Ако видите изборни нарушения, пишете или се обадете на МВР

До 6 ноември ще работи денонощна телефонна линия
29 сеп 2023 09:28, Александър Попов
22
Ако видите изборни нарушения, пишете или се обадете на МВР
Снимка: БГНЕС

От днес до 6 ноември в МВР ще работи денонощна телефонна линия 02/90 112 98.

На нея, както и на e-mail izbori@mvr.bg, гражданите ще могат да сигнализират за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес. Създадена е организация за непрекъснат режим на обслужване на линиите.

Осигурената допълнителна възможност е част от предприетите от вътрешното министерство мерки за ефективно противодействие на престъпления против политическите права на гражданите, обезпечаването на сигурността и обществения ред при провеждането на местните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Що? преди 6 месеца
Защо да съобщаваме? Те какво ще направят? Ще арестуват някого, после прокуратурата няма да събере достатъчно доказателства и нищо. Те (ПП - ДБ) крадат гласове с програмираните машини, вие търсите "кокшкари".
19
0
 
0
 
! Отговори
а бе,хапльо преди 6 месеца
До Ха ха ха Ами нали го съобщиха по всички медии бе,***,кво се правиш на изненадан!?Вие червените сте решили,че българите са ***,и дай да ги работим,така ли!?За това ли хората вече не гласуват,а вие врещите на умряло гласувайте бе,гласувайте!Вашите отрочета изобщо не ме интересуват!Избирайте си ги заедно с посолството,пет пари не давам!
18
0
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 6 месеца
Да, бе, да! Някой ще се обади да кажат после от полицията кой се е обадил. Всички са техни хора, особено по селията.
17
1
 
3
 
! Отговори
Мръсни Вредни Работи преди 6 месеца
Цанков направи цяло видео за Алексей Петров и ала-балата с машините за гласуване. Някой да е чул МВР да се е задействало?
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Обадете се и МВР ви гарантира, че ще бъдете арестувани и разследвани за търговия с гласове!
15
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 месеца
Тук наистина се е събрало герберското ниско образовано стадо което да повтаря на Тиквата простотията как с едно натискане на копче се сменят проценти ? Е жалка нация сме наистина, като закачени на синджир мечки ни разхождат няколко политически измамника които пък държи пак на синджир Пеевски ? Ама как да разбереме като ни са празни главите ?
14
0
 
2
 
! Отговори
Комуноиде преди 6 месеца
13 Ти звучиш като контролирано същество
13
3
 
0
 
! Отговори
До бай тЕрикат преди 6 месеца
Нивото ти на "ум" е същото както на 4-ти, чудя се само как си успял да постнеш коментар ? 99% от тук коментиращите сте зависими и контролирани същества, каквото сте чули на улицата или в кръчмата това "драскате" тук, липсата на разсъдък не ви позволява дори да не се самоизложите...
12
0
 
4
 
! Отговори
Ако не те издадът преди 6 месеца
На мутрите че подаваш сигнал ще е чудо
11
0
 
4
 
! Отговори
Itso преди 6 месеца
Вий пишете на МВР а при повече късмет може да получите обратно от умрял писмо.
10
0
 
7
 
! Отговори
бай тЕрикат преди 6 месеца
До Анонимен 4 От 6% с едно натискане са станали 26%!От тогава вече не гласувам!
9
0
 
4
 
! Отговори
ВСЕКИ ПЪТ ЕДНО И преди 6 месеца
СЪЩО ! АКО ИМАШЕ РЕЗУЛТАТ ОТ ТОЗИ ПРИЗИВ СЕГА НЯМАШЕ ОТНОВО ДА ГО ИСКАТЕ ДА СЕ ОБАЖДАМЕ ! ИЗБОРНИТЕ НАРУШЕНИЯ И ДЕЦАТА ГИ ЗНАЯТ ОТ КОЯ АНТИБЪЛГАРСКА ШАЙКА СЕ ПРАВЯТ - ДПС ! КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА ? СЕГА ДОРИ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА НАРУШЕНИЯ НАЛИ ЗАТОВА ИЗЛЕЗНАХА В ОТПУСКА ТЕЗИ КОРУМПЕТА ДЕПУТАТИТЕ, С ПЪЛНИ С ПАРИ ДЖОБОВЕ ТЕ САМИТЕ ЩЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ИЗ РАЙОНИТЕ СИ ДАЛИ НЕ СА КУПИЛИ ВЕЧЕ И ТЕЗИ НА КОИТО ДА СЕ ОБАЖДАМЕ ЗА НАРУШЕНИЯ ?
8
0
 
5
 
! Отговори
негласуващ преди 6 месеца
Мижи да те лажем и Шменти капели!)))Симулация на голяма загриженост!Че то МВР винаги е пазело изборните нарушения даже в багажниците разнасят из маалите правилните бюлетини !240те вредители дават парата!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да, да, пишете, после ваш ще ви превърнат в обвиняеми.
6
1
 
3
 
! Отговори
Канадци сър преди 6 месеца
Ами какво да пишем като нарушенията стават пред очите на МВР и на ЦИК и на всички. Паси в НПО"атлантически съвет" отива на избори. Не това хич не е конфликт на интереси. Извадил от нафталина НДСВ партия която не трябва да съществува защото не е провеждала партийно събрание всяка година. Отделно сглобки, коалиции в коалиции в коалициите ама сме отделни партии ама не съвсем. Отделно записи да обслужим този и онзи. Отделно случаи като Нексо, колегите им ги търсят с Интерпол а те са в парламента.
5
2
 
8
 
! Отговори
демокраст с баничка преди 6 месеца
Посолството не дава да се махат машинките!Иначе пепетата загиват прави!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изборните нарушения преди много месеци бяха популяризирани и ние ги чухме в запис. Самопризнания как от 6% с помощта на копче са си взели над 20% и с кое посолство са съгласували. От тогава до сега МВР направи ли нещо? Не. Самопризнателите станаха управляващи.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е, и какво като пишем. Нали МВР, както и прокуратурата и съда се командват от Зайчарника в Банкя.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
награда има ли? Ако давате по 70 лв, какво топене ще падне в махалата.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом толкоз пъти се повтарят значи ще има преброяване на тъмно и манипулирани флашки и сега се праят на улави, че видите ли всичко да се докладвало и изборти ше бъдат честни и почтени.