Ваня Григорова се регистрира: Тръгваме за победа

Според нея "балотажът минимум ни е гарантиран"
Обновена: 26 сеп 2023 14:40 | 26 сеп 2023 14:39, Красимир Ангелов
193

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ние тръгваме обединени и силни в тези избори, тръгваме за победа! Това заяви кандидатът за кмет на коалицията "БСП за България" Ваня Григорова при регистрирането си за кмет.

Днес местната коалиция регистрира кандидата си за кмет, листата за общински съветници, както и кандидатите за районни кметове в Общинската избирателна комисия. Водач на листата е също Ваня Григорова.

"Няма как да мислим за подкрепа на друг кандидат", каза Григорова и заяви, че "балотажът минимум ни е гарантиран".

"В следващия един месец ще търсим подкрепа от непредставените политически софиянци, особено от работещите хора", отбеляза Григорова. По думите ѝ основният им опонент е апатията на хората.

"Хората, които искат промяна, но за съжаление са толкова демотивирани и разочаровани, често предавани, че много трудно могат да бъдат накарани да дадат гласа си за някой, който дори харесват", каза Григорова.

Според Григорова разговорът с опонентите трябва да е за политики и идеи. Трябва да видим къде се припокриват идеите ни с опонентите и къде са разделителните линии, допълни тя. За да гласуват рационално и осведомено, гражданите трябва да чуят нашите идеи и то в дебат, заяви Ваня Григорова.

Приоритетните ни цели са да прегледаме договорите за концесии, приватизациите и начина, по който продължава да се презастроява столицата без предварително да е осигурена пътна или социална инфраструктура, каза кандидатът на БСП за кмет. (БТА, София Господинова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
5
 
! Отговори
за ужас... преди 7 месеца
До Анонимен 90.Ваня Григорова я харесвам, но и тя ще стартира в ровене в бумащини и проверки... ТЦ, мерси искам работа сега, това да ми се занимавате с минали неща и това да ви е програмата..., айде моля ви се по-сериозно! Всичко е за един клик време, тя ще ми се рови, еми няма да гласувам за теб! Видяхме от проверките какво става, оставаме без пътища..., без развитие, за никъде..
91
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
зА 33 ГОДИНИ ЛЯВО УПРАВЛЕНИЕ В рУМЪНИЯ ОГРОМЕН ИКОНОМИЧЕСКИ СКОК, ИЗПРЕВАРИХА НИ И НИ ЗАДМИНАХА А В България с дясно - виждате го какво е.
90
0
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
ТОВА Е КАКВОТО ПРАВЯТ ВЪВ ДИСНИ В МОМЕНТА! НОВАТА СНЕЖАНКА ВМЕСТО СCI IKEGKF БЯ.А КОЖА Е ЦЪРНА КАТ КАТРАН :D
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До :-) - ааа не, избори ще има, и парлама ще има, никой няма да ги забранява, ще има дебати, още скандали и компромати, дискусии, народът, народът ще се вълнува и ще се пеняви и накрая демократично ще бъде избран Васил Терзиев. Това си върви с демокрацията.
88
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как олигархомедиите обиждат жената - какви епитети, а иначе са толерантност, права на човека, плурализъм на мненията, свобода на словото, честни избори, пправосъдие за всеки... ТОТАЛИТАРИСТИ ОТ НАЙ-ПРОТИВЕН ТИП.
87
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ваня Григорова - кошмарът на Мутрата, наказателният вот на Софиянци, скоро и водач на Българите в борбата им срещу Мафията и Сглобката.
86
3
 
1
 
! Отговори
:-) преди 7 месеца
ама като е решено Терзиев да стане дайте забранете изборите десните както забранихте референдумите...
85
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Разпадът на ЕС може да продължи цяло десетилетия, през това време фашисткия режим на Брюксел все повече ще затяга положението. България не я чака нищо добро.
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ЦЕНТРИСТИ НЯМА ЗАЩОТО СРЕДНАТА КЛАСА Е СРИНАТА...
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ТЕРЗИЕВ Е ПОРЕДНИЯ ПРАТЕН ОТ ИЗВЪН ОРБИТАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД... ПО КОЯТО ОРБИТА СЕ ЯВИХА И ББ И КП И РП И КОЙ ЛИ НЕ, ХВАНИ ЕДИНИЯ...
82
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То пък едни социални продобивки... Нити леви, нито десни ще ви спасят. На запад идва мизерията, а българите 34 години целуваха гъзоBете на западняците с надеждата да опитат от добрия живот на запад, но така и не се доредиха, и сега ще става много по страшно, чакайте вие левит, дестните или центристите да ви оправят, впрочем в България има ли центристи?
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
десните партии се състоят от висш буржоазно-плутократичен слой, лакейски слой, пряко подпомагащ го - там ***, троловее, изкуствен интелект, МАЛКО РЕАЛНО ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ С ПО МИЛИОН ДО НЯКОЛКО ВЪВ ФАМИЛИЯТА и ЛУМПЕНИЗИРАН КЛАСОВО НЕОСЪЗНАТ ЕЛЕКТОРАТ 80 ПРОЦЕНТА ОТ ОНИЯ КЛАСИФИКАЦИЯ ПО ИВО ХРИСТОВ. ТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЛИЧНОСТИ А НЕ ЗА ИДЕОЛОГИЯ ЗАЩОТО СА ЛУМПЕНИАТ.
80
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не знам къде тръгва, но вече е решено Васил Терзиев да стане кмет на София, и не дамо кмет, след година-две ще бъде и премиер на България.
79
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
беднее лумпениата и гласува ли гласува за да му вземат десните и последните социални придобивки - идва герб 2008 и отне с замах 60 социални права на българския народ...
78
10
 
10
 
! Отговори
:) преди 7 месеца
Каква противна жена !
77
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
фАНДЪКОВА СЛЕД КАТО РАЗПИСА ЗА РУШЕНЕ НА ПАМЕТНИКА И СТАНА неизбираема. Сега изфабрикуваха нова физионамия на старите прокиснали десни политически манджи.
76
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Индийка ли е?
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лумпенн - на немски език означава човек, беден, който не осъзнава лявата си принадлежност и гласува за десни партии цял живот, класово неориентиран човек. Ето на такъв електорат се разчита от десните - на тези които експлоатирата че им вземат с манипулации от пропаганден тип и гласа.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/09/26/denkov-ne-izgonihme-sveshtenici-a-raboteshti-sreshtu-bylgariia.583932,2
74
5
 
5
 
! Отговори
Нане преди 7 месеца
герверастките калинки, да си търсят нова службичка, още от сега, че кат я познавам Ванчето, ще ги изволни със замах.. ===)))
73
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До DarkoДа, София е фашистка, но за всяко нещо си има край.. и едно ново начало. Надявам се този пример да се последва не само в София, но и в други градове от страната.