Катя Панева от ДБ: Коалициите могат да се коментират след изборите

Според нея ще е трудно ДБ и БСП да са на "една маса"
1 сеп 2022 22:34, Петя Славова
34

Какво ще се случи след изборите на 2 октомври все още е трудно да се прогнозира, а според Катя Панева от "Демократична България", много трудно ще е ДБ и БСП да са на "една маса".

"Демократична България" ще влезе в следващото Народно събрание. Можем да коментираме коалициите, след като минат изборите. "Подали сме ръка" на "Продължаваме промяната", каза тя в ефира на "Денят ON AIR".

"Когато поставим от една страна икономическата световна криза и тази, която предстои у нас тази зима, съм убедена, че ще намерим допирни точки, по които да бъде изготвено едно коалиционно споразумение с "Продължаваме промяната" и други партии, подкрепящи тази политика", поясни Панева.

Тя подчерта, че "другите" не биха могли да бъдат ГЕРБ и ДПС.

"Правим всичко възможно да убедим хората да излязат да гласуват за новите партии. Важно е България да има стабилно правителство, а това може да се случи единствено, ако имаме мнозинство", категорична бе тя за Bulgaria ON AIR.

Панева коментира и газовата криза в страната.

"Много е важно да няма монопол. Пълният монопол няма как да предложи по-добра цена. Когато имаме диверсификация, държавата ще има по-голям избор. Когато са поставени в конкурентна среда, ще има и по-добре цена", смята бившият депутат.

Във връзка с ТЕЦ "Марица Изток" 3, Панева подчерта, че е направено всичко възможно да бъдат спазени европейските норми за чист въздух.

"През последните 24 часа отново сме свидетели на замърсяване. РИОСВ са с вързани ръце", подчерта тя.

Панева обобщи, че ТЕЦ "Марица 3" и другият ТЕЦ на Христо Ковачки имат над 160 млн. лева задължения за осигуровки, което не ги прави лоялен работодател.

"Гражданите са объркани и искат да чуят, че в НС ще застанат едни честни хора, които са се занимавали с политика и знаят какво трябва да се направи", заключи тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Борил преди 1 година
ДБ са едни продажници и са готови на всякакви коалиции. Стига да имат изгода като нищо ще се коалират отново с БСП.
19
0
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
Коментарите от ДБ след изборите ще бъдат безпредметни, тъй като няма да бъдат в парламента!
18
2
 
0
 
! Отговори
БМДТ преди 1 година
ХА +ХА - ХА. ГЕРБеругите яко са се включили!К'во сте се закъхарили? Нема да са плашите, още една година до местните избори ще има уплашени хора да гласуват за ГЕРБ, после на бунището на историята! И стига сте давали пари за гласове, ще Ви трябват за адвокати!ДБ, или ПП, изборът е между тях!!!
17
0
 
2
 
! Отговори
№1 преди 1 година
Демократична БЪлгария заявиха лоялност към всички партии, наистина с тяха няма смисъл да се говори за коалиции
16
3
 
7
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Дб , сдс то на костов който разграби бьлгария и ни предложи тройно по скьп газ с подмяната - тия са честни та няма накаде
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ са интересчии! Когато заиграеш с комунисти,никакви голословни обяснения за благото на България не са оправдание. Реално ДБ още по времето на Борисов имаше шанс да се докаже като способна партия. Но самия им лидер Христо Иванов се провали като министър. Какво очаквате от тези под него?Печал и мъка..
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елементарни комунистически ортаци, до тука комунобизнеса им бутна нещо и им се услади. Сега вече го раздават играчи и искат да се пазарят., макар че знаят че ще им се отпусне толкова колкото олигарсите кажат. Задачата им е да не се допусне Б.Борисов до властта и комунобизнеса пак да бъде притиснат да плаща данъци и да му се ограничи възможността от достъп до държавния ресурс.
13
3
 
8
 
! Отговори
Ванката преди 1 година
Че те досега бяха на една маса - явно не е трудно, когато е изгодно.
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грантоядите от ДБ не направиха нищо за 1.5 година освен да приемат няколко лобистко закона и съответни да уредят роднини на сладки служби.
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В ДБ само грешки на природата останаха.
10
4
 
15
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Какви честни хора от партия , подкрепена пт олигарсите! Да се радват ако влязат в НС!
9
4
 
18
 
! Отговори
дей бъ преди 1 година
тия до последно ше се надяват да се прикрепят към някоя партия иначе НС само по телевизията
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вие сте на борсата
7
5
 
16
 
! Отговори
Недoкъпaн преди 1 година
Панева и Панев какви са.Приятелите ми още ме подиграват че гласувах за некъпаните ДБ.С лица като Мирчев, Бойкикев изритан от герб, ДС ген Атанасов, Цонева, приятеля на Пеевски Панев шанса им за парламент е нулев
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези не трябва да влизат в парламент какъвто и да е парламента!
5
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Вие и преди предишните избори същата песен пяхте, но накрая много добре се спяхте с БСП-то. Бяхте най-конструктивни, най-диалогични - с една дума нещо като леки жени готови на всичко или иначе казано политически про*сти*тут*ки.
4
3
 
25
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
Айде и тая коза пак същите банални мантри. И защо с ГЕРБ не може, пък с БСП бяхте заедно? Какво, БСП са по-почтени, по-кадърни и по-малко фалираха държавата ли? Айде стига с тази омраза между сходни партии, май всичко е от завист и на лична основа.
3
3
 
20
 
! Отговори
Изнервен преди 1 година
Деййба и политиците деййба. С тоя не може, с оня никога, ами как ще направите мнозинство, и то стабилно, като заедно с ПП ще имате най-много 80-90 депутати ( при това ако ДБ изобщо влезе). Това племе освен разделение и омраза друго не знае.
2
4
 
19
 
! Отговори
Некъпаната, преди 1 година
видяхме колко ви е трудно да си легнете с Бкп на една маса! Не се хабете, за последен път бяхте в парламента, сега отивате на бунището, ***!
1
3
 
21
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
Коя е тая Катя ? Що за човек е какво е работила? Тая калинка не съм я чувал. Навъди се всякаква жмел Софийски крадливи евроатлантически калинки.