Борисов: ПП и ДБ да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци

Измъкването на държавата от кризата е дело на всички нас, заяви той
Обновена: 10 мар 2023 19:03 | 10 мар 2023 18:36, Йоана Цонева
263
Борисов: ПП и ДБ да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като главен секретар заварих областта, подвластна на мутрите. Черни беемвета нощно време, пускат полицейска лампа, грабят. Крокодили, мечки, вълци - какво ли не изловихме тогава. А ние променихме всичко. Направихме паркове, площади, детски градини. От какво да ни е срам? Над 20 млн. лева има вложения само тук. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред 800 симпатизанти на партията от София област в град Ихтиман.

Той коментира и инфлацията.

„Направихме 52 км в София метро, Белград още няма. Парите ги няма, инфлацията изяде повишението на пенсиите и заплатите! Този, който направи правителство, ще иска да се хвърли от моста на Ихтиман. Те затова не искат да правят правителство. Всичките тези огромни разходи, които бяха заложени... Взеха ви по лев на литър бензин, с вашето търпеливо мълчание. В момента, в който си отидоха, бензинът падна с лев", каза той.

"Хората мислят, че след 2-ри април ще направим правителство, ще се събудим и всичко ще се оправи. Обаче 16 милиарда ги няма. Този, който дойде, трябва да затегне колана до последната гайка. Иначе ще трябва да дойде МВФ, за да направи това, което в България политиците ги е страх. Международните пазари усещат, че кървим, че я няма държавата и ще ни набиват лихви, които децата ще плащат. Две години бяхме пресирани, но робски мълчахме, защото те дойдоха, подкрепяни с огромна медийна подкрепа. А беден и гладен народ, става опасен народ, той няма къде да отиде. А тепърва почва бедствието", прогнозира Борисов.

"Много искам да ви дам оптимизъм, но измъкването на държавата от кризата е дело на всички нас", подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Искам да се обърна към Промяната и ДБ. Да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци. Вчера ми извадили един паметник и го стрелят в центъра на Благоевград с пищови. Демократи ли сте? Съдебна реформа ли ще правите?! И ако е това, никога няма да ви подкрепи ГЕРБ. Днес го занесли в Сандански. Там обаче партията, понеже е малко македонска, и го прибрали. Но те така ще накарат българи да се сбият с българи. Или си приберете вересиите, или не знам какво ще стане. Аз няма да позволя да ми стрелят по физиономията и децата ми да го гледат! Ако това е "демокрацията", ще ги гоня до дупка! Няма да им дам бял ден! Никога с тези, които стрелят по хората", предупреди Борисов и се закани да не подкрепи съдебната реформа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
5
 
! Отговори
Ее стига вече преди 1 година
Лойко, излагаш са е човек. Спри са.
90
0
 
0
 
! Отговори
Бургас Майна преди 1 година
Кого заплашваш е льек, въй лицье тоа е много кух ва майнa, д'ге. Ако фана на жената тенджерето, ке започне да мижи като мече в дерек.
89
3
 
5
 
! Отговори
ХАХАХАХАХ преди 1 година
ЕБАXTИ СМЕШНАТА МУТРА
88
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ИмеА сега твоите аркадаши за две години до кое място ни доведоха?
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюров още е бесен, че не може да се намърда на стола на шефа на БНБ и то про положение, че няма подходящо образование и стаж за банкер. В СиВи то на Гюров пише, че е бил управител на Спа център.
86
2
 
4
 
! Отговори
преди 1 година
Лойко направо щеше да получи инсулт в ефир на трибуната, като се развика "КВИ СА ТИЯ ДА МИ ПРАВЯТ ПАМЕТНИК И ДА МЕ СТРЕЛЯТ, ПРАВЯТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА" ХАХАХХА Лойко е изплискал легена тотално, препоръчвам ви да гледате клипчето - голям смях е. А Гюров го направи на мат и маскарад.
85
4
 
4
 
! Отговори
:D :D :D :D :D :D преди 1 година
XHAHXHAHAXHAXH Гледах НА ЖИВО участието на Тиквун. Буквално обяви, че Гюров предизвиква гражданска война, защото е направил паметник на Тулупа с едно чекмедже и вика "ЩЕ ГИ ГОНА ДО ПОСЛЕДНО" АХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХА АББАХХАХАХАХАХАХАХАХ :D :D :D :D :D :D БАХХАХАХАХАХАХХААХХА ЕБААХТИ СМЕШНАТА МУТРА ХАББАХАХАХХАХАХАХАХХА
84
6
 
15
 
! Отговори
д преди 1 година
има ли още гламави да го слушат тоя?
83
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе да през тези 2.6г другаре протестъри спасители на дявола Рашистан ви докараха голямо благоденствие вече сте на първо място по богатство само че това важи само за ПП и ДБ и криптовалута за милиони аз ви казвам че главата вече не ви слуша
82
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И все пак в крайна сметка по-добре ББ от ПП. Злобните джендърофили не се знае какви ще ги надробят още. Освен, че ни докараха до тук и приказват едно и също от две години, като секта. Във всяка реч има: "Корупция", "ние можем", "заедно". И с това се изчерпват техните възможности.
81
8
 
7
 
! Отговори
Име преди 1 година
Като държавник ни доведе до последно място в Европа - не е заинтересован за хората, то се видя - при Ковид кризата - не дадоха нито 1 пакет с провизии. Но да е жив и здрав - предполагам има приятели, не е останал в омраза.
80
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много болшевики русофили реват да бъдат пратени в Ада споко болшевики всички ви ще ви пратя просто се забавлявам като ви чета безумията това вашето е просто както казват сърбите главата вече не ви слуша по вашия руски е с ума сашли болшевики болни .Бойко Борисов си остава най големият държавник и политик доказателства цял камион има а вас никой не ви знае
79
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ от БанкИ сигурно се мисли за натурален софиянец, че само с "успехите" на ГЕРБ в София се хвали.
78
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До василка гледай нещастнико теб да не те вкарам в Ада че по ми е изгодно болшевики русофили да пращам в Ада
77
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-накрая. Ами хайде не им давай бял ден. Какво им кляка досега. Те го псуват, той ги подкрепя. Един ден така, друг ден иначе. Затова и за ГЕРБ не се гласува. Един няма с ясни конкретни мерки и ДЕЙСТВИЯ! Само Украйна и инфлация чуваме и НИЩО!!! ГЕБР пък щяли да не увеличават заплати и пенсии, за да избият бюджета хахаха. Кой ще го търпи пък това. Ние сме с най-ниски доходи от ЕС, на всичи е писнало, освен на ИТ-тата.
76
6
 
5
 
! Отговори
Клошар преди 1 година
Боко не ми харесва, но утре тия от ПП и бесило може да издигнат, и наистина да окачат някой който не им е симпатичен. Затова ще избера всичко друго но не и 2 и 12.
75
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко говори само за затягане на коланите, нали това правихме по времето на вашето управление.
74
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ти даде право,да Искаш да пращаш оръжие на УкроФашистите бре Борисов? Както и на Американофилите от ПП и ДБ на Иван Костов? Референдум ли имаше,че беше взето такова " решение"? И кой ви " гласува" " доверие" и " идея" да съборите ПНСА ? Не взехте ли да " изказвате вече,твърде лично мнения"? Възраждане ще ви бие на тези избори! Ние сме Българи! Не Американци а Българи МутроКомунисте!!!!!
73
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толуп,не се прави пак на велик супермен.И ти си същия като ПП и ДБ.Кокорчо и Кирчо са същите ненормални-и като тебе.
72
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тези избори, Възраждане ще ви разкаже играта на всички!