Кирил Петков: Лично предложих мястото си в София на Дунчев

По думите на съпредседателя на ПП не е имало напрежение при реденето на листите
25 фев 2023 10:25, Нели Христова
188
Кирил Петков: Лично предложих мястото си в София на Дунчев
Снимка: БГНЕС

Нямаше никакво напрежение при редене на листите за предстоящия вот. 6 партии сме в коалицията, успяхме да постигнем обединението, на което всички се надяваме. Това коментира съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV

Миналата седмица Александър Дунчев, който беше народен представител от ПП в последните два парламента, изрази несъгласие с начина на редене на листите. Той упрекна ПП, че влизат в съглашателство с ГЕРБ по места.

Петков категорично отрече това да е вярно и даже обясни, че е предложил мястото си в София на Дунчев, но той е отказал.

Листите бяха наредени по начина, по който вярвахме, че е най-добре. Това, което казах наведнъж - никой не е над каузата. Няма значение дали си на първо място, или на второ място. Важното е съединението наистина да се случи, за да може да имам обединен фронт. Аз лично се радвам, че дори в нашия разговор аз му предложих моето място в София, за да покаже колко няма значение на кое място си в листите, ако заедно а имаме една обща кауза", добави съпредседателят на ПП.

Той обяви и че в листите ще е и Лена Бориславова.

Петков коментира и паметника на съветската армия, чиито плочи бяха счупени. По думите му трябва да се направи истински дебата за историята ни и в някакъв момент той монументът да се премести. Той е против разрушаването му, но да е позициониран правилно спрямо истинската ни история.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дунчев е мухлясал социалист и няма място в ПП!
127
4
 
9
 
! Отговори
Селянин преди 1 година
Не се оплаквайте това още нищо не е.Догодина свършва горивото в АЕЦ,ще връщаме милярди евра за недовършените пътища по европейски програми спрени от 3 години ,а парите изпарени от ПП за субсидии на тока,газа и бензина .Тока ни за бизнеса по-скъп от тока в Белгия-полсе що нямало инвестиции...! Дане говорим ,че евтината замеделска продукция от украйна съсипва земеделието и фермерството.Полша е наложила огромни данъци за внос при нас безмитен и безконтролен внос.Стоката ни залежа.
126
2
 
10
 
! Отговори
Тука съм до пенсия преди 1 година
Нема да си ходим в Канада ,дори и 5% да вземем пак са неколко милона чиста пара от държавни субсидийки.Сто хилки ще дам за дигитална реклама ,а другите в офшорките за старини.
125
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен2 преди 1 година
КИРООО ВИЛНЕЕШ БЕЗНАКАЗАНО В БГ РАЗРУШИХТЕ ОГРАБИХТЕ САБОТИРАХТЕ В ЕВРОПА ВЕЧЕ НЕ СМЕ ДОБРЕ ДОШЛИ 3 ГОД ГРАБЕЖИ ЛЪЖИ КОМИСИОНЕРИ КАК СТАНА ТАКА ИЗВЕДНЪЖ КОЙ ВИ НАБУТА ШАРЛАТАНИ БЪЛГАРИТЕ ЛЕСНО СЕ ЛЪЖАТ ПАДЕНИЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА
124
5
 
8
 
! Отговори
Дунчев независим! преди 1 година
Дунчев не го искат щото е против българската гора да се гори в ТЕЦ-овете на олигарси и дървата да се водят за биомаса(органични отпадъци-клонки,кори,слама,трастика отпадъци от земеделието и бита ).Така за народа няма дърва ,а плаща и такса зелена енергия за тока от дърва (гора=възобновяема биомаса според Киро)-двойен обир на баба Гица дето плаща 2,5 пъти по скъпи дарва от германски собственик на къща за гости с камина и плаща пак с такса зелена енергия за тока за дървата дето е сяла 1969г..
123
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
силна подкрепа на убедителната вероятност, че Кирутката не е дипломирана в Хърватско, а в Харков и че никой от родителите му не е работил за канадския руснак Майкъл Чьорнъй и неговите пирамидални бандити се тълкуват за верни и то на пазара където хората се нанимават с продажба на зарзават
122
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все пак ще бъде добре, ако партиите, претендиращи да са демократични, сами се придържат към прозрачни, демократични процедури. При излъчване на кандидат-депутати, кандидат-кметове, кандидат-лидери определено не са прозрачни.
121
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички помним как Дунчев изваждаше на яве корупционни практики в министерството на земеделието докато управляваха с БСП,но никой не го подкрепи и не му обърна внимание! Напротив, казаха му да си мълчи, че да не се разпадне коалицията...Та в тази връзка искам да попитам, каква всъщност му е каузата на Кирил и преДай България да са във властта на всяка цена???
120
6
 
