ПП-ДБ печелят в Австралия, "Възраждане" са втори

В три секции партията на Костадинов е на второ място
2 апр 2023 21:42, Стела Стоянова
47
ПП-ДБ печелят в Австралия, "Възраждане" са втори
Снимка БГНЕС

Голямата изненада на изборите днес е вотът на българите в Австралия и Нова Зеландия. Резултатът в три секции на Зеления континент сочи второ място за партия „Възраждане“. В Оукланд, Нова Зеландия първите резултати показват 42,5% за ПП-ДБ и цели 36% за патриотичната формация на Костадин Костадинов.

Подобна е ситуацията и в Бризбейн, Австралия, където процентът на „Възраждане“ е 16. На първо място и там е коалиция ПП-ДБ със 75 на сто от гласовете на сънародниците ни.

Резултатът на „Възраждане“ и ПП-ДБ е изравнен в Аделаида, Австралия. Там процентите са съответно 25 на 25.
Огромната преднина на „Възраждане“ при вота на българите в чужбина се обяснява донякъде с факта, че колкото по-далеч са от родината, толкова по-лесно българите харесват националистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
2
 
! Отговори
Мирослав преди 1 година
Добре дд някой да ми обясни-как отиваш да живееш в общество с демократични ценности изключително близък съюзник на САЩ и Англия и гласуваш за русофилите в Бг? *** ли си,шпионин ли си,не ти харесва живота там ли? Такива трябва да ги издирват и вечна забрана да живеят в цивилизована страна,самл на екскурзия до 5 дни. Да ходят да живеят в ОНД,Коми к такива разни.Разбирам да живееш в Бг и да гласуваш за Възраждане,но да си в Авсралия,Англия и т.н...тря си мега тъпо животно или просто мразиш Бг
28
0
 
3
 
! Отговори
Пена преди 1 година
"Сидней Австралия" е най големия комплексар на планетата. Той реално живее в едно мазе в Мелбърн и преживява на кренвирши и консерви с боб. Ха ха.
27
18
 
4
 
! Отговори
Мето преди 1 година
Ами ясно е че неуспелите българи в Австралия гласуват за Възраждане. Те мразеха България, а сега вече мразят и Австралия.
26
4
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Аз пък искам гласувалите 6алкански пpимитиви в БГ да ги пратят на обезпаразитяване, ама ми дремете на синия паспорт. Пиздрави от СиднейАавстралия. Мога и синия паспорт да ти пикажа ако се обадиш на камерата по скайпа. Сериозен съм за $1000 пращам в която сметка кажеш ако съм тв излъгал. До сега двама се обадиха и като видяха кой къде е им държа влага месеци хаахаха. А аз се изкефих максимално, като видяха къде съм. Чакам следващия да се позабавлявам
25
1
 
9
 
! Отговори
Кочев преди 1 година
Даже в Австралия се вижда ясно че ГЕРБ и Борисов вече са едно голямо НИЩО!
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Огромната преднина на Възраждане при вота на българите в чужбина се обяснява донякъде с факта, че колкото по-далеч са от родината, толкова по-лесно българите харесват националистите." - Когато гласуваха за ПП и ЛГБТДБ не бяха ли млади и образовани ? #КОЙ измисли това изречение ? DW, CNN, MSNBC ? Който и да е, е мaлoyмeн.
23
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувалите за Иzраждане в Австралия веднага да бъдат депортирани в Съветския Съюз на Путин!
22
0
 
2
 
! Отговори
преди 1 година
Знам че се пише Взима, но пестя символи за да се хвана в ограничението. Предлагам $1000 долара ако лъжа за нещо. Обаждаш ми се по телефона когато тук е ден и ти показвам центъра на сидни, на камерата в пълната красота. Аз живея до центъра. Ако съм излъгал за нещо $1000 ти пращам същия ден където кажеш. Но ако не съм излъгал, искам да ми покажеш опулената си физиономия когато осъзнаеш кой къде е. Това ме забавлява най много, пари не ми трябват. До сега 2ма са го правили. И с теб ще се позабавлява
21
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Расизма с Австралия явно в свързан с изразждане
20
5
 
3
 
! Отговори
преди 1 година
23 ами тотално оскотял 6алкански пpимитив си. Аз лично взимам 5 цифри чисто долари на месец. Работя това което съм завършил университет магистър. Австралиец съм, тук съм 11 години. На 4-тата година земахме гражданство с жената. Тя същи зима подобни пари. В БГ също се гласува за австралйски избори, и аз знам как и къде защото съм го прочел ако се случи да съм в БГ. Ама Гааня откривателя на чушкопека тия раУти как да ги знае. Поздрави от СидниАвстралия, тук е 5 сутринта и аз отивам да спя
19
1
 
5
 
! Отговори
В последните преди 1 година
Няколко години,Мелбърн е избран за най-доброто място за живеене.
18
0
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
А какво правим с едни други,които също не плащат данъци ,но живеят в България на помощи?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше един дето праща снимки от там, колко убаво било
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ да настоява за повторно преброяване на гласовете. Едва ли, има толкова българи в Австралия. Това е обида за изстрадалите българи. Някой да ги води за носа и заблуждава, с манипулиран вот, вече за кой ли път.
15
4
 
2
 
! Отговори
преди 1 година
19 ако имам нужда да се прегледам го правя, австралйски гражданин съм и по Медикеър е безплатно, това е държавната публична здравна система тук, и то много добра. За разлика от теб не те оставят да миргаш на стълбите или в коридора. Пожелавам ти също като мен да можеш да се прегледаш като бял човек, но едва ли скоро ще се случи. Поздрав от заления континент
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, тия българи от англосаксонските държави били големи русофили и путинисти! Защо ли? Сигурно са видели "прелестите" на англосаксонските демокрации.
13
6
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Веднага ти отговарям. В БГ може да се гласува за австралйски избори. И понеже съм австралиец знам къде да гласувам в БГ. Други въпроси? Ако не беше такъв 6алкански пpимитив можеше сам да се информираш, а не да се излагаш като крепостен селлянин. Ама как да се инфоинформираш като ти нито знаеш езици нито се интересуваш за нещо по далеч от бидонЯ с киселото зеле. Поздрав от зеления континент
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
17 Вземеш вместо да троллиш по сайта да ходиш да се прегледаш. Не си ти този кийто да решава тези неща. По "професионално" изкривяване само соростутките се опитвате да казвате кой какъв бил и какво да правел или не правел със самоизтъкване и хвалипръцковщини без никакво покритие.
11
6
 
2
 
! Отговори
преди 1 година
Хора с съзнание на крепосни селяни в 21 век още съществуват. Какъв парадокс. Още не са открили че в този свят няма значение кой къде живее, няма граници вече в глобалния свят и свързаност. 6алканския пpимитив е още в средновековието. Пиздрави от Зеления Континент.
10
3
 
6
 
! Отговори
Това преди 1 година
НЕ е изненада! Там хората не са корумпирани и мислят свободно. Няма го шар латанина пожарникар.