Кирил Петков: Лично предложих мястото си в София на Дунчев

По думите на съпредседателя на ПП не е имало напрежение при реденето на листите
25 фев 2023 10:25, Нели Христова
188
Кирил Петков: Лично предложих мястото си в София на Дунчев
Снимка: БГНЕС

Нямаше никакво напрежение при редене на листите за предстоящия вот. 6 партии сме в коалицията, успяхме да постигнем обединението, на което всички се надяваме. Това коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV

Миналата седмица Александър Дунчев, който беше народен представител от ПП в последните два парламента, изрази несъгласие с начина на редене на листите. Той упрекна ПП, че влизат в съглашателство с ГЕРБ по места.

Петков категорично отрече това да е вярно и даже обясни, че е предложил мястото си в София на Дунчев, но той е отказал.

Листите бяха наредени по начина, по който вярвахме, че е най-добре. Това, което казах наведнъж - никой не е над каузата. Няма значение дали си на първо място, или на второ място. Важното е съединението наистина да се случи, за да може да имам обединен фронт. Аз лично се радвам, че дори в нашия разговор аз му предложих моето място в София, за да покаже колко няма значение на кое място си в листите, ако заедно а имаме една обща кауза", добави съпредседателят на ПП.

Той обяви и че в листите ще е и Лена Бориславова.

Петков коментира и паметника на съветската армия, чиито плочи бяха счупени. По думите му трябва да се направи истински дебата за историята ни и в някакъв момент той монументът да се премести. Той е против разрушаването му, но да е позициониран правилно спрямо истинската ни история.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
10
 
! Отговори
про100 Киро преди 1 година
...вЕЕЕрвайте ми...
107
1
 
10
 
! Отговори
Ех Кире преди 1 година
Мястото ти в София на тебе е в Софийския !
106
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжата вече официално си има име, и то е: "Кирчо".
105
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
112 Не са. Борисов няма да позволи България да бъде въвлечена във война. А и няма токава опасност. Русия сама се унищожава, не и трябва никой друг да го прави.
104
8
 
6
 
! Отговори
До 108 преди 1 година
Ми тогава за кой да гласувам!? Те всички са Коалиция на Войната!
103
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искаме ли недоразуменията Киро просто и Антоанета Цонева, които след всяка дума отварят уста и казват "аааа", да ни манипулират? Искаме ли търбуситеАнаниев, Хр.Иванов, Асен Василев да влизат в далавери с тези в Дубай, с Маджо, Нексо, Прокопиев? Не. Тогава НЕ трябва да гласуваме за ПП,ДБ. Не, на шарлатани, грантаджии и продажници!
102
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
108 САЩ натискат Борисов за коалиция с токсичните образование ПП,ДБ, но дали ще го направи зависи само от ГЕРБ-СДС и от всички българи. Ако всички гласуват против ПП,ДБ, ГЕРБ няма да се коалира с ПП. Пропадането на ДБ в коалиция с ПП, е само неин избор.
101
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро за пари ще продаде и майка си!
100
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до тоя по долу ни за герб ни за пп ни за дб сдс . Боко си го каза , натискали са ги за коалиция след изборите , така че за когото и да гласуваш от тези пак за американското посолство ще гласуваш
99
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро, защо заплатата на Лена Бориславова беше 13 690 лв?
98
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кирчо , ленчо кой ще ви гласува за бе б..............ци
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
айде тоя с *** да ходи и на летците бобардировачи да счупи плочата , кой е тоя защо го крият
96
1
 
9
 
! Отговори
77/88 преди 1 година
Пълен бомба е това *** К.П.Марш в Украйна, нали си пратил оръжие, сега трябва и да го използваш с/у тези от които купуваше газ, ***!!!
95
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо не му предложи и достъп до парапетчето...
94
4
 
15
 
! Отговори
Долу Киро! преди 1 година
Ако ПП дойдат на власт ще мобилизират хиляди българи да се бият т на фронта в Украйна, докато Кирил Петков с баща си Петко ще се плацикат на плажа Корал, който си заградиха незаконно заедно с Лена Бориславова!
93
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
97 Борисов е гъвкав политик, който няма да се отклони от евроатлантическия курс. Наказва свои хора, срещу които има доказателства. Което не е случай в ПП,ДБ. С всичките им недостатъци, ГЕРБ и коалиция, са в пъти за предпочитане пред шарлатаните от ПП. Ако ДБ иска да пропадне заедно с ПП, прав й път. Грантаджиите се провалиха. Тук е България, ЕС, не САЩ.
92
0
 
20
 
! Отговори
А съпругата му преди 1 година
Съпругата на Венко Сабрутев също е член на Надзорния съвет на НЕК, а кумът му е бил и финансов директор, освен член на съвета! ТОВА СА ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИТЕ ОТ ПП И ДБ!
91
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Върволицата млади и недоволни хора в София, не трябва да диктува българската политика. Жълтите павета не са цяла България. Назрява опасност, тези които излъгаха надеждите на протестърите искат отново до управляват, да командват, да задават политика на чужди интереси, да сръгват журналисти в корема...с лакти и зъби да си пробиват път. Да ни лъжат, да нарушават конттитуцията, да крадат от държавата и да я държат в стагнация. Това могат само шарлатаните от ПП.
90
2
 
18
 
! Отговори
Венко Сабрутев преди 1 година
Кумът на Венко Сабрутев е бил до момента член на Надзорния съвет на НЕК с 10 000 лв заплата, но служебното правителство на Радев го е изритало от поста миналата седмица. Радев не го харесвам, защото ни ги натресе тия, но с това ми стана симпатичен.
89
6
 
7
 
! Отговори
До 95 преди 1 година
Кажи за кой да гласувам? За Приятеля на Украйна Боко или Спасителя на Украйна Киро?А пък накрая да направят Коалиция за Войната в Украйна!!