Дончев: Не изключвам пълен мандат за кабинета "Денков- Габриел"

Трябва да има правителство и работата му няма да е лесна, изтъкна той
4 юни 2023 20:35, Йоана Цонева
166
Дончев: Не изключвам пълен мандат за кабинета "Денков- Габриел"
Снимка: БГНЕС

Спешна задача на правителството е да подобри системите за сигурност. Това заяви пред бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Трябва да има правителство и работата му няма да е лесна, изтъкна той. Това е правилно решение, убеден е той и каза, че безвремието трябва да приключи. Минахме през няколко фази, важен е резултатът- има мнозинство, коментира народният представител.

Още по темата
В ГЕРБ проведохме много обсъждания и по-добро решение от това няма, отсече Дончев. Не всички в партията са щастливи, но различното мнение обогатява партийния живот, допълни той.

За Дончев е грозен скандалът в прокуратурата. Щом духът е излязъл от бутилката, в дългосрочен план това ще доведе до добри резултати, по мнението му. Той очаква всякаква ескалация.

Дончев вижда извиване на ръце от страна на прокуратурата спрямо политици, които искат съдебна реформа. Ще видим каква ще е съдебната реформа, заяви още депутатът от ГЕРБ. Той се надява да няма капан в съдебната реформа. Дончев прогнозира трудни отношения с президента Румен Радев, а колко ще живее правителството, зависи от него и не изключи 4-годишен мандат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички гласоподаватели на тези две партии да изпратят децата си да воюват срещу Русия! Но преди това да ратифицират ИК!
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Плува, плува корабчееее!!!
64
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Притрябвали са им на НАТО да мобилизират точно пък българи. Колко сте прoZти кoпейкитe не е истина.
63
6
 
16
 
! Отговори
Бгг преди 10 месеца
Тоя нещо не е добре с главата. Хората не ги искат и един ден да управляват, той цял мандат му се привижда.
62
1
 
12
 
! Отговори
Този празен преди 10 месеца
казан, през цялото интервю гледаше само надолу, така разговарят само гузните и лъжливи хора !
61
2
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 10 месеца
четириъгълната глава с наклонената уста в опити да каже нещо оригинално от което нищо не се разбра, освен, че тези крадливи герберуги биле "светии" и винаги са правили всичко в името на народа ? Наглец подъл, шумкарска изме?я?ска фамилия !
60
9
 
9
 
! Отговори
123 преди 10 месеца
Герб, ПП, ДБ, БСП, ДПС са платени артисти на Сатанистите. Водят ни към дигитален концлагер.
59
8
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 10 месеца
Естествено. Така и трябва! Правителството има минимум 51% подкрепа, а понякога и до 85%. Защото е истинско евроатлантическо правителство, за каквото електоратът масово гласува. Факт.
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нищо не трябва да се изключва в този живот,Дончев!
57
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този дончев се прави на голям философ. Каквото и да философства, падна ви фасона след това брутално предателство към избирателите. Демагози. без никакво дойстонство сте. Нищо не ви остана, освен да поддържате изкуствено имунитета на Борисов.
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
въпрос към малоуммните и кресливитеизчегъркахте ли на лойко киртапомирисхте ли изпраните му гащицунахте ли къпаното му дуупеза един приетел питамдека е гласувал за промяната на седдерастите
55
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бе много ми е интересно дали си дават сметка жълтопсветните мишоци,че САЩ ни вкарват директно във войната и,че за интересите на управляващия (елит)в САЩ който жертва порвдната Православна страна ,че кога започнат да изпращат призовки за запас ,никой няма да се интересува дали си русофил,или русофоб,дали си от герб, ппдб,възраждане ,дпс и прочие .Тогава просто ще изпитаме всички заедно ужасите на войната и това заради интересите на едни сатанисти и извратеняци зад океана с които нямаме нищо общо
54
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кабинетът е на Денков и ПП. Фикусът с микрофон от Брюксел, който ще докладва на Боко, вече го наричат ротационен премиер, което е самозванство. ГЕРБ са политическа секта, никакво доверие не са спечелили. Неволята ги накара да се крият в момента в парламента и да чакат по-добри времена, когато ще изкарат пак чекийките и пак ще ударят в гърба. Това е правителство на дуела. Кой кого ще измами, кой кого ще унищожи. Крият се засега от Гешев.
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ ще изпързалят ПП-ДБ, залога с имунитета на Борисов няма да е достатъчен.
52
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Американския посланник събра това правителство направо насила само и само България да се включи активно във войната в Украйна. На демократите в САЩ им трябва ескалация на войната преди изборите догодина ,защото Украйна губи,,а това ше се отрази негативно на изборите през 2024,за ДП , затова вкарват активно Б-я в конфликта .Страшното тепърва предстои да умират нашите синове в чужда война и да падат на наша територия ракети.
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Правителство и досега си имаше, редовното не може да направи нищо което да не е било по силите на служебното. Но за да няма проблем, досега Парламентът трябваше да е гласувал ГОТОВИЯ И ВЕЧЕ ВНЕСЕНв НС проект за бюджет. Ама тогава нямаше да има никаква причина за мотаене, нали!
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не ни трябват реформаторски правителства, те само скапват нещата повече - цени, картели, монополи, данъци, еврозона. Трябва да си седи. щм в ЕС и да се правим на луди.
49
2
 
8
 
! Отговори
Щом Дончев-Шороса преди 10 месеца
го казва, значи така ще е! 4 години без Избори, пълна Диктатура до тоталното РазСипване и Закриване на България!!
48
5
 
13
 
! Отговори
Нане преди 10 месеца
България от утре е в гражданска война.... ===)))
47
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изобщо не трябва да се допуска мандат на тези национални предатели