Костадинов: Ние се занимаваме с политика, а другите партии - с баницата

"Възраждане" се бори за поне половин милион гласа на вота
17 фев 2023 10:00, Анисия Иванова
154

"Възраждане" настоява Централната избирателна комисия да ограничи броя на подаваните онлайн заявления от един IP адрес в Турция

"ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има подадени 11 721 заявления за гласуване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявления. В отказа на прокуратурата да образува наказателно производство не пише от коя държава са пуснати тези заявления. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за манипулация. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се проверява всеки IP адрес", каза председателят на партията Костадин Костадинов в "България сутрин".

От "Възраждане" настояват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в парламента почти година и половина, отбеляза Костадинов.

"Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за поне половин милион", подчерта лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

По думите му партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на "Възраждане". Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали, смята Костадинов.

"Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимавам с разпределяне на баницата и личностни битки", подчерта лидерът на "Възраждане".

Според него новите политически коалиции от стари политически фигури няма как да ги притесняват. "Това е опит за рециклиране на нещо вече добре известно в политиката", посочи Костадинов.

"В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба", завърши той.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
16
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Тоя е кандидат за най-малоумно звучащ жител на България ( срам ме е на го нарека Българин )
105
9
 
23
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Четейки коментарите, с огромно разочарование констатирам, че за съжаление фондации от рода на "Америка за България", медиите на Сорос и т.н., са свършили доста работа! Мозъкът на нашенеца е промит тотално и той повтаря като папагал това, което му посочат за правилно от отвъд океана!! Тази малка партия единствена опитва нещо различно но явно е много трудно!
104
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kostq Kopeykin - шефа на коптора !
103
12
 
11
 
! Отговори
Турист преди 1 година
Много точен и ясен!
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
edinstvena polza ot vas e, pravite material i rabota za horata v fabrikite za prechistvane na fekaliite v bg vodite...
101
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коста стои някак необичайно на политическата сцена, твърде нормално мисли и говори. Малко като Виктор Орбан на ниво "европейска" политика. Те затова и всичките ни евроатлантици само като чуят за Коста и изпадат в истерии. Не че това ще им помогне много.
100
12
 
13
 
! Отговори
абе преди 1 година
махнете го тоя *** бе !
99
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И с каква по-точно политика се занимавате бе копейка???Кажи един закон предложен от вас и приет...или наредба дори.Баси и популистката твар.
98
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези ако си удвоят или утроят резултата на изборите-имигрирам.Няма шанс за тая държава с такова мал о умно население.
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Vsevi6niq vijda
96
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще гласувам за "Възраждане". Всички други партии в НС, са мушмороци и ренегати на Козяшка хранилища.
95
9
 
11
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Този не се е качил горе, та да го водим.И Патков беше много хубав, ама му сърбаме още попарата.Този ако ни яхне кашкавала ще стане 100 лв и ще ви пратят да се боете за Россия.
94
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички платени изменници от Кремъл ,ще си получат присъдите ....Скоро ..
93
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Драги сънароднико, ясно е, че човек трябва да разчита на първо място на себе си и своите близки. Но така или иначе някакви депутати, министри и някакво правителство ще има. Моля дай предложение, ако не е Костадинов за тези длъжности, кого точно предлагаш!
92
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе 17, ти знаеш ли какво значи "овъзмезди"? Да ви... и "българските патриоти", дето не знаят български! И други езици също не знаят. Неграмотни, но гръмогласни.
91
18
 
17
 
! Отговори
Кики Прокопа преди 1 година
Тая изтъркана копейка е слуга на руските интереси. Да ходи да си харчи копейките в рашана. И без това не иска EU.
90
18
 
22
 
! Отговори
ами да преди 1 година
Тоя руски патриот какво прави в българската политика
89
17
 
19
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 година
Коста Мутрофанов е постоянно закачен за полата на Мутрофанова.
88
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Три са вариантите - живее в друга реалност Митрофанов и си вярва, тренира чувството за хумор като говори или лелката му пише небивалиците.
87
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Млъкни бе Копейкин, русофил такъв. Изчезни.