Стефан Янев: Пътят на диалога и на разума ще ни доведе до правителство

Хората са изморени от избори и недоумяват защо политиците не се разбират
Обновена: 31 мар 2023 21:25 | 30 мар 2023 14:56, Александър Попов
36
Стефан Янев: Пътят на диалога и на разума ще ни доведе до правителство
Снимка: БГНЕС

Хората са изморени от избори и недоумяват защо политиците не се разбират. Разочарованието от политическите партии е голямо. Загубихме нашето усещане за общество, целта и посоката. Важно е да се огледаме около себе си и да решим как ние искаме да изглежда това общество след 5 или 10 години. Ние, от Български възход смятаме, че само пътят на диалога и разума ще ни доведе до правителство и стабилност. Това каза Стефан Янев на среща с привърженици на партията, и продължи: „Възможно е да има кабинет. Подготвили сме, нека го наречем „Проект на разбирателство“, който ще представим на всички политически партии след изборите, като основа за работа на една конструкция, която да е в състояние да излъчи правителство.“

Янев представи най-важните задачи, които партията ще отстоява в следващия парламент: „Държавата ни е слаба от гледна точка на организацията. Приоритетите ни са да се стабилизира държавата и да се овладее инфлацията. Инфлацията е голяма и това го усещат всички. Единственият начин доходите да бъдат вдигани, е с развитие на производството. Трябва да се произвежда, а не да се разчита на помощи. Приоритети са и здравеопазването, и образованието, и защита на работните места, така че да привлечем сънародниците ни зад граница да се върнат в България. Ще водим диалог с всички партии, но не бихме се коалирали с всички на всяка цена. Ще се водим от интереса на българите“.

„Трябва да се засили работата на държавните регулаторни органи, да се вземат конкретни мерки по отношение на малкия и средния бизнес, в частност на земеделието. Дълго време земеделието беше неглижирано. В момента всички говорят за земеделие, за родно производство, явно осъзнавайки колко важен е този сектор от гледна точка на продоволствената сигурност. Ще работим за осигуряване на продоволствена сигурност, чрез стимулиране и защита на българското земеделското производство и превенция на спекулата“, добави още лидерът на партия „Български възход“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти няма да влезеш повече в НС! -:))
4
4
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахаааа, Янев ще го гледа парламента само в петък по БНТ. Тръгнал коалиции да прави?!? :))))))))))))))))))))))))))))))))))
3
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако тръгнеш да се коалираш с крадците от ГЕРБ,ще те последва съдбата на другите преди тебе,които направиха тази грешка.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стефане,престани да шикалкавиш.Не може и така и вака.Ти си военен и трябва да бъдеш по-смел,а не да се гънеш пред всеки.Определи позицията си,ако искаш да те уважават.
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А може би Биби ще те доведе??? Той има огромна нужда от патеричка, а ти кандисаш на всичко.