Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо

По-рано днес Петков заяви, че за 7 месеца са се научили да управляват
17 авг 2022 20:53, Нели Христова
113
Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо
Снимка: БГНЕС

"Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в държавите от ЕС говори много. 52% намаление на инвестициите се дължи на лошо управление. Най-добрата статистика е как живеят хората. По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа", това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Имаме опит и в управление, и в опозиция. Мисля, че това е изключително ценно, защото много от нашите политически опоненти тепърва се учат. Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите. Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от негативния опит", каза още тя пред БНТ.

"ГЕРБ е част от политическия живот, независимо на кое място ни поставя суверена. Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция. Направихме за първи път успешен опит на недоверие, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, защото искаме стабилност за държавата. Все пак нямаме друга държава, само тази ни е. Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална стабилност, каквато ние имаме", коментира Атанасова.


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 1 месец
Ралице, за сезона на циците ли пишеш или за този на дините ?
69
1
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 1 месец
Така е това за възприемането на държавата като опитно зай;е. Все пак, кой беше министър председател на България преди да си подаде оставката за трети път. Според мен, лидерът на нейната партия Бойко Борисов, подкрепян от лидери на партии, създадени от бившата ДС като агента Иван, известен като македонеца от Русе Красимир Каракачанов, отвратителния Валери Симеонов и други подобни.
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ, ДЕПС, И ДПС2(ИТН)
67
2
 
2
 
! Отговори
иван преди 1 месец
друго си е опитни крадци и доказани лъжци да са начело ...
66
0
 
2
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 1 месец
НАгли престъпници ограбващи милиардигодишно по отработени схеми вкл през министерства и ведомства МЕНКАТ НА ВЛАСТ НАРОЧНО СЪЗДАДЕНИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРаНИ КАТО ПАРТИИ>.ВКЛ ГЕРБ,СДС<БСП<ДПС <ПП<Имат назначени десетки хиляди опитни престъпници в министерства и ведомства и всякакви варианти за ограбване.. След ограбване на стотици милиарди от ГЕРБ през бюджета последва ограбване на милиарди чрез цените на тока и горивата..
65
2
 
1
 
! Отговори
Ралица преди 1 месец
И ПАК ЩЕ ДОЙДЕ СЕЗОНЪТ КРЪГОВРАТ ПРИРОДА Е
64
1
 
4
 
! Отговори
МИНА СЕЗОНА преди 1 месец
ПОВЕХНАЛАТА РАЛИЦА !...
63
4
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 1 месец
КИРО КОМИСИОН МИЛИОН ФАЛИРА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗЗАКОНИЕ ФАЛИТИ ПРОПАДАНЕ ПЪПЪ КИРО БЪКЪПЪДЪБЪЧАЛГАРИТЕ
62
3
 
5
 
! Отговори
ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА преди 1 месец
ДА НАИСТИНА, УПРАВЛЕНИЕТО КАТО ОПИТНО ЗАЙЧЕ НА ДЪРЖАВАТА СТРУВА НА ГЕРБ-СДС МНОГО ЗАГУБЕНИ СРЕДСТВА ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА ПРИЯТЕЛСКИТЕ ХИЕНИ!!! ЛЕЛЕ ННЯМА МЪНИ - АХ,ДЕСЕГЛАВА,АХ,ДЕСЕГЛАВА !!!
61
3
 
3
 
! Отговори
,,АТАНАСКЕ,, преди 1 месец
СЕДНИ СИ НА ВЪЗЕЛА,ТАЯ РАБОТА НЕ Е ЗА ТЕБ
60
5
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 1 месец
ЗА ГЕРБ ЗА БОРИСОВ ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК ЛИДЕР ЗА БЪЛГАРИЯ
59
5
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 1 месец
ЗА ГЕРБ ЗА БОРИСОВ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ
58
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
таа е виждаш и получаваш позив за повръщане
57
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази говори сякаш пред умствено изостанали! Цялата политика на ГЕРБ се крепи на нагли лъжи и далавери. Никога Герб във властта!
56
4
 
6
 
! Отговори
??? преди 1 месец
По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа",______По ваше време беше ли факт войната в Украйна, за да сравним?! За *** ли смятате електората си?
55
3
 
9
 
! Отговори
абе преди 1 месец
Деса Об-щата, като чели е по уман и от Буци-лойта, да се вземат с лъчо мозъка, кравоф, поцинкованата и да палят към Пекин - Виетнам - там да дават акъл на месните
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако,Ако и накрая станахте аки,смърдите бе гробаджии
53
5
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 1 месец
ЗА БОРИСОВ ЛИДЕР ЗА БОРИСОВ ПОЛИТИК ЗА БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ КАКВИТО И ОТЧАЯНИ ЛЪЖИ ДА ПИШЕТЕ МРАЗЕЩИТЕ СЕБЕ СИ ШАРАНИТЕ СЕ ИЗДАВИХА В НЕВИЖДАНАТА ИНФЛАЦИЯ
52
3
 
7
 
! Отговори
Деско преди 1 месец
Не се напъвайте, няма смисъл! ДС са тръгнали на острел, както през 90те! Разликата обаче е, че вместо отделни "борчета", тоя път ще ликвидират цяла партия! ПП, ДБ и БСП малко над 130 мандата през октомври, естествено с подкрепата на Дондуков 2!!!
51
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ и " победа"? Да бе да,ама в някой друг живот вече! Българина няма време за губене сякаш има 100 живота! Приключи ГЕРБ преди повече от 3 г! Всичко вече що не е ГЕРБ е з предпочитане!