Костадинов видя стабилен кабинет, но само ако "Възраждане" управлява

Искаме България да е свободна, другите не го искат, заяви лидерът на "Възраждане"
Обновена: 28 фев 2023 20:40 | 28 фев 2023 20:40, Красимир Ангелов
182

"Хората са отвратени не от изборите, а от политическия елит, който превръща България в най-бързо изчезващата и умираща и деградираща държава в света". Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

"Алтернативата на този елит може да ги мотивира да гласуват, затова "Възраждане" се е превърнала в основен опонент, да не кажа противник на сегашното политическо статукво, затова ние търпим удари от ляво и дясно", допълни още той.

Костадинов е категоричен, че "целият политически спектър се е обединил срещу "Възраждане": "Защото ние нямаме нищо общо с тях. Ние представляваме само българския национален интерес. Точно по тази причина сме еднакво неприемливи за партньор."

По негови думи от "Възраждане" искат България да е свободна държава. "Всички останали в българската политика не искат това. Те искат някой друг да ни командва, друг да определя нашата политика, друг да ни брани, да внасяме всичко отвън. Ние българите да нямаме право да се изказваме за собствената си съдба. Искаме България да е свободна, независима и демократична държава", заяви Костадинов.

Той коментира, че символът на демокрацията в чистия ѝ вид, е допитване до народа.

"Това означава референдум. Когато започнахме референдум за запазване на българския лев, всички партии в парламента се изказаха срещу референдума и започнаха да казват как бил недемократичен. Всички партии се изказаха срещу референдума", сподели Костадинов.

По негови думи към този референдум има интерес не само от българите в страната, но и в чужбина. Костадинов добави, че стабилен кабинет би имало само ако "Възраждане" управлява самостоятелно.

"Политическият елит в момента е изтощен, армотизиран, мирише на мухъл, той не може да предложи нищо ново на българските гражданите", добави Костадинов.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
6
 
4
 
! Отговори
Костадинов преди 1 година
е за мир в Украйна! Ако и беше президент, на 03.март,щяха да честват годишнина в РФ!
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой няма шанс за управление този сезон
72
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коцето нито е барал лена, нито има чекмедже с пачки.
71
9
 
7
 
! Отговори
до 91 преди 1 година
Живееш в демократична държава, член на ЕС и НАТО. Никой не те репресира или задържа тук. Щом управлението не ти харесва хващаш куфарите и забегваш към 'рая на земята' - Путлeристан. Даже няма и да те стрелят в гърба, както по Тошово време.
70
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой се страхува от Възраждане? Отговор: Козяк. Хахааааааааа. Има защо.
69
7
 
10
 
! Отговори
До 86 преди 1 година
Не харесвам теб, така че заминавай да се биеш за урките. Преди това си сложи 5 бустера, маска и спазвайки дистанция от два метра дим да те няма!
68
6
 
4
 
! Отговори
Доцент Панайотов преди 1 година
Всички колеги от отделението по мозъчна хирургия ще гласуваме за Възраждане! Цончо Ганев, министър на здравеопазването!
67
8
 
3
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Луди, не луди истината е една, Борисов вече е вън от управлението на България, с неговите партньори ДПС не.могат нищо да направят, само Киро може да го вмъкне в управлението, това не.мисля че ще стане а по-скоро нови избори.
66
4
 
12
 
! Отговори
до Нане преди 1 година
Каква гражданска война е имало 44-та? Стрaхливите 'борци' изчакаха да дойдат съветите и почнаха да колят и да бесят. Овчaрите ги направиха кметове. Глyпaви и стрaхливи сте вие комунистите, само на готово чакате.
65
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувам за вас макар да не се надявам на чудо
64
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видя ,че Русия капитулира ,до два месеца и започна ,да се прави на българин .. Долна ,гнусна ,***.вра ,путинофилска.... Гешев има много ,много доказателства, за държавна измяна и те чака..
63
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е много интелигентен и умен мъж. Мисълта му тече гладко, родолюбец е и мисли като мен. Трябва да спечелят задължително, защото е време да почнем да излизаме от дъното. Имаме деца, които не трябва да живеят като слуги на европа. Ще гласувам за Възраждане.
62
5
 
11
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Вън от БГ краварите и урсулата ..никаква помощ за укрити
61
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кефете се на луди поддлоги и скоро ще носите пушки от сталиново време по поляните. 80г демокрация в Европа, без война. Един нов диктатор в русия и виждаме изхода. От луди света нищо добро не е видял.
60
7
 
9
 
! Отговори
баба преди 1 година
опази ''боже'' за тия няма ли лудници
59
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОПЕЙКИН пуска фалшиви новини .В момента по заповед на ПУТИН, се бие ,заедно неговите авери в Украйна ,за ПУТИН...
58
3
 
8
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Киро не е продажник, просто е т ъп, не се съмнявайте че ако стане премиер отново ще добива редки метали от Космоса, игнорирайки разстоянията и транспортните разходи.
57
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоунн
56
2
 
2
 
! Отговори
И заяви преди 1 година
, че бюджета на България е 700 милиарда, и 70 милиона за избори са нищо!!!
55
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане