Бойко Борисов: С тази сглобка нищо не може да се планира дълго време

Обновена: 10 окт 2023 19:48 | 10 окт 2023 19:44, Нели Христова
84
Бойко Борисов: С тази сглобка нищо не може да се планира дълго време
Снимка: БГНЕС

С тази сглобка нищо не може да се планира дълго време. При ротацията ще прегледаме все-ки министър как е работил и тези, които са по-слаби ще се сменят. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Борисов предупреди за опасността на местно ниво да се повтори варианта със сглобката. Според него единственият шанс за стабилност в редица сектори е ГЕРБ да имат силна местна власт по места. „Благодарение на стабилната места власт успяхме да запазим България през годините“, посочи той.

Единственото, което ще расте е външният дълг, предупреди още Борисов. Той отбеляза, че БВП е намалял много, чуждестранните инвестиции са спаднали драстично през последните 2-3 години, откакто не е премиер.

„След като допуснахте такива да станат първа политическа сила, сега ще си траем. През 2017 г. инфлацията беше 0,7% при лошия Бойко, сега при готините е 7%.“, заяви Борисов и припомни, че страната си е поставила цел да има инфлация под 3%, за да влезе в еврозоната.

Лидерът на ГЕРБ също така предупреди, че авансовите пари по ПВУ вече са изхарчени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
До 28: защото и той си плаща за да се пише за него, ако го няма поне един ден в статия или интервю ще пометне, ще се сгърчи и пукне. Това ще е колосален удар върху неговото ниско его и ще го депресира, може дори да се самонарани, затова Севда ПР раздава пачки само и само да се пише за вожда,че иначе ще и тежи на съвестта.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Проблемът ви на всички в сглобката е че са ви взели страха и сте кухоглави плямплА и вредители. Как да се предвижда, като чакате каво ще искат началниците. ама началниците го закъсаха по всички линии. Даже по актуалната: Израел. Оня ден светеха израелското знаме, днес Борел каза, че решението на конфликта е да се спазва резолюзията от 1977 г на ООН, т.е. Израел да освободи Окупираните арабски територии, и всичко друго. (между другото; от 2 000 г.всеки пети палестинец е бил в израелски затвор )
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защо още му се дава трибуна на този лицемер / фурнаджийска лопата?
18
1
 
8
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 6 месеца
ББ забравя,че управлява в мирно време и въпреки това държеше заплати и пенсии ниски и се хвалеше като дава по 50 лв.Не можа да ни вкара в Шенген и еврозоната,а сега подскача.Спечели изборите,но не му стискаше да направи правителство с ДПС и ИТН,а сега мърмори.12г.е страшно много време в управлението,пускане на дълбоки корени.И досега на много места начело са герберите.Отношението към него е като това по времето на В.Червенков-същият култ към личността.Без него България нямаше да я има.
17
1
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Преди като плюеше Нинова поне неговите фенове кълвяха, а сега когато плюе съпругата си даже герберите му се смеят. Ама така е шизофренията и склерозата не прощават на никой! Гербери, крайно време е да пенсионирате дъртият комунист преди да е станал тотално за резил, може да му направите хумористично шоу като на професор Вучков и да захранва Господари на Ефира с неизчерпаем източник на простотия и астрологически прогнози за това кога Кирчо ще е ретрограден на Боко и обратното.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Разглабяй.
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Борисов е най-голямата част от сглобката, но иска да се изсули от отговорност все едно не е в сглобката.
14
7
 
3
 
! Отговори
и като преди 6 месеца
е паднал БВП,защо тогава продуължавате да вдигате заплати и пенсии срещу които няма свършена работа за 5 ст.,намалете заплатите и пенсиите и накарайте тоя самозабравил е от имане мързелив и крадлив народ най-после да работи,ще ви се не види,не смеете,нямате топки,галите богоизбраните българи с перце,до кога
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Радини вълнения ...
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не може да се планират кражбите, гербавите фирми реват, на капи де тути капи от Банкя и той трябва да ги нахрани.
11
16
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 6 месеца
Ти сериозно ли му задаваш въпроси в сайта???Беше ви виновен по време на вируса, че ви затворил и си измислихте чекмеджета. Сега като дръпнахте с 3 години назад пак той виновен. Слугувайте още на краварите
10
2
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Само дъртият комунист от ромски произход може да плюе в устата която после страстно целува. Абе тиквон, ти като се гласува сглобката в носа ли си бърка? Златни кюлчета ли търсеше в зурлата си, че не си разбрал за какво гласуваш? Ти си част от интимната сглобка, значи казваш, че в семейството ви не можете да планувате нищо за дълго време! Когато плюеш интимната връзка, ти плюеш себе си бе тикво! Ти си ги гласува бе, какво се правиш на ощипана булка? Тиквата спал и не разбрал за какво гласува, хах
9
3
 
8
 
! Отговори
Прав е Бойко преди 6 месеца
Сглобката нищо не може да планира. Планирането ще извърши Военният трибунал, който ще разследва случая с Кремълския поток.
8
1
 
12
 
! Отговори
Фед Красивия преди 6 месеца
E той ги подкрепи,а сега се изкарва ангел.*** са виновни тия,дето гласуват за него.Толкоз да са слепи,бива бива ама прекаляват!!!
7
1
 
9
 
! Отговори
Брутният вътрешен преди 6 месеца
продукт е нарастнал много, а дългът е 20 процента от него, което е супер нормално според учени- икономисти. Този говори измишльотини, без никакви факти и данни.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Махай се вече МутроКомунисте! Не се наяде на " власт"! Подведе и Американофилите от ПП!!! За Които Гласувахме! Че ПП загуби Доверието ни е ясно! Но към партийката на МутроКомуниста Борисов Нямаме Доверие Повече!!! Върви си вече от властта др Борисов! Остави вече България,да се развива политически по Естествен път!!-:( Моля те Върви си!!!
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко да вземе да оправи инфлацията на цяла Европа щом според него само др са виновни за нея!Германия е в рецесия защото герб не са на власт!Украйна я нападна Русия защото герб не са на власт!Сега като им вземат и София ни чака 3та световна война
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами, Борисов, вие се съгласихте на тази сглобка.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 1 Намеква, ама говори за ротация, което не е съвместиомо с разтурването ...
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 6 месеца
Слънце за инфлацията при теб ,се изхвърляш,при теб живеехме в рая,замразени заплати,замразени пенсии,пей сърце беше,но не за всички.