Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!

Според експремиeра имаме идеални икономически параметри
12 мар 2017 14:30,
440
Нинова против Европа на две скорости, Борисов – най-бързи сме!
Снимка: БТА

"Щеше да е хубаво  тук да стоим с един друг  човек, човекът от Банкя. Не само като лидери на партии, които си оспорват управлението на България, но и като водачи на този район. Така щеше да е почтено към вас, да чуете предложенията ни и да изберете по-доброто за България. Но уви, човекът се скри." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Банкя, съобщи пресслужбата на БСП.

"Казваме – не на Европа на две скорости, но и на онази Европа, която продава на нашия пазар стоки второ качество, а в страните от Западна Европа – първо. Не желаем да сме народ второ качество", категорична бе лидерът на БСП.

Oт своя страна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че България е с най-бързата скорост по отношение на икономиката в Европа.

Той припомни идеалните икономически параметри на страната – ниския външен дълг, ниския бюджетен дефицит, високия кредитен рейтинг на България и високия финансов излишък, съобщи "Фокус".

Бойко Борисов отбеляза още, че цели държави около България са направили дългове, а страната ни е отличник сред страните в Европейския съюз с 27% външен дълг, 0% дефицит и готовност за влизане в Еврозоната.

Нинова пък обърна внимание на демографската криза и проблемите на младите семейства в страната. "Млади хора, всеки, който работи и има деца, ще бъде облекчен, като плаща по-малко с 50 лева данък на дете на месец. Знаем, че не е достатъчно да ви помогнем, но искаме стъпка по стъпка да се преборим с демографската криза, защото народът ни изчезва. И ако не го проумеем всички политици и не вземем мерки, след години няма да я има България. Ето защо ще помогнем на младите семейства да отглеждат децата си тук", обърна се към младите Корнелия Нинова.

Тя се обърна и към възрастните хора, като каза, че е крайно време за призчисляване на пенсиите и напомни, че само БСП е правила това през 2008 година. "Тогава пенсиите се увеличиха в пъти, а не с два – три лева. Разчитайте на нас, че ще облекчим старините ви и ще ви помогнем да живеете достоен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
26
 
! Отговори
Бб преди 7 години
Като сме най- бързи, защо сме най- бедни?
33
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутромилиционерите от ГЕРБ нямат спиране. Трябва пълна мобилизация на изборите за да ги изритаме веднъж за винаги от властта, в която са се вкопчили като пиявици.
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ядохме, пихме вземахме тлъсти бонуси и хонорари и купувахме депутатски мерцедеси, къде беше тая тогава, защо изостанахме немците май даваха да се развиваме икономически, а не да плюскаме депутатски кюфтета.
31
5
 
23
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
Трудно ми е да повярвам че все още някой вярва или поддържа Бойко. Той е вреден и за ГЕРБ, а за България е опасен. Стигат ни недовършените му мандати чрез които бяга от отговорност за неизпълнените си обещания.Само *** могат да гласуват за Бойко Борисов.
30
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова била против ЕС на две скорости ами добре, а как ще догоним германцит,е Нинова има ли план нека да го чуем, а не да ни казва че е против, защото искаме да сме като немците или айде датчаните поне. Нима тая си мисли че в Германия ще има демографска криза и те ще тръгнат да гонят нас, овчооо къде си тръгнала ***.
29
6
 
8
 
! Отговори
Бъркочев преди 7 години
Голям цирк разиграват Нинова и Бочко, а тълпата е жадна за такива работи.
28
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И другите крадяха и лъжеха, но ГЕРБ никой не може да ги мине - 42 млрд дълг за два мандата.
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ти верва вече бе, тикво. Първо си от комунистическа фамилия, но от най долното слугинско ниво в БКП. Второ - зависим си, фамилията ти е в америка, а ти самия най вероятно си вербуван от техните служби навремето. Сигурно с псевдоним Тиква. Оня с очилцата дето сега ти прескочи в ОПГ -то нали си беше написал в книгата - при разговор с Борисов, той ми каза, че проекта ГЕРБ е създаден от американците за да се възпре надигащият се национализъм в България. Кой ще лъжеш бе...
26
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наи бързи сме по увеличаване на външния дълг ,по раздаване на съсипващи концесии ,по обезлюдяване и смъртност ,по влошаване на живота,по безобразно здравеопазване и т. н и т. н
25
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той припомни идеалните икономически параметри на страната ниския външен дълг, ниския бюджетен дефицит, високия кредитен рейтинг на България и високия финансов излишък.
24
2
 
19
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
Най бързи в краденето.Обясни ми боко как така за едно и също-санирането има цени от 300 до 130лв/кв.м.Къде отива разликата?В кой джоб-ти и герб искате да санирате цялото БГ?
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как стои с въпроса с депутатските мерцедеси за да се купуват скъпи лимузини значи държавата е богата, искаме европейски заплати и пенсии нека *** отглежда дете с 50 лв..
22
2
 
23
 
! Отговори
7 преди 7 години
Вярвате или не, на по-миналия 3 март 2016 , пътувах от София към Сливен с автобуса. Голяма част от пътниците бяха възрастни хора, предимно баби. Спряхме на една бензиностанция за почивка, когато започнаха нещо да се вълнуват. Борисов, Московски и охранителите им също бяха спрели там. Бабите започнаха да се снимат с него, като минавайки покрай тях, за да вляза в бензиностацията чух, една да го пита: Бойко, кога ще оправиш България? А той отговори: Е колко още да я оправям!!! Правете си изводите
21
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прословутото Саниране на ГЕРБ ЕООД КОМЕРС си е чиста кражба,както и да се сметне не може да струва 16-17 хиляди лева за апартамент..като повечето прозорци са сменени от собствениците.....много нагли,нахални,агресивни станаха тия крадци и продажници от асфалтовата партия......ГЕРБ ЕООД Комерс е проклятието на прехода който нанесе огромниииии щети на държавата ни ...фактите сами си говорят...милиардите дългове на Винету ще бъдат платени от следващите поколения на България
20
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много глупости са изговорили тия двамата по 50 лв на дете по 650 лв заплати много обещания много нещо. Ами в такъв случай май желаем СЕТА и ЕС на две скорости, че да има къде да емигрираме, а дрогарката Нинова като няма кой да има да и произвежда да яде ГМО от Канада. Щом си затварят ушите за неща които Волен говори от години.
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОКО Е ЕДИН ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ, НИЩО ДРУГО...ДНЕС ГОВОРИ ЕДНО УТРЕ ДРУГО - СПРАВКИ МНОГО , НЕ Е САМО БЕЛЕНЕ...
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно очертава се и проблем с тока. Няма да се плашите. Това *** не направи нищо толкова години за да предотврати намаляването на мощностите. Като изтече и ресурса на Козлодуй ще ходите да си купувате батерии и фенерчета. Повече от 120 хиляди загубени работни места и закриване на близо 5 000 мегавата базови мощности в енергетиката, която е част от националната ни сигурност. Поскъпване на тока или режим на електричеството.
17
11
 
5
 
! Отговори
??? преди 7 години
И двамата са маскари!!И трябва да се в затвора
16
17
 
4
 
! Отговори
edin преди 7 години
До Анонимен 13Ти гледай какво ще се случи сега БСП като дойдат на власт
15
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-бързи сте само политиците в гeпeнeтo. Иначе ние, обикновените хора, едва оцеляваме!!!