Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание

ГЕРБ иска да се създаде туристическа камара
29 сеп 2022 12:05, Нели Христова
149
Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание
Снимка: БГНЕС

Да бъде създадена туристическа камара, която да е междуведомствена и да обединява служители от няколко министерства. Идеята е България да бъде представена като туристическа дестинация с експерти на световно ниво. Интеграцията на регистрите на съществуващите министерства в областта на туризма, на базата на които да се формират адекватни политики. В момента те съществуват отделно, като те не служат на никого, а могат да генерират съдържание. Трябва да се създаде и цялостна нова концепция за рекламирането на България с нови слогани и концепция за маркетинг - в условията на дигитализация и конвергенция. Всички държави гледат към платформите, откъдето България отсъства. Трябва да има нов туристически портал, с резервационни системи, и с възможност за вграждане на нови системи, които да направя България мултифункционална, атрактивна и достъпна дестинация за туризъм.

Всичко това може да бъде финансирано по Плана за възстановяване и устойчивост.

Това казаха представители на туристическия бранш, които се срещнаха с ръководството на ГЕРБ. На нея присъстват лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията, Мартин Захариев, заместник-председател на Националния борд по туризъм, и други.

26 хиляди предприятия са в туристическия бранш. Много твърдо подкрепям Камарата, дори трябва и тя да прави категоризацията на обектите в туризма, каза Борисов. Когато Закон за туризма регулира и данъците, и категориите, - закон, който браншът е предложил, с министър, предложен от бранша, държавата ще върви напред. Вие трябва да казвате какво трябва, а не хора, които не разбират, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не адресира директно дебата вчера, на който Кирил Петков се появи изненадващо, а представителите на ГЕРБ напуснаха залата.

"Глупакът трябва да се убива с мълчание. Иначе ставаш и ти глупак. Радичков го е казал, не аз", коментира единствено Борисов.

ГЕРБ стои зад такъв документ, който регулира отношенията на отделните туристически субекти. И може да разчитате, че ще бъдем ваши представители в парламента, завърши Борисов.


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интересно, това е този, който отказа да предаде план за възстановяване, защото било работата на следващото правителство. Сега какво се е разбързал - да не би вече да е на власт?
119
1
 
3
 
! Отговори
Финансист преди 2 месеца
Българите мълчаха докато управляваше България. Вече си просто един *** пожарникар. Последното е като пояснение за гласуващите за партията му. Честито на тези, които ще изплащат облигациите на третото му правителсдтво. Както и на тези от БНБ. Вече са започнали да си дават сведенията в евра, просто защото там такива няма.
118
1
 
3
 
! Отговори
Бургас преди 2 месеца
Ами Бойко ние постоянно мълчиш като те видим.
117
3
 
3
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Тази д.олна м.утра от Банкя трябва да бъде изметена завинаги от България! След това ще бъдат необходими поне 10г. , за да се изкорени корупцията и мафията да отиде в затвора!!!
116
1
 
1
 
! Отговори
123 преди 2 месеца
Дано направят тройна коалиция с дпс и някоя патерица партия.Избир. активност гаранция ще е ниска, но тия дето не гласуват ще излязат на площадите.Или буци пак ще хване гората с жипката, или линч, барабар с карайдЪрЪ - то,и прасчо пеевски.
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А БУДА С ОМЕРЗЕНИЕ!!!
114
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лойко сложи феса.Днеска Дилянчо офицялно съобши,че се канят да управляват с депесарите.
113
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 месеца
ти си страхлим пъдар на т.живков,гледах позорното ти участие при покойният Коритаров...призовавам ТВ-тата да го излъчат,неграмотност и глупост...селски тарикатлъци видях!в каквото и да вярваш...причини злини на България каквито може би само доган е причинявал,ще си платиш разбира се...САЩ идват приятели...виждат,че няма да се справим сами...ЕС е загубен ако САЩ не се намесят решително!!!
112
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 месеца
опс,ти за убиец ли се кандидатираш?,не гласуваме за убийци,гласуваме за хора с визия,как България да продължи като силна,проспериращи и КСвободна Държава,все понятия които не познаваш...моажеш само да убиваш...уби майка ми и баща ми с пенсии от по 160 лв.за 40 г.стаж,с парите им возеше чалга момета със праветелственият,закри над 1500 училища,неграмотният лесно се манипулира и граби,с божков ограбихте хората лъжейки ги,че ще забогатеят през билетите ви,и него прецака,КТБ ограбихте с пеевски
111
8
 
6
 
! Отговори
Аноним преди 2 месеца
Борисов България гласува за теб ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК
110
6
 
5
 
! Отговори
Нормален преди 2 месеца
Дядо,отиди при Путин,пенсионирайте се и се отдайте на внучките си,дърти сте вече.
109
8
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Предпочитам да ме управлява "***",но честен,отколкото мутра,която ограбва и рекетира народа и бизнеса.
108
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хайде Баце, да вземеш да ни върнеш заграбеното от партийката ти и от теб , че да вземем и ние да се почустваме ЕВРОПЕЙЦИ! С европейски заплати и пенсии ! Ами от вас си останахме последни по доходи ! И колкото и да хвърляте вината по който си щете, истината е че от теб и от твоето управление сме на това положение! Не Кирчо ви е виновен за войната и инфлацията! А този, който помогна на Путин да нападне Украйна , като му построи Турски поток и то с нашите 3 милиарда! Е браво,а ти си мълчи!
107
3
 
7
 
! Отговори
Червена бабичка преди 2 месеца
Тогава ...млъкваме,Борисов.
106
5
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
И аз съм част от създанието Ралица-Аноним. И аз съм част от магистралната герберка която иска да става кадъна на всеки тираджия.
105
6
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 2 месеца
Аз и Аноним сме едно и също създание страдащо от биполярно разстройство. Бойка кадъна каза, че ако се давам без пари на потенциални гласоподаватели и я изберат за баш баш кадъна ще ме прави главна кадъна на магистрала Тракия. И аз като нея ще започна пътя си от магистралната любов.
104
3
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
110 аАНОНИМНИК СИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ 110 ТИ КАКВО СИ НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ПОЗОР НЕОБРАЗОВАНИ БЕЗДЕЛНИЦИ ДРАСКАТ ГЛУПОСТИ ПО САЙТОВЕТЕ ЗА БЕЗПЛАТНА БИРИЧКА ПАДЕНИЕ 110 НИКОЙ СИ КАКВОТО И ДИВОТИЯ ДА ПИШЕШ СИ НИКОЙ НИКОЙ НИКОЙ
103
7
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
НИКОГА КИРО ПАРАПЕТ И КОКОРЧО КОМИСИОНЕР ТЕЧ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР А ЗА БКП ЗА ДБ ПРОСТО СА ОТВЪН ПРИ МАЯ ПОЗОР
102
7
 
5
 
! Отговори
Аноним преди 2 месеца
БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ ТЕБ МЪЖ ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ ПРЕВРАТАДЖИИ ЗА ЗАТВОРА
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ефект на Дънинг - Крюгер - неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство...