Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!

Според експремиeра имаме идеални икономически параметри
12 мар 2017 14:30,
440
Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!
Снимка: БТА

"Щеше да е хубаво  тук да стоим с един друг  човек, човекът от Банкя. Не само като лидери на партии, които си оспорват управлението на България, но и като водачи на този район. Така щеше да е почтено към вас, да чуете предложенията ни и да изберете по-доброто за България. Но уви, човекът се скри." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Банкя, съобщи пресслужбата на БСП.

"Казваме – не на Европа на две скорости, но и на онази Европа, която продава на нашия пазар стоки второ качество, а в страните от Западна Европа – първо. Не желаем да сме народ второ качество", категорична бе лидерът на БСП.

Oт своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че България е с най-бързата скорост по отношение на икономиката в Европа.

Той припомни идеалните икономически параметри на страната – ниския външен дълг, ниския бюджетен дефицит, високия кредитен рейтинг на България и високия финансов излишък, съобщи "Фокус".

Бойко Борисов отбеляза още, че цели държави около България са направили дългове, а страната ни е отличник сред страните в Европейския съюз с 27% външен дълг, 0% дефицит и готовност за влизане в Еврозоната.

Нинова пък обърна внимание на демографската криза и проблемите на младите семейства в страната. "Млади хора, всеки, който работи и има деца, ще бъде облекчен, като плаща по-малко с 50 лева данък на дете на месец. Знаем, че не е достатъчно да ви помогнем, но искаме стъпка по стъпка да се преборим с демографската криза, защото народът ни изчезва. И ако не го проумеем всички политици и не вземем мерки, след години няма да я има България. Ето защо ще помогнем на младите семейства да отглеждат децата си тук", обърна се към младите Корнелия Нинова.

Тя се обърна и към възрастните хора, като каза, че е крайно време за призчисляване на пенсиите и напомни, че само БСП е правила това през 2008 година. "Тогава пенсиите се увеличиха в пъти, а не с два – три лева. Разчитайте на нас, че ще облекчим старините ви и ще ви помогнем да живеете достоен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се, наближава 60 години а манталитета му на пуберитет каращ 13 години. И наистина мисли това което говори? Най-вероятно при него мисловен процес няма. Някакви мозъчни прутоберанси като остатък от бандитските му години в СИК.
13
5
 
25
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Бокича премина в свой собствен паралелен свят, но това не значи че червените мухоморки са по-стока.
12
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eй, тоя вече десет години не спря да лъже ...
11
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешника Бойко Борисов като кмет съсипа гр. София и като министър председател съсипа България и ДОКАЗА единствено: 1. Че е елементарен и първосигнален човек със самочувствие и без грам покритие!!! 2. Че върти, като развален грамофон едни и същи глупости до втръсване!!! 3. Че вечно някой още му е виновен и крив!!! 4. Че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемите, а да ги създава!!! 5. Че не блести с интелект!!!
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н Борисов, хайде чакаме да видим специализираната прокуратура, нека всичко излезе наяве, нека видим как Йончева е накарала българското правителство да плати милиони! НО АКО НЕ Е ИСТИНА И ТИ ЛЪЖЕШ КАКТО ДОСЕГА БЕЗНАКАЗАНО, КАКВО ЩЕ СТАНЕ! ЩЕ СЕ МАХНЕШ ЛИ ЗАВИНАГИ!
9
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Борисов най-бързи сме!"Толкова сме бързи че отдавна дишаме само прахта на Румъния. Иначе в някой отношения е прав. Първи сме в ЕС по корупция, бедност, битова престъпност и смъртност (от катастрофи, убийства, самоубийства, рак, инфркти инсулти). Сигурен съм че и в много други неща пресметнати на глава от населенито сме първи. Но и те едва ли са за хвалене.
8
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце напоследък не си пие редовно хапчетата и лудостта му блика отвсякъде. Миличкият, застинал е от времето на Борисов 1, когато *** му оставиха 8 милиарда които окраде и пропиля. Един ли няма нормален около него да му каже, да не говори толкова глупости. После се чуди защо българинът му удари брадвата на президентските избори. Такава брадва ще гризне и *** тези. Надува вувузелите, нагло лъже, дано се върже някой на безмислиците му. Заедно с Цецо Цървула застопориха България в бедността.
7
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоооо Борисов? А 16 те милиарда заГЕРБване? А хората факли? А семействата им? А рекетирания и фалирал среден и дребен бизнес? ТИ И ДЯНКОВ И ТОТЮ И ЦВЕТАНОВ **АХТЕ МАМАТА НА НАРОДА СИ. НА ДРЕБНИЯ И СРЕДНИЯ. А КТБ ПРИ ТЕБЕ НАРАСТНА ТРИ ПЪТИ. АЙДЕ МОЛИМ ТИ СЕ. НЕДЕЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА.
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за пенсиите е вярно.. ама като цяло нищо друго не направиха.. спечелят ли БСП изборите, трябва още първата вечер да кажат конкретни срокове за своите обещания!!! Ако не си спазват сроковете, да си дават оставката!
5
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нарцистичният полуграмотник пак се натиска за властта, след като народът за втори пореден път му би шута. Няма такъв алчен наглец.
4
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надявам се вече и най-заклетите феновене на Мутро-Тиквата да са разбрали, че Вождът им е с психически отклонения и то никак не малки.
3
12
 
11
 
! Отговори
комунистите преди 7 години
Както винаги, взимат най-актуалните теми и започват да обрисуват някакви футуристични светове, които нямат никаква връзка с реалността. И като дойдат на власт, отвързват бандитите да крадат. Само глупости говорят, масло за ушите на старците. Да бе Нинова никой не иска да е 2 качество народ ама какво прави БСП по тоя въпрос? Да припомним за Австрийските фирми с български пари. Ще осъдите ли някого ако дойдете на власт?
2
3
 
48
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тоя продължава да си живее в неговия измислен тикволенд дето всичко според него е идеално само дето другите не знаят.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога нинова ще ни занимава с човека от Банкя за нея България няма ли?