Костадинов видя стабилен кабинет, но само ако "Възраждане" управлява

Искаме България да е свободна, другите не го искат, заяви лидерът на "Възраждане"
Обновена: 28 фев 2023 20:40 | 28 фев 2023 20:40, Красимир Ангелов
182

"Хората са отвратени не от изборите, а от политическия елит, който превръща България в най-бързо изчезващата и умираща и деградираща държава в света". Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

"Алтернативата на този елит може да ги мотивира да гласуват, затова "Възраждане" се е превърнала в основен опонент, да не кажа противник на сегашното политическо статукво, затова ние търпим удари от ляво и дясно", допълни още той.

Костадинов е категоричен, че "целият политически спектър се е обединил срещу "Възраждане": "Защото ние нямаме нищо общо с тях. Ние представляваме само българския национален интерес. Точно по тази причина сме еднакво неприемливи за партньор."

По негови думи от "Възраждане" искат България да е свободна държава. "Всички останали в българската политика не искат това. Те искат някой друг да ни командва, друг да определя нашата политика, друг да ни брани, да внасяме всичко отвън. Ние българите да нямаме право да се изказваме за собствената си съдба. Искаме България да е свободна, независима и демократична държава", заяви Костадинов.

Той коментира, че символът на демокрацията в чистия ѝ вид, е допитване до народа.

"Това означава референдум. Когато започнахме референдум за запазване на българския лев, всички партии в парламента се изказаха срещу референдума и започнаха да казват как бил недемократичен. Всички партии се изказаха срещу референдума", сподели Костадинов.

По негови думи към този референдум има интерес не само от българите в страната, но и в чужбина. Костадинов добави, че стабилен кабинет би имало само ако "Възраждане" управлява самостоятелно.

"Политическият елит в момента е изтощен, армотизиран, мирише на мухъл, той не може да предложи нищо ново на българските гражданите", добави Костадинов.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не желая да ми налагат задължителни зелени сертификати! Не желая да ни набутват във война, която не е наша! Не желая да ми налагат насилствено зелени и сини сделки! Ще гласувам за Възраждане!
113
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все пак един ден Костадинов ще управлява! За ужас на всички национални предатели!
112
7
 
5
 
! Отговори
мда преди 1 година
тоя още се надява да се присъединим към рф :)
111
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Зависими и продаващи Народа ни ще ви освобождават...от Свободата,защо не е във вагнер и се бие за руснаците които му плащат?а тук е безопасно,гака си мисли,крадат,манипулират...то болен така ни освобождаваха с борисов!!!
110
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Всички останали в българската политика не искат това." -- пак ли същата песен, че са уникални? Защо не обявят коалиция за всички, които са против помощта за украйна ?Аз за възраждане повече няма да гласувам, същите егоисти като другите, искал властта --ти си никой, нямаш идеология, нямаш стратегия, нямаш програма и това си личи по говоренето, не е нужно да ходя на сайта ви за да се убедя, това е прозрачно.
109
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 135:Не е проруска,а българска партия.Само си съчинявате лъжи...
108
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много добре знае че няма да управлява но има да изплаща заеми и бъдещи големи разходи.ако желаете да помогнете финансово моля гласувайте за копейкин.
107
8
 
9
 
! Отговори
Кънев преди 1 година
Тоя какви ги приказва ?! Та нито неговата партия,нито той имат място в следващото НС ! Това си е отявлена силно проруска партия,която само се крие под лозунга,че милее за България !Още един.който си въобразява,че без него слънцето няма да изгрее !!!
106
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко трябва да си *** ,необразован и продажен човек ,за да гласуваш ,за оли.гофрена КОПЕЙКИН ??
105
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все пак имаме психитрии в България и ги издържаме ....И във Варна има ,а си пасуват..
104
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 127:Ако повечето са това да се приеме еврото другите ще са съгласни.А така насилествено да ни го слагате не е добре.Така че си е добре да си има референдум.Все пак сме демокрация.
103
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След изборите ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОТО МНОЗИНСТВО ще бъде от 180 депутати ..!!!! Да живее НАТО И ЕС ! Да живее България !!! Познайте къде ще отиде КОПЕЙКИН ,за държавна измяна..? Панделата!!!
102
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, и да допуснем, че този референдум се проведе?! Ами ако болшинството са ЗА въвеждане на еврото? Защо този е толкова сигурен, че хората,ще са против, защото май има планове да подправя резултатите ли? Пък и едва ли резултатите от референдума ще се зачетат, ако България е избрала Европа, Шенген, Еврозоната....
101
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След изборите ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОТО МНОЗИНСТВО ще бъде от 180 депутати ..!!!! Да живее НАТО И ЕС ! Да живее България !!!
100
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този индивид прозлязъл от варненския квартал Максуда не е нищо друго освен ремикс на Волен!
99
5
 
5
 
! Отговори
Цецо певецо преди 1 година
Никогаааа!
98
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ненормален копейкин кога ще го приберат в лудницата? На луди хора трибуна дават.
97
8
 
6
 
! Отговори
Добре преди 1 година
че привърженици на Възраждане са най-мързеливите...
96
10
 
3
 
! Отговори
За да настигнем преди 1 година
руския стандарт на живот, да подкрепим Възраждане!
95
4
 
4
 
! Отговори
До Зозо преди 1 година
Колкото са в кръчмите, хиляда пъти по толкова не са. Знам, че си тесногръд и виждаш само това, което искаш да видиш, но прекаляваш. Затова ти и плащат де, това ти е работата - тррол.