Асен Василев: Тези, които плашат с фалит, искат да ви откраднат парите!

Това било политическа манипулация
258
Асен Василев: Тези, които плашат с фалит, искат да ви откраднат парите!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тези, които се опитват да ви изплашат с фалит на държавата, се опитват да ви откраднат парите. Това коментира бившият финансов министър от ПП Асен Василев по повод на доклада на МФ, в който се предупреждава, че сме изправени пред голям дефицит.  

Още по темата

„Днес служебният кабинет пак започна да плаши българските граждани. Това, което се случва в момента, е една политическа манипулация. Един прост въпрос: Фискалният резерв към края на февруари 2021 г., последните месеци на правителството на ГЕРБ по това време, беше 8 милиарда и 800 милиона. Фискалният резерв към момента и 16 милиарда и 400 милиона, с почти 8 милиарда повече. Как точно фалира държавата?“, отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още по темата: фалитАсен Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
1
 
0
 
! Отговори
Асо преди 1 година
Не такъв лъжец. Коги и да го утепеш, се ше е късно!
183
1
 
2
 
! Отговори
Шебек преди 1 година
Няма риск защото ИМАМЕ Валутен борд и НЯМАМЕ ЕВРО, защото валутния борд ни пази от фалит, а това ,че нямаме евро не позволява да ни замазват очите с заеми от ЕЦБ.....
182
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти така ли открадна парите на ортака си?
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С поредица манипулации психодясното се сдоби с патерицата Продължаваме промяноизмамата. НИТО ГЛАС ЗА ПРОКОБИЕВСКИТЕ АНТИНАРОДНИ ГМОТА
180
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатани и Костовици съсипаха държавата.
179
2
 
8
 
! Отговори
Некъф преди 1 година
А вашата схема защото не ни попиля от към цени. Единственото което измислихте е да вдигнете цените за да влиза по голямо ДДС в държавната хазна. Да не забравяме, че инфлацията започна от вашите действия!
178
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРАВ СИ АСЕНЧО, НО МОЛЯ ТЕ БЪДИ ПО-ТОЧЕН - 16 МЛРД ЛЕВА ЛИ СА ИЛИ ЕВРО. НЕ РАЗЧИТАЙ, ЧЕ СМЕ ИНТЕЛДЖЪНС СЪРВИС И ПОСТОЯННО КЬОРИМ БНБ. А ИНАЧЕ СИ ЗНАЕМ, ЧЕ ГЕРБ-СДС И ДПС РАЗЧИТАТ НА СТРАХА ОТ ФАЛИТ, ЗА КОЙТО УСЪРДНО СЕ ТРУДИХА !!!...
177
2
 
8
 
! Отговори
ПП+ДБ+БСП+ГЕРБ преди 1 година
Не само парите но и супата която няма да можете даже да ду хате.
176
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние плащаме сега сметката на шарлатаните, честити нови данъци, акцизи и цени!
175
11
 
25
 
! Отговори
Янко преди 1 година
По коментарите личи че всичко читаво вече е извън България. Останали са само неграмотни бачкатори които искат Бойко и Пеевски да ги крадат още 50 години и да ги лъжат със "светло бъдеще". Жалко че Магнитски ще унищожи и Бойко и Пеевски, че и Доган. Както и Путин Лилипутин.
174
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Благодаря!
173
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уау публикуваха ме...чудеса!
172
7
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и ес налагат цензура,когато попитах защо няма инвеститори в България?автомобилни,самолети,а има пари за руски агенти като пеевски -борисов купуващи телевизии и сайтове през който манипулират хората в полза на путин...не ме публикуват...хаха,Бог да пази САЩ и Приятели!!САЩ няма да залагат на фалшиви приятели...урок ВСВ!
171
3
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
то що нема голем инвеститор в България,ще го ограбят пеевски и борисов!и няма добре платена работа,ами заради тях,по нареждане на путин!поне един автомобилен да бе дошъл,самолети?ес дават пари на пеевски-борисов да си купуват телевизии и сайтове за да манипулират хората за путин!ес финансира мафията в европа,а ни лъжеха,за свободен и справедлив ес,срам и позор!
170
6
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
МВФ..руски опорки!бочко и резидента и *** насаждат страхове разбира се преди изборите,те грабили 12 г.,всички знаете как и колко!защо не говорят за ..КТБ..за руски поток от който България не вземаше и молекула газ,за убиването на земеделието ни.и сега продължава..използват храната като оръжие обслужващите путин на борисов-решетников!това е истината!САЩ ще са безкомпромистни със следващите санкции...ще има и по Рико най вероятно,костя най вероятно ще бъде изправен пред украйнски снайперист
169
3
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ако вкарате копейкин в парламента...е все едно...да обесите отново Апостола...да убиете децата си..Раковски,Ботев,Вазов...да се отречете от това което сте...за 50 лв.платени ви от пеевски ограбени от животите на децата ви!...има Бог!!!елате на себе си!!
168
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близо две години Асен Василев поръчваше музиката. Сега предстои да платим сметката. Всички! В България не се е обсъждал заем от МВФ от повече от 20 години. Това е най-ярката оценка за управлението на страната през последните 2 години.
167
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ако този руски роб,съучастник м убийствата на жени и деца влезе в парламента...се осъждаме на с.ъ.т хора убиваме се духовно и морално!
166
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
с кюмюра от варна копейкин,обслужващ персонал масов убиец на жени и деца...с.ъ.т!!!Война е!!
165
5
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
плюещите ви са от посолството на русия и централата на ***,убийци и помагачите им на жени и деца в Украйна!какво да очаквате от убийци!ама сега САЩ ще им разкажат играта с британците ,дано погнат здраво и помагачите на путин в ЕС!докараха го да 8 плюещи,служабно разбира се,по над 1500 минуса ми плющяха,гьобелс и той лъжеше хитлер,че е заблудил Света !