Костадинов: Ние се занимаваме с политика, а другите партии - с баницата

"Възраждане" се бори за поне половин милион гласа на вота
17 фев 2023 10:00, Анисия Иванова
154

"Възраждане" настоява Централната избирателна комисия да ограничи броя на подаваните онлайн заявления от един IP адрес в Турция

"ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има подадени 11 721 заявления за гласуване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявления. В отказа на прокуратурата да образува наказателно производство не пише от коя държава са пуснати тези заявления. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за манипулация. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се проверява всеки IP адрес", каза председателят на партията Костадин Костадинов в "България сутрин".

От "Възраждане" настояват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в парламента почти година и половина, отбеляза Костадинов.

"Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за поне половин милион", подчерта лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

По думите му партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на "Възраждане". Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали, смята Костадинов.

"Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимавам с разпределяне на баницата и личностни битки", подчерта лидерът на "Възраждане".

Според него новите политически коалиции от стари политически фигури няма как да ги притесняват. "Това е опит за рециклиране на нещо вече добре известно в политиката", посочи Костадинов.

"В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба", завърши той.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
9
 
16
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тоя АБСОЛЮТНО ИСПЕРКЪЛ...само незнам как има хора в тая страна дето са толкова наивни или просто искат НАПУК да заиграват с скапания си живот !!! За много ,тоя субект е като ,,селски тарикат''де залъгва с благи думи ПРОСТОЛЮДИЕТО !!
65
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен да говориш много друго не правиш или ако правиш е изцяло в твой интерес.
64
18
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Помнете ми думата. Аз ще гласувам за Възраждане, хаха. Мразя коомууняяги като Христо Иванов.
63
11
 
16
 
! Отговори
ЕДИН ВЪПРОС преди 1 година
ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ....ИСКАТ ЛИ БЪЛГАРИЯ СА СТАНЕ , КАТО РУСИЯ? ЗАТВОРЕНИ В ДЪРЖАВАТА, БЕЗ ДОСЕГ ДО СВЕТА, МОБИЛИЗИРАНИ НА ВОЙНА , ЗА ДА УГОДЯТ НА КРЪВОЛОКА ПУТИН И НЕГОВИТЕ МАНИИ.
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шментърлъци сър.
61
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато другите се занимавали с баница, той се занимава с пироги, както изглежда. Всичките му политики са в услуга на едни определени гео-политически интереси, които биват представяни за "патриотични". Защото явно има достатъчно хора без мозъчна активност.
60
5
 
11
 
! Отговори
Костадинов преди 1 година
Може да съм против всички, И ЗА РУСИЯ ,НО НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА ДА ЖИВЕЯ В РУСИЯ ИЛИ ДА СПЕСТЯВАМ В РУБЛИ.... ЯВНО НЕ Е СЪВСЕМ ЗАГУБЕНО МОМЧЕТО....ЗЕЛЕНОТО СИ Е ЗЕЛЕНО, А ПРИКАЗКИТЕ СА ЗА ДЕЦАТА И НАИВНИЦИТЕ.
59
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не се занимаваш с баницата твоята "къща", в едно село, с чии пари я направи?
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Костадинов не може да се отрече че има дар слово и интелект на даскал от времето преди първата световна война , но е изключително притеснително че няма никакъв задълбочен поглед върху геополитиката и процесите които не се виждат от обикновените хора. Не разбира как и защо се случват някои неща. И какво трябва да означава дали вярвал в нещо. То това не е религия за да вярваш. Трябва да разбираш и да подреждаш нещата. Ако трябва да си намери адекватни съветници а не Милен Врабевски от "С.И.Ф."
57
17
 
16
 
! Отговори
Давай Коце! преди 1 година
С тебе сме!
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ромите ни завладяват
55
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Костадинов му се възхищавам на железните нерви които демонстрира, когато някои *** се опитват всеки път когато им гостува да го провокират. Ако на Мястото на Костадинов примерно е Асен Василев при такива въпроси щеше да има да блъска по масата с юмрук и да крещи облещен.
54
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коста копейкин ти се занимаваш и със закупуването на имоти от държавната субсидия
53
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека в момента го карат да играе про руски. Утре ще го накарат да играе анти руски. Нормално, който плаща той поръчва каква музика да се свири .
52
11
 
11
 
! Отговори
мира преди 1 година
ЕХ ОТКЪДЕ СА ТЕЗИ ОТКАЧЕНИ ПОЛИТИЦИ САМОВЛЮБЕНИ И НАГЛИ АКО СИ ПОЛИТИК ЩЕ МИСЛИШ ЗА ХОРАТА НЕ ЗА КОПЕЙКИТЕ НА ПУТИН
51
9
 
17
 
! Отговори
Бунгар преди 1 година
Сбирщина от псевдо патриоти и селски тарикати са ги яхнали.Поредната партийка която залага на простотията и невежеството на ,,великите българи,,
50
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не си доказал верноста си краварски агент не е възможно да си в българската политика . Сидеров 2
49
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това с печеленето на избори от Възраждане го слушаме вече от много време. Могат единствено да спечелят ако гласоподавателите им почнат да се размножават с пъпкуване. До тогава все ще гравитират около 10%.
48
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадине защо умишлено се опитваш да провалиш референдума за еврото? И как ще отговориш на твърденията че си свързан с хора на Клаус Шваб. Сигурно на това се дължи позицията ти по изключително важни теми при които открито заставаш на страната на изчадията. Играеш двойни игрички и няма да ти се получат. Повече за теб няма да гласувам при никакви поводи. Нещата не са просто черни и бели и ти настъпи мотиката. Щом за теб конспирация срещу човечеството "няма" не виждам как си тръгнал да управляваш
47
5
 
8
 
! Отговори
Групата на Възраждан преди 1 година
При всички важни решения гласува с ГЕРБ и ДПС.Елена Гунчева:"Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната ни стая".