Кирил Петков: Лично предложих мястото си в София на Дунчев

По думите на съпредседателя на ПП не е имало напрежение при реденето на листите
25 фев 2023 10:25, Нели Христова
188
Кирил Петков: Лично предложих мястото си в София на Дунчев
Снимка: БГНЕС

Нямаше никакво напрежение при редене на листите за предстоящия вот. 6 партии сме в коалицията, успяхме да постигнем обединението, на което всички се надяваме. Това коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV

Миналата седмица Александър Дунчев, който беше народен представител от ПП в последните два парламента, изрази несъгласие с начина на редене на листите. Той упрекна ПП, че влизат в съглашателство с ГЕРБ по места.

Петков категорично отрече това да е вярно и даже обясни, че е предложил мястото си в София на Дунчев, но той е отказал.

Листите бяха наредени по начина, по който вярвахме, че е най-добре. Това, което казах наведнъж - никой не е над каузата. Няма значение дали си на първо място, или на второ място. Важното е съединението наистина да се случи, за да може да имам обединен фронт. Аз лично се радвам, че дори в нашия разговор аз му предложих моето място в София, за да покаже колко няма значение на кое място си в листите, ако заедно а имаме една обща кауза", добави съпредседателят на ПП.

Той обяви и че в листите ще е и Лена Бориславова.

Петков коментира и паметника на съветската армия, чиито плочи бяха счупени. По думите му трябва да се направи истински дебата за историята ни и в някакъв момент той монументът да се премести. Той е против разрушаването му, но да е позициониран правилно спрямо истинската ни история.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
по делата г-н Петков е казано в Библията...по-делата ще ни съдят,вашите са Божийте ценности,Справедливост и Свобода,Благоденствие на Българите,агент буда държеше майките и бащите ни на пенсии с по 240 лв,,направиха ги 300 и орева света ни как нямало да раздава парите на Българите на...Българите,само за него и аверите му обслужващи го,на путин защото го бе страх от него плати над 3 милр.за руски поток,бавеше тръбата за азерският...факти които и амеба може да провери,Подкрепа!!!
147
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Подкрепа г-н Петков,строящите руски потоци,ограбилите КТБ,купилите си тв-та с рубли,с пари платени от ЕС данакоплатците,...нима германски канцлери не обслужваха путин?нима не си платиха зависимостите...СП1,2,САЩ предупреждаваха,руската пропаганда е силна в ЕС...в България е нечовешка,агенти на службите ,сайтове,манипулират хората от десетилетия...това няма да ни спре,Справедлив и Свободен Свят въпреки ...шрьодеровци,юнкеровци,веберовци,меркеловци,догановци,орбановци,...Бог да пази САЩ и Приятели
146
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Противни, нагли и алчни шарлатани, това е ПП и компания. Но най-противният от тях е Ананиев. Само Киро просто и Асен Василев може да се състезават с него, кой е по-противният. Боже, опази ни от тази напаст!
145
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил Петков ще влезе в учебниците като най-големия лъжец и нарушител на българската конституция, и парламентаризма. Като политик инсталиран във властта от чужди сили, внесъл омраза и разделение в парламента, и обществото. Като политик, който раздава кодове при манипулиран машинен вот. Който извърши национално предателство с ветото срещу РСМ, предоставяйки енергетиката ни на чужди офшорки-посредници, с руски капитал и който отказа оръжие за Украйна.
144
2
 
7
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Личния провал Петков. От партията на Продължаваме Провала.
143
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До152. Напротив нито Сани освободили - от кого?. Разориха ни . Доказателството е концлагери, насилствена колективизация на земята. Хиляди изчезнали и убити , над 32000. Тридесет години алчни арендатори
142
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинската история е минало свършено, пренаписването не го променя. България е била съюзник на страната, загубила войната, съветската армия е минала и заминала. Ако не сме благодарни, че са ни освободили, поне да сме благодарни, че не са ни разорили.
141
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киряк кретеняк не съм те срещнал , но видя ли те ще те размажа *** нагло
140
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Логото на ГЕРБ от самосебе си се утвърди за векивековдабъдеМУТРИ, Респективно на Пъпърутите - дабъдеГъзутри
139
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро го плюят в лицето където и да отиде оня - какъв приятен пролетен дъжд, няма такова идиотче като него.
138
3
 
6
 
! Отговори
до анонимен преди 1 година
"""Ще гласувам за ПП, защото всички ги плюят..."""" - Д.Б.Л. !!!! -))))))) При това безнадежден! Гласувай за когото искаш, бе, то и без това вече няма никакво значение... Последният да изгаси осветлението!
137
5
 
7
 
! Отговори
Факанционерите в дей преди 1 година
При първата точна ракета над София, кривнала от пътя за Киеф и корегирана да оди дека са я пратили точно Асан Киран и Професуран, тримата Доньо Доневски ПъПърнаци ще ги видиме с пионерски връзки, комсомолски значки и парт-билети като първенци да премитат и мият руските паметници в България, китки да им полагат и да лъскат червените им петолъчки.
136
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дунчев много му е пораснала работата от 1 парламент... Киро му предлага мястото си а он после говори как не му били дали място.. страшен лъжец! В крайна сметка ПП не е кариеристка организация за пишман политици.
135
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжец!
134
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гласувам за ПП, защото всички ги плюят - ГЕРБ, ДПС, БСП, Възраждане, Слави. А точно тия изброените ме съмнява да мислят за доброто на България.
133
8
 
22
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Хора не гласувайте за ПП тези мошеници, родоотстъпници и измамници спуснати да унищожат каквото е останало в България.
132
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шаранът Дунчо има мисия да всее разкол в партията и да провали изборите в полза на опг-то.
131
1
 
10
 
! Отговори
дърводелец преди 1 година
Киро кова дъски, а при тебе има много!
130
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има глава като на шаран, но искал да бъде водач.... За да си водач трябва да имаш качества!!
129
4
 
13
 
! Отговори
Анормален преди 1 година
До АнонименДа, няма място в ПП ! Там сте само баджанаци и шведски тройки!