори
Корнелията преди 7 години
Хората вече се питат:Къде отиде БСП? То май от нея нищо не остана. Така и така са тръгнали към "промяна" и напълно в духа на резултатите от разследването на авторката, най-добре ще е да се нарича ПЧФ - Партия на червените фенери. До къде я докара, Корнелио! С твоя хормонален дисбаланс съсипа партията на Ленин, Сталин , Димитров, Живков , Станишев....Голям смях!
19
7
 
12
 
! Отговори
Самата истина преди 7 години
КАПИТАЛИСТИТЕ ОТ БСП И КАПИТАЛИСТИТЕ ОТ САЩ МНОГО СЕ УВАЖАВАТ, ОБИЧАТ, ЦЕНЯТ! НАЛИ ДЕЦАТА ИМ УЧАТ ВСЕ ТАМ, НА ЗАПАД? НО ЗА ПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ БАБИ И РАЗНИ ДРУГИ ПЛИТКО УМНИ, НАЙ РЕВНОСТНИТЕ ИМ ИЗБИРАТЕЛИ СЕ ПРАВЯТ НА КОМУНИСТИ, СОЦИАЛИСТИ, РУСОФИЛИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ НАРОДНИ ЗАЩИТНИЦИ И ТРУПАТ ЛИ ТРУПАТ ПАЧКИ!
18
14
 
13
 
! Отговори
Баба Деша преди 7 години
ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА СЕЛЯНКАТА ОТ КРУШОВИЦА. ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ПОДСТРИЖЕ ПИРГИТЕ ОТИВАЩИ КЪМ ВРАТА, ЧЕ ПРИЛИЧА НА ХИПИ ОТ 70-те
17
12
 
26
 
! Отговори
??!! преди 7 години
Боце явно иска да води само монолози, ама тогава да беше станал поп...
16
18
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До Веселин След изборите тази другарка да си направе сапуко или хари кири по избор.
15
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че, коя си ти, че да настояваш????