Освободиха задържания за купуване на гласове кмет на село Бата

Той ще си търси правата в Страсбург
9 юли 2021 19:37,
25

Освободиха кмета на поморийското село Бата. Той беше задържан вчера в акция срещу купуването на гласове в област Бургас.

Пред Bulgaria ON AIR Георги Георгиев обясни, че ще си търси правата в Страсбург. Той допълни, че при обиска в дома му са открити 1500 лева и стар списък с гости на сватбата на дъщеря му.

"Подадохме жалба, ще си търся правата по съдебен път, ако трябва до Страсбург ще стигна. Чувствам се репресиран, все едно затвориха някое куче в килията", коментира Георги Георгиев.

Още по темата
А днес в поредната акция срещу търговията с гласове беше арестуван ромски лидер. Румен Чолаков е дългогодишен областен координатор на "Евророма". Задържан е в района на склад за рапани.  С него беше арестуван и млад мъж, който твърдеше, че е случайно на мястото, защото си търсил работа.

"Те имат право да проверяват и ме проверяват дали имам бележки. От 30 години съм в политиката никого не съм купувал", отсече Румен Чолаков.
"Нека да търсят, кога ще хванат тези големите, които купуват", попита другият арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
как ги измислят подобни глупос-ти списък с гостите на свадбата в страсбург щеима да се смеят на българия какви кметове и кои ги избира с каква фантазия самоче тука не хваща декиш
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да припомним на редовните тролчета че Евророма е създадена през 1998 г. от Цветелин Кънчев, затворник помилван от Георги Първанов и е вечен коалиционен партньор на БСП.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да го пратят за купуване и продаване на гласове в Страсбург. Има ли ДАНС?
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коглицето(условно казано) с 19 имота, част от които като палати, извършва дейности на ръба на закона и зад ръба на демокрацията, си мисля само едно, че въпросният за дник действа в посока да придобие 20-тия,21-вия и 22-рия си имот-палат.
17
4
 
4
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Списък от сватбата на дъщеря си....смешници. Толкова сте елементарни и противни тиквички и калинки...
16
3
 
2
 
! Отговори
dj-1 преди 2 години
гербери, стига ревали на умряло. Ще ви видим сметката, мафия и рекет. Простотия. Наглост. Смотани до безкрай
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички ако са невинни да съдят държавата за произвола. След това Рашков и милиционерите дето ги назначи да върнат парите на държавата. Дъртия изкукуригал пергиш има 19 апартамента
14
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
И в община Тервел е така ,живо беше кмет,,пет мандата и сега командва община Тервел, с кмет симо,а оная заместничка Дида си плете коша, един ще е в гърнето но ще се види.няма да е първият нито третия.но видов ден има .
13
6
 
4
 
! Отговори
ууу преди 2 години
До 19 апартаментаЗабрави да кажеш колко млади майки са пометнали. След 11-ти си безработен!
12
5
 
13
 
! Отговори
19 апартамента преди 2 години
Хиляди души са били задържани и викани на разпити в Рашковата милиция. Има случаи на млади жени, които са били принудени да оставят малките си деца сами, защото са насила изведени от къщите си, както в с. Бата, Бургаско, на възрастни хора принудени да стоят с часове прави в районните управления, какъвто бе случаят в Стамболийски.От 1800 разпитани накрая само на 23 са предявени някакви обвинения.
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми човека 30 години си купувал грасове като дерибей, па сега го стреснаха. Ми стрес си е...
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До I'm "Имам допирни точки до следствените органи от цяла България ...че цари колосална некомпетентност в контекста на специфичните престъпления които разследват." Но нямаш никакви съмнения, когато става дума за обвиненията от същите :))))))) Скрий се, припознах точно теб :))))))))
9
2
 
2
 
! Отговори
i'm преди 2 години
По стечение на обстоятелствата имам допирни точни до следствени органи от цяла България в точно определен тип престъпления и мога да кажа, че цари колосална некомпетентност в контекста на специфичните престъпления които разследват. От тази гледна точка не трудно човек да си направи изводи за развръзката на разследванията. За съжаление тя(развръзката) няма как да е в полза на обществото. Та ти май се припознаваш в тая дружинка.... за това се засягаш.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До I'm Май и ти си от некадърниците, щото както изглежда ти се иска да скалъпят нещо ченгетата, а не да разберат какво е наистина.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5 "Гербаджийския кмет ... " Какъв "гербаджийски кмет, като тоя е за 5ти мандат кмет. Знаеш ли кога е основан ГЕРБ? ОТ 1000 километра е ясно, че тоя е някакъв местен веломожа и сам се е набутал в ГЕРБ.
6
2
 
8
 
! Отговори
i'm преди 2 години
И тоя като ония печатарите с осемте милиона за сватби! Този пък сватбен списък....СМЕХ!Сега ще осъди държавата и пак ние ще му платим, защото некадърниците от следствие и прокуратура не могат едно разследване и обвинение да направят като хората.
5
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са невинни като момини сълзи, бе! Гербаджийския кмет и той използва мурафетите на ромите, щял да си търси правата...
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стоян "Списък за гости ..СТАР !! Яко ...." Ехаааа. Трябва Рашков да тръгне да разглежда и снимки от сватбата за да се докаже: като едно време .... Партията проверява личния живот за ... пропуски :))))) Как чакам комунистите да вземат властта и такива като теб да застинат на едно място :)))))
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
платил си е 50те лева
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що? Проформа ли работим? Предизборно.