Антон Кутев поиска незабавно отстраняването на Нинова

Решенията й вече нямат никакво значение, посочи говорителят на кабинета
15 ное 2021 13:26, Красимир Ангелов
131
Антон Кутев поиска незабавно отстраняването на Нинова
Снимка: БГНЕС

"Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да си подаде оставката. За такова действие е нужна морална структура на личността, от която председателката видимо е лишена. Решенията на Нинова вече нямат никакво значение".

Това написа говорителят на правителството и дългогодишен депутат от БСП Антон Кутев.

"Сега важно е дали 130 годишна партия може да реши проблем със собственото си управление. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната смяна на председателката е първо условие да продължим напред“, смята Кутев.

"После ще се сблъскаме с много други проблеми и спасяването на БСП ще бъде дълъг, труден и несигурен процес. Но така повече не може да се продължи и ден", завърши бившият червен депутат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
А Кутев да не би наивно да се надява на повече признателност от страна на Румчито? Подозирам, че скоро ще сподели съдбата на Нинова. Мерзавецът си е мерзавец към всички. А да не говорим за вариант 2 - предателят литва към небитието още в неделя и Кутев остава без служба, редови член на пребитата и с неговата скромна помощ столетница.
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Кутев до Кудкодяков крачката е един петел на гърба.
100
0
 
0
 
! Отговори
Кои са останалите преди 2 години
Кутникът боли но не се оказа кътник Мъдрец а един симпле кутевник. Нещо гаче Магницки ли кво ли се мота ли витае ли ама едни такива активисти като Гергосвикялния комплек, Оная Елена дето предаде на терористите къде нашата погранична мреже е най-слаба, снайперистката лежчорлава и още неколцина миков, пикльо и досеркев са си глътнали цървулитешо Магницки нещто е засилил магнитете бури.
99
0
 
3
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
А бре Кутев , голям бързак си , помниш ли за как се издъни за сексуалното предаване?Борисов попиля ГЕРБ , народа го намрази и тежи като камък на своите , но и дума не споменава за оставка!Нинова в трудна обстановка , пандемия , със забрана за събрания , а това е силата на социалистите срещите с хората , разговори , та в тая обстановка Нинова ще вкара БСП в управлението на страната - за каква оставка говориш?ГЕРБ виси на местната власт , докато не бъдат изчегъркани от там така ще е ,бавно ще е !
98
0
 
2
 
! Отговори
Апаратни игри преди 2 години
БСП е в добра позиция, без БСП няма как да се състави правителство. ПП рривлече гласове от всички партии и БСП съвсем не е с най-големи загуби. И Корнелия Нинова няма вина за този резултат - по-добър от него просто нямаше как да се получи. Не съм убеден в това какви са истинските мотиви на Кутев. Трудно е да се каже дали ако Корнелия Нинова подаде оставка, това ще помогне с нещо на БСП. Бойко например няма намерение да подава оставка и никой не се впечатлява от това.
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без Ненова няма да имаш и 5%
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кутев е ужасен, че ГЕРБ са на второ място и че има 121 за парламент и кабинет. Той работи за ГЕРБ. ГЕРБ падна от власт, Кутев протестира.
95
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успехът на изборите означаваше да се съберат 121 народни представители за правителство и коалиционно управление......................Нямаше цел - спечелване на изборите от една партия. Целта е постигната....................Новата партия ПП взе от всички други партии, взе най-много от чалгарите....................Кутев трябва да се уволни от БСП за саботаж на новото коалиционно мнозинство.
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦИРКОВЕ
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами така ще е - Нинова се гушна с плазмодии като Гуцанов и изгони кадърните хора, които изнасяха изборите на плещите си, а те от своя страна организираха изборите за ПП. Кое не е ясно? Щяла да чакала тя събрание на съвета...
92
3
 
8
 
! Отговори
Петър Славов преди 2 години
Абе ей, как така ще подава оставка, тя се кани да става министър и да управлява с нашия Трюдо, ти оставка
91
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А не!!! Само Кутнела не давам!!! Кой ще съсипе БСП???
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 96от Само да ти напомня, че преди въстанието/метежа/от 23-та е възстановена парламентарната част от монархията, погребана от Стамболийски, издал трудовете на Мусолини и направил реформи по негов образец. Е, какъв да е отговорът на разстрелващи по улиците цвета на нацията под диктовката на Коминтерна?
89
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВ УНИЩОЖИ БСП, А ТЕ ТЪПАНАРИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО. РАДЕВ Е ДРУЖКА С ГЕРГОВ, А ГЕРГОВ Е ВРАГ НА КОРНЕЛАТА. АНАДЪНМУ
88
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков довърши герб.
87
1
 
2
 
! Отговори
naleg преди 2 години
Вече и аз и искам оставката !
86
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова вкара това недоразумение Радев в българската политика и той затри БСП. Ако БСП подкрепи на балотажа Радев тя се самоубива. Не виждат ли, че Радев създаде ПП и той вкара Кирил и Асен в политиката и така закопа БСП? Не само Христо Иванов, а Корнелия и Борисов трябва да си подадат оставките. ИТН и без това на следващите избори ще последва Мая в отвъдното. ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ ГОСПОДА И ГОСПОЖИ ПОЛИТИЦИ. тОВА НАПРАВИХТЕ. БЪЛГАРИЯ ДО 50 ГОДИНИ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ТЕРИТОРИЯ
85
2
 
9
 
! Отговори
Москвич преди 2 години
Шумкарите си направиха харакири ! Хем си счупиха краката да тичат до урните да гласуват за Разединителя на нацията, хем той сега за благодарност иска да ги затрие ! Скъпи ми "другари" и на балотажа тичайте пак към урните като зомбирани след като не искате да си размърдате сивото вещество в главата !
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако има прокурори като недоразумението гешев, които се правят на утрепани, когато от парите на данъкоплатците изчезват милиони и няма виновни, след това идват снайперистите.
83
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
а дано....ама веднага да изчезва тая лисица ***