3
 
! Отговори
Мутрите ГЕРБ преди 1 година
Промяната започва от мисленето. За съжаление НИКОЙ не може да промени мисленето на крепостните с***ляни пишещи коментари. :)
119
3
 
12
 
! Отговори
Киро каналджията преди 1 година
Киро нареди на Рашков да съкрати хиляди полицаи и закриха граничните районни управления , съкратиха хиляди гранични полицаи при условие ,че трябваха още хиляда да се назначат...
118
6
 
10
 
! Отговори
Доноси новите агенти преди 1 година
Вчера фейсбук заяви ,че разтрогва договора с Телус след сигнал на ПП за руснаци работещи във фирмата,които модерират съдаржанието в полза на Путин от патриотични подбуди.Резултата стотици остават без работа,държавата ще загуби милиони от данъци и вноски ... Така с доноси и жалби убедиха и ЕС ,че ги тровим с домати и има масова корупция- помните как Киро и Асен позираха със щайга домати на границата с месеци...
117
5
 
15
 
! Отговори
Стамболов преди 1 година
ГЕРБ е единствения ни шанс да не го пропускаме Април...
116
1
 
5
 
! Отговори
Стар канал на БКП преди 1 година
Канала от арабския свят през България е създаден още 60 те години от КГБ за снабдяване на арабските революционери борещи се с фенската,английската и италианската колониална власт.По-късно тези канали бяха използвани за трафик на наркотици и хора.Миграцията през канала не е спирала ,но сега канала е разбит на много парчета и има и шанаджии не ги трепят оти ЕС гледа иначе щеше да има доста изчезнали каналджийчета ,които не внасят такса...Отгоре ги пазят със смешни присъди условни,а в Гърция 30 год
115
2
 
24
 
! Отговори
Киро, Ицо и Асен преди 1 година
Киро и другите червени дегизирани със сини костюми и лозунги поеха държавата с 9 милярда излишък и я оставиха с 40 милярда дълг и двойна на европейската инфлация.Целта да не се влиза в шенген и еврозоната за да не спрат далаверите на комунистическите олигарси и престъпни босове.Целта е изпълнена сега имат срок до 01.01. 2025г да източат и резерва за валутния борд в БНБ който е трупан с с пот и сълзи от народа -с лишения и е 70 милярда.Голям залог -мафията действа ,пари са даге.
114
1
 
20
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
Лично да вземеш да си ходиш в канада мош-еник и шар-латанин такъв!
113
2
 
21
 
! Отговори
Абе българи преди 1 година
Не ви ли писна вси някой от чужбина да дойде и да саже Вервайте ми! Ще ви Оправя! И вше веднага го избирате-първо Царя, сега Парапета от Канада! Това са все шарлатани, много сте наивни!
112
0
 
4
 
! Отговори
смях преди 1 година
I dymata triene se cenzyrira !
111
0
 
5
 
! Отговори
факт преди 1 година
яко *** пада:)
110
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро Канадеца Войвода, Спасителя на Украйна, набира чета -български евроатландици, за контраофанзивата на Украйна в Донбас! Киро Войвода - образован в Харвард, отгледан в Канада, български войвода, ще ръководи лично четата дистанционно, по видео връзка! Единствено изискване е, да държиш 4 часа в ръка оръжие, докато те застрелят!
109
1
 
8
 
! Отговори
Ал.Дунчев към Кире преди 1 година
Де е Канада....?