Станишев за листата на Нинова: Чист подарък за ГЕРБ!

Той все пак ще присъства на Националния съвет на БСП
Обновена: 14 апр 2019 12:19 | 14 апр 2019 12:19, Нели Христова
180
Станишев за листата на Нинова: Чист подарък за ГЕРБ!
Снимка: Булфото

Това, което виждам като листа, е един голям подарък за ГЕРБ, заяви Сергей Станишев пред журналисти на влизане на заседанието на Националния съвет на БСП днес.

Националният съвет трябва да одобри днес листата с кандидати за евродепутати на партията за предстоящите евроизбори. В предложението не фигурира името на Сергей Станишев, а началникът на кабинета на президента Иво Христов е четвърти. Предложено е също в евролистата да бъде Велизар Енчев. Предложението е водач да е Елена Йончева, а след нея - Янаки Стоилов. Деница Златева е трета, според проекта.

Още по темата

Сергей Станишев коментира, че сега на това заседание БСП трябва да отговори на 4 въпроса.

Първият е какво казваме на нашите членове и на нашата партия, отбеляза той и припомни, че месец и половина са се провеждали събрания и конференции и партията се е произнесла за своите предпочитания за листата.

Вторият въпрос е какво е посланието на БСП и НС към българското общество, тоест начинът, по който се управлява БСП, ще бъде трансформиран в начина, по който се управлява България, ако спечелим управление, посочи Станишев. Мисля, че всички виждат с невъоръжено око ,че има очевидна тенденция за превръщането на БСП във вождистка партия ,в ГЕРБ номер 2, въпросът е дали българите искат такава алтернатива и такава БСП, коментира той.

Третият въпрос е какво е нашето отношение към Европа и ЕС - дали БСП запазва своята ясна проевропейска идентичност или тръгва в посока евроскептицизъм. Четвъртият въпрос е посланието ни към нашите европейски партньори, нашето политическо семейство в Европа, отбеляза Станишев.
Председателят на Националния съвет трябва да поеме своята отговорност за тази листа, с която излиза, всеки член на съвета трябва да поеме своята отговорност с гласуването, допълни Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
17
 
14
 
! Отговори
Циник до хашишините преди 5 години
Не 3 минуса - 300 да ми сложите....такива са фактите!Няма по-проcт ... и нагъл - от вас - червения избирател!
49
11
 
12
 
! Отговори
До 10 БГ преди 5 години
А след като си отидат и те ,след 5-6 месеца ще почне голямата екскурзия и в първите редици ще сте тия които сте се надявали на хора като Нинова,К.Добрев,Р.Гечев и Таско.Запомни го ,сигурен съм-дойде ли ,,социализЪма" на власт всички родени от края на 80те,ще разберете каква е имал Т.Живков предвид ,като го нарече ,,недоносче" ,,недоразвито общество" и,, ние ви излъгахме" За жалост и ние старите ще трябва да го преживеем за четвърти път. Деца,деца вие мислите че винаги е било слободия като сега!!
48
15
 
13
 
! Отговори
Циник до Ф.С.Б. преди 5 години
Виж ги - червените хашишини в сайта....Как можеш да викаш браво - на един масковски потомствен "инфилтратор" или на *** - тази "политическа мaша...и хамелеонка"! От СДС та чак до БКП! Една *** от "новата вълна" - върла опортюнистка - министърка уволнена за корупция...насмукала се въшкa... и на чело излязла! Ще сменят - един крадец с друг! Няма надежда - за тази уждържава! Вместо да я/ги отъркалят в катран и пера ....те викат :- Осанна! Няма - разпнете я!Т ъ п електората...
47
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рашетников нема нужда от председатели на ПЕС. Он нуждается от льотчики.
46
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да си много смел да разкараш шефа на ПЕС от своята листаАз бих казАл:"Трябва да си много ***... '!*** обезглави БСП публично!!
45
8
 
16
 
! Отговори
Цървул преди 5 години
Някои ще изпият горчивата чаша до дъно! Дългогодишния храненик на Брюксел Курумбашев този път изяде първата част от фамилията си,а други като най-мазната фурнаджийска лопата Янаки ,отново се уредиха...Така си вървят нещата при "старата госпожа",да му мислят избирателите!
44
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща му на този отдавна подскача в гроба и се пържи над простотиите, сътворени от ренегата- 10% данък удари най-бедните, разби образование, направи безразборни и безобразни заменки, назначи баш егоиста за народен представител! И най-важното -с липсата на морал опита да убие вярата и надеждата на слабите!Десен кърлеж върху социалната идея - това е Станишев! ПЕС -овете оставиха труда без подкрепа в европейски мащаб и издигнаха в цел равенството и правата на джендърите - безопасно и доходоносно.
43
19
 
27
 
! Отговори
Евала преди 5 години
Това момиче е много смело. България не е имала такъв политик след 1989 г. Браво Нинова.
42
13
 
33
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Трябва да си много смел да разкараш шефа на ПЕС от своята листа. Това никой не го е правил. Браво Корни! Браво!
41
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев може спокойно да се кандидатира за листата на ГЕРБ
40
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гостенинНапротив,Станишев ясно заяви,че няма да се противопоставя на БСП и че няма нищо против да изберат Йончева,макар,че хората гласуваха предимно за него.Проблема е,че самата Нинова разпарчатосва БСП и създава конфликти вътре в БСП
39
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами Енчев как се оказа в листата?!? Май Решетников по членството в КГБ ги е избирал :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
38
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе този и досега ли не разбра ли колко българи се отвратиха от БСП след целувката му с Местан, който водеше ДПС тогава и прехвърлиха гласовете си към други партии? Включително и аз! Да се маха!
37
6
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Чист подарък за герб е *** народ,*** народ, с рoбски хомот,за целия труден живот.
36
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква листа от хора чийто трудов стаж е преминал в ядене на кюфтета в парламентарния бюфет
35
11
 
27
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Заради такива като Станишев БСП загуби много гласоподаватели. Сега има шанс да се завърнат.
34
10
 
25
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Герберите бранят Станишев. Разбират, че без Станишев и те си заминават.
33
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев може да е всякакъв но е светлинни години пред Бойко!
32
8
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРАВО , ЧЕ РАЗКАРАХА СТАНИШЕВ БРАВО :DВАЖНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ДОВОЛНИ , ЧЕ СТАНИШЕВ СЕ МАХА :DИ ВЪЛКА ЦЯЛ И АГНЕТО СИТО :DБКП НА НИНОВА СА ДОВОЛНИ, ЧЕ СЕ МАХА! :D НИЕ ПРОТИВНИЦИТЕ НА БКП НИНОВА СЪЩО СМЕ ДОВОЛНИ , ЧЕ СТАНИШЕВ СЕ МАХА ОТ БКП НА НИНОВА :D
31
11
 
11
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
Ххахахах! Искрено се надявам , че Станишев чете коментарите на руските ***!