Костадинов: Ние се занимаваме с политика, а другите партии - с баницата

"Възраждане" се бори за поне половин милион гласа на вота
17 фев 2023 10:00, Анисия Иванова
154

"Възраждане" настоява Централната избирателна комисия да ограничи броя на подаваните онлайн заявления от един IP адрес в Турция

"ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има подадени 11 721 заявления за гласуване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявления. В отказа на прокуратурата да образува наказателно производство не пише от коя държава са пуснати тези заявления. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за манипулация. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се проверява всеки IP адрес", каза председателят на партията Костадин Костадинов в "България сутрин".

От "Възраждане" настояват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в парламента почти година и половина, отбеляза Костадинов.

"Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за поне половин милион", подчерта лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

По думите му партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на "Възраждане". Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали, смята Костадинов.

"Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимавам с разпределяне на баницата и личностни битки", подчерта лидерът на "Възраждане".

Според него новите политически коалиции от стари политически фигури няма как да ги притесняват. "Това е опит за рециклиране на нещо вече добре известно в политиката", посочи Костадинов.

"В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба", завърши той.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо го отразявате тоя измамник. И за него баницата е важна.
85
8
 
11
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
До АнонименНай-читавото име е твоето име. Тоест да разчиташ на себе си, а не на такива като тоя демагог. Управлявай сам себе си , а не чакай да те управлява някой. Ако не си разбрал какво ти казвам,твой проблем.
84
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля всички, които са против Костадинов, предложете някой по-читав! Поне едно име дайте!
83
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ние хубави, други лоши."Явно под "политика" има в предвид манипулиране на лумпенпролетариата с жълти клюки и теории на конспирацията
82
14
 
17
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
Коцанинът уж реве срещу америка за България, срещу американските "ала-бала", пък ходи из техните тюрлюгювеч телевизии, да си разтяга локумите. ХАХАХАХА, шаранииииииии.
81
15
 
14
 
! Отговори
До 79 преди 1 година
Не! Българи сме! И ни писна от алчни ***-дъпъсари,царисти, чалгари,БКП-та,шарлатани,доносници,реформатори,Била патрЕоти,Релси,юпита,пр0дажници и национални предатели! За 33 години не се наядоха и накрадоха за да помислят и за изчезващия ни народ! Но не, важни са били чуждите "общностни,партньорски и съюзнически интереси"! На теб харесват ли ти насекомите в храните,джендъризма и евентуално да те мобилизират за да пазиш белия прашец на зеления др0гар?!? Не ми отговаряй,отговорът е ясен..
80
13
 
15
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
До Вярно ли е, чеКато ти каже нещо кУстадинов, гледай дали е ден изобщо. Я му предложи да му дадеш парици за избираемо място - да видиш....
79
15
 
15
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
Точно напротив, кУстадине! И ти си на баницата и гледаш само да демагогстваш пред хората. Иначе броиш парички и се чудиш как да ги умножиш. Като не си за баницата, откажи да вземаш субсидия! Ама не смееш, защото си същия! Няма папкане, няма политика за тебе. ХАХАХАХАХА, ама сега ще ти накълват отново разни мЯлограмотни+първосигнални. Да ви е честит.
78
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОПЕЙКИН трябва ,да бъде осъден доживот ,за държавна измяна .А също и платените ***...Има много доказателства ..Скоро...
77
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С Възраждане към прераждане във Таджикистан.Успех.
76
12
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
за два скандала знам единия за имот във варна и другия обрал субсидиите надепутатите от предишния парламент никакво доверие на това момче то е склоннокъм подобни изпълнения
75
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Те не са българи във Варна. Там са социалисти.
74
2
 
8
 
! Отговори
Вярно ли е, че преди 1 година
парламента е решил да се изпрати военна част в Украйна? Или това са празни приказки на Костадинов?
73
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Варненци все такива си избират.Преди беше клоуна Марешки,сега клоуна Копейкин.Там читави хора няма ли?
72
7
 
11
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Точно под тая статия си личи културата на троооловвете. Гласувайте за ПП, ГЕРБ и ДБ. Това ви чака след това от умните и красивите.
71
8
 
9
 
! Отговори
Чочо преди 1 година
И Хитлер,така започна........
70
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
костя да намали щурците в менюто и да се нормализира малко
69
11
 
10
 
! Отговори
ЧОВЕКА преди 1 година
Е ,,БОЛЕН,,
68
5
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
67, то и сега нямаме досег до света. Разлика никаква. Дори напротив, днес е по-голям тоталитаризъм, отколкото преди 1989 та. Имаме досег само до правоверни медии, хранят ни с какеото кажат, топлим се на колкото градуса кажат и ако някой ден ка ат да се изхождаме веднъж на 3 дни, защо не, това е досег до света на ЕП! В нужника през ден!
67
0
 
6
 
! Отговори
63_НациДемократа преди 1 година
Това което пожелаваш другимо, това и ще те сполети според библията...