Не му е отвътре: Борисов даде подкрепа за Терзиев, ще следи за уйдурми

Правим компромис в името на правителството
Обновена: 3 ное 2023 21:35 | 3 ное 2023 19:06, Стела Стоянова
346
Не му е отвътре: Борисов даде подкрепа за Терзиев, ще следи за уйдурми
Снимка БГНЕС

В последния момент Бойко Борисов призова за подкрепа в столицата за Васил Терзиев.

"Трябва да подкрепим кандидата на правителството Васил Терзиев, колкото и да не ми е отвътре, да ги видим след това дали и какви мнозинства ще направят в общинския съвет. Ще се вслушам в казаното от Петков, но публично ще го питам всеки ден ако направи уйдурма в общинския съвет с тези другите хора".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков, пише БГНЕС. Малко по-рано днес Кирил Петков помоли ГЕРБ за подкрепа на втори тур.

"Ще се обърна към ПП-ДБ, към Петков, Христо Иванов и Атанасов, още имате време така, както аз изнасилвам партията в момента, обърнете се, защото в понеделник и вторник ще разберем дали сте били искрени в този пост. И ако вие с БСП сте играли заедно срещу нашите кметове, то ще ви се върне, това ви го обещавам", каза Борисов.

Още по темата

Призовавам ви затова по същия начин обърнете се към вашите избиратели, за да може и нашