Промяна, сигурност, справедливост... иска Нинова и гласува

Реши да остави в тайна дали е гласувала и преференциално
Обновена: 26 мар 2017 10:57 | 26 мар 2017 10:53,
76

 

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

"Гласувах за промяна, сигурност на границите и в домовете ни и за справедливост. Всяко дете да може да се образова, всеки човек, който има нужда - да може да се лекува. Малкият и среден бизнес да могат да работят спокойно и без натиск. Повече българи да имат работа и да са с по-високи доходи. Хората да са спокойни в домовете си, че няма да бъдат нападани и обирани. Младите граждани да отглеждат децата си в България".

Това обяви лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова, която упражни правото си на вот в столично училище в квартал "Лагера".

Според нея изброените стъпки ще доведат до промяната, сигурността и справедливостта в страната ни и допълни: "И да не се дава възможност на никоя чужда държава да влияе на българските работи!".

Нинова не пожела да отговори дали е използвала правото си на преференциален вот, като каза, че иска да остави това в тайна.

Пред Bulgaria ON AIR тя заяви, че очаква висока избирателна активност.

Пред портите на училището Нинова бе посрещната от млади социалисти, които й връчиха голям букет цветя. Към секцията за гласуване тя се отправи със съпруга си Димитър Нинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
8
 
8
 
! Отговори
Защо преди 7 години
До до 14.В БСП,никога не е имало разум,само крадене,разруха и лъжи.Питам,защо тая партия не се съгласи на декумунизация и лустрация,и съд за всички крадливи политици,а ми говорят за сигурност и промяна.Те ако си върнат откраднатите пари от народа,заплатите ще са над 3 000 лева.Справка до сега разрухата от тяхното управление е над 1 трилион лева.
28
10
 
12
 
! Отговори
Защо преди 7 години
До НИНОВА ПРЕМИЕР.Затова всички социалистически партии в ЕС,не я искат и всяка вика вземи я ТИ.Човек,който не може да се държи адекватно с никоя политическа партия,освен с етническите,не може да бъде премиер.Те вдигнаха ръце от нея,заради наглия тон и обиди!Тя не разбра,че тоя тон и обиди в Европа не минават,там всяка партия държи на добрия тон и разбиране,не е като тука,като някоя клюкара от махалата,да бълваш не бивалици.Защо не си казва истината за нейното минало,тая крадла?
27
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимка 7 - това ще е израза довечера! :)))
26
6
 
8
 
! Отговори
До. 21 преди 7 години
Лъжеш като лидера си !!! И ние четем !!!!
25
10
 
9
 
! Отговори
месара преди 7 години
абе всъщност другарката *** за кого е гласувала , за дост или за дпс !? щото ако е гласувала за бсп , намалява гласовете за шумкарите и няма как да спечелят , но ако е гласувала за една от тия " партии " благодарение на които до сега са печелили си увеличава шанса да спечели и сега - просто защотото без турски гласове бсп са отново на бунището !
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех !
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отговор на въпроса на 22Защото по визия щяха да си конкурират.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да пази България ! Само това остана !
21
8
 
7
 
! Отговори
месара преди 7 години
е кви ше да са тия " промяна , сигурност и справедливост " на другарката *** ?! от техните " промени " сме в положение партер . кой нормален българин вярва на шумкарска партия дето съсипа Република България , и доведе до мизерстване на народа ? кой вярва на някой който те е пребил , че сега ше те погали ? тая не милее за България , тая просто иска да си докаже че може да манипулира и командва !
20
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо няма снимки на коня с който социалистическата госпожа е дошла да гласува? Без съмнение конят щеше да бъде много по-интересен от Нинова. Ама може и ЦИК да са забранили гласуването с кон, за да не се прави агитация в изборния ден сред магаретата социалисти.
19
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последни резултати от 11 часа според Алфа Рисърч:ГЕРБ - 31%БСП - 22%Патриотите - 14%
18
4
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Всмисъл.....избирате Нинова ? / разумна жена? /
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде се купуват гласове ? Имам за продаване...
16
8
 
24
 
! Отговори
56 преди 7 години
Нинова отива в затвора
15
6
 
2
 
! Отговори
А.М. преди 7 години
Архимед около 287-212 пр. Хр. е казал:Дайте ми опорна точка и достатъчно дълъг лост, и ще повдигна Земята.Нинова около 2017 години след Христос е казала:Дайте ми опорна точка и достатъчно дълъг лост, и ще помръдна Бойко.
14
5
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Природна стихия ,силна вода и луда жена трудно се спират .
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега пък промяна,Той поведе "хорото"а Тя остана опашката;)
12
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
между разумна жена и тарикат индианецизбирам жената
11
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП НОСИ ПРОМЯНА КЪМ ЛОШО.
10
5
 
10
 
! Отговори
шаламонто тоягата преди 7 години
Мерцедес от 65год., черен кон- преди месец, абе готови сте и магаре да ви язди само и само да ви изберем!