Костадинов видя стабилен кабинет, но само ако "Възраждане" управлява

Искаме България да е свободна, другите не го искат, заяви лидерът на "Възраждане"
Обновена: 28 фев 2023 20:40 | 28 фев 2023 20:40, Красимир Ангелов
182

"Хората са отвратени не от изборите, а от политическия елит, който превръща България в най-бързо изчезващата и умираща и деградираща държава в света". Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

"Алтернативата на този елит може да ги мотивира да гласуват, затова "Възраждане" се е превърнала в основен опонент, да не кажа противник на сегашното политическо статукво, затова ние търпим удари от ляво и дясно", допълни още той.

Костадинов е категоричен, че "целият политически спектър се е обединил срещу "Възраждане": "Защото ние нямаме нищо общо с тях. Ние представляваме само българския национален интерес. Точно по тази причина сме еднакво неприемливи за партньор."

По негови думи от "Възраждане" искат България да е свободна държава. "Всички останали в българската политика не искат това. Те искат някой друг да ни командва, друг да определя нашата политика, друг да ни брани, да внасяме всичко отвън. Ние българите да нямаме право да се изказваме за собствената си съдба. Искаме България да е свободна, независима и демократична държава", заяви Костадинов.

Той коментира, че символът на демокрацията в чистия ѝ вид, е допитване до народа.

"Това означава референдум. Когато започнахме референдум за запазване на българския лев, всички партии в парламента се изказаха срещу референдума и започнаха да казват как бил недемократичен. Всички партии се изказаха срещу референдума", сподели Костадинов.

По негови думи към този референдум има интерес не само от българите в страната, но и в чужбина. Костадинов добави, че стабилен кабинет би имало само ако "Възраждане" управлява самостоятелно.

"Политическият елит в момента е изтощен, армотизиран, мирише на мухъл, той не може да предложи нищо ново на българските гражданите", добави Костадинов.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
как да имаме доверие защо костадинов е взел личните субсидии на депутатите сиутре ако случаино управлява какво ще стане с финансите на държавата аз мунямам никакво доверие няма да гласувам
133
1
 
2
 
! Отговори
Тъмньо Здрачев преди 1 година
Ами който и да ни управлява промяната ще е същата...ххаххаха
132
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гладна кокошка просо сънува.
131
4
 
2
 
! Отговори
Охохох преди 1 година
Костя е излязъл от кремълския психодиспансер и реди лъжа, след мираж, след безмислици!!!!! Ще си сборувате с лидеровия скоро
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шест месеца ПП, видя се какво направи, защо не шест месеца и за тях, ами ако на народа му хареса управление с референдуми, неутралитет, неучастие във войната и т.н., всичко, което заявяват те. Е поне ще управлява народът чрез референдуми. Ако не стават, хората сами ще ги свалят. Всички управляваха, само те не!
129
2
 
3
 
! Отговори
ЦИТИРАМ преди 1 година
"" Стабилен кабинет може да има само когато Възраждане управлява САМОСТОЯТЕЛНО. Най-важната думичка я изтървате.
128
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за Възраждане ,всичко друго е слугинаж на запада - който не иска да е запасняк в окрайн това е решението,за запада сме 3та категория уж хора- за нас по вредни и некачествени стоки,три пъти по скъп ток от ам.централи,4 пъти по скъпа газ за еуропа и т.н...
127
8
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
коце, кога планираш да направиш девети септември, да възстановиш режима на тока, опашките за мляко и чушки? и догога ша си чакам москвича, бе? първата вноска преди двайте годин я напрайх
126
5
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Копейката онзи ден се сравнява с Левски. Срам, срам, срам и позор. Копейка, като се засечете с Апостола некой ден на оня свет бел ден нема да видиш и там!
125
5
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
КОПЕЙКА, СЪБРА ЛИ РУБЛИ ЗА МОСКВИЧ?
124
2
 
5
 
! Отговори
.!. преди 1 година
Никога тоя чужд гражданин !
123
7
 
9
 
! Отговори
Богослов преди 1 година
Да гласуваш за Възраждане е като да си продадеш душата на дявола
122
6
 
6
 
! Отговори
Един НеПростБългарин преди 1 година
Разграждане ще разградят за Рушия и без това разграденият парцел който е държавата
121
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не желая да ни набутват във война, която не е наша! Не желая да ни отнемат лева. "Възраждане" е алтернатива на деградиралите и мухлясалите.
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб означавало граждани за европейско развитие на България. Това го прочетох на унгарски сайт в статия за борисов, герб, "закона" магнитски, васил божков "черепа" и други подробности.
119
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пазете се от човек, който казва, че целият политически елит мирише на мухъл. Който отрича всичко, до което стигнахме с толкова мъка, стандарт на живот и възможности за развитие, свобода, непозната в Русия. Пазете се, за да не ни върне назад във времето, когато за различно мислене хвърляха хората на свинете. Знаете ли, че от началото на войната, 1 милион руснаци са напуснали Русия.
118
2
 
2
 
! Отговори
До 148 преди 1 година
За пръв път чувам за партия ГЕРП. Кой е лидерът и?
117
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гласуваме за ГЕРП
116
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХАХААААААА, Пропагандаторът е спал само 3 часа. Голямо шубе го гони. Всички ще гласуват за българската партия ВЪЗРАЖДАНЕ.
115
7
 
9
 
! Отговори
Мира преди 1 година
Млъкни бе устата мошеник,млъкни! Цялото ти говорене,цялото ти отражение на физиономията крещи,че си едно варненско парвеню, ди ..вак и мошеник.