Бориславова: Не можем да продължаваме с това безвремие

Тя призова преговорите да бъдат размразени
Обновена: 30 май 2023 12:47 | 30 май 2023 11:55, Нели Христова
315
Бориславова: Не можем да продължаваме с това безвремие
Снимка: БГНЕС

"Ние ще следваме конституционната процедура и очакваме да има размразяване на ситуацията в следващите дни“, каза Лена Бориславова от "Продължаваме промяната", предаде bTV.

"Преговорите трябва да бъдат размразени. Имаме нужда от редовно правителство. А бих разбрала замразяване, ако има разминаване по политики, но заради вътрешни записи, казани след дълги дискусии в емоционални моменти, не ми се струва като легитимен подход", каза Бориславова.

Още по темата
"Нашето разбиране е, че преговорите трябва да продължат", допълни тя.

По думите ѝ в записите няма нищо смущаващо, което ГЕРБ да не са очаквали да чуят. "Ние не си вярваме, казахме го няколко пъти", каза Лена Бориславова.

"Президентът е поставен нащрек за сменянето на ръководствата на службите, както бяха сменени от него самия", допълни тя.

"Не можем да продължаваме с това безвремие. Трябва да има редовно правителство", категорична бе Лена Бориславова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Докога такива жени с леко поведение ще продават интересите на държавата?
247
0
 
3
 
! Отговори
Некадърници преди 10 месеца
Марш, мръсната Ви партия ПП = Пълни Продажници !
246
1
 
2
 
! Отговори
Война е преди 10 месеца
Изобщо не я познавам Лена, но е време зеления чорап президент на България да ги уволни депутатите от поредното НС. Щом не искат да палотят, нека да си стоят по улиците. Възможно е и да просетират като тези от КНСБ и Подкрепа. Стига да знаят срещу кого ! Честита 2023 г.
245
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Я си гледай живота. Какво се обаждаш пак неподготвена. На ли се отказа от депутатското си място.
244
1
 
4
 
! Отговори
Лелеее преди 10 месеца
Какво казва кака Лена дето са я шморцали на парапета никой не му пука !!! Довчера кълняха герб а сега са готови да се прегърнат с мафията. Какъв позор !!! Никой повече не трябва да гласува за тея предатели !!!
243
4
 
9
 
! Отговори
Лъки преди 10 месеца
Да ме прощава Господ,но само аз ли виждам това!Парапетна ,ланска мисирка с жълто и бяло по устата , сред юрдеци,,мисирчета и жълти човки!
242
3
 
6
 
! Отговори
Славка преди 10 месеца
Жалък,тъжен и горчив край на парапетната сага,краденето и големите командировки!Трай Лена за хубост,в очакване - красотата да спаси...България!Само мишки и послушни котенца напоследък!
241
3
 
3
 
! Отговори
Лена преди 10 месеца
Не можем да продължаваме с това безвремие Киро, време е за хотел, парапет, пола, ...и още нещо !
240
1
 
6
 
! Отговори
1984 преди 10 месеца
днес и америкнския посланик се разграничи от това недоразумение - предадохме промяната, позорим посолството, пълни престъпници, просто прости и побъркании превратаджии
239
1
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 10 месеца
Лена повтаря 1:1 клишето на Борисов за "безвремието". Другите също постоянно цитират новия си вожд, все едно са от неговата партия.
238
2
 
6
 
! Отговори
да попитам преди 10 месеца
Тази мома като каква го играе, та се изказва непрекъснато и по всякакви въпроси!? Мнението й няма никакво значение, така че не ни я намирайте повече!
237
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каквото и да каже Лена, всеки вижда парапета.
236
2
 
7
 
! Отговори
Един преди 10 месеца
Г-жо Бориславова, Лена! Обръщаме се към Вас! Само ВИЕ можете да спасите правителството! Единствено във Вашите възможности е това толкова важно дело за България. Моля използвайте парапетно-духните си умения, за да убедите Бойко Борисов да се накара на неговите и да ги прати да преговарят! САМО ВИЕ ГО МОЖЕТЕ! МОЛИМ ВИ!
235
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая па. Да се държи за парапета, че да не падне.
234
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лене виж съседната статия за миризливата п.отка. имаш нужда от пречистване.Ще зарязиш бебето с някой гонореен конюктивит.
233
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !
232
2
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
Ленче,стягай багажа за Сливенския затвор...всички сте за затворите,начело с Кирчо, Кокорчо и теб!На Кокорчо ще му е добре,че винаги ще му е вътре,а ти се моли за цели краставици!
231
13
 
2
 
! Отговори
sev преди 10 месеца
Явно всички *** ги гони голям страх, като гледам какво яко масово плюене пада по ПП! То плюене от всички телвизии радиа и вестници. Само риска ПП да подгонят крадците грабили България толкова години ужасява цялата гнила пасмина окупирала държавата.
230
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мафията си има държава! Всичко е ала бала и съгласуване с посолството! Хвала на българската демокрация!
229
2
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 10 месеца
Гледайте сега, кирилчета, петковчета, ленчета, бай *** и други подобни. Стига само сте "призовавали". Вземете свършете нещо реално! Сега ще ви подскажа с ключови думи какво трябва да се направи!Секвоя, Парапет, Щип-щип, Мата Хари.ВИЕ СТЕ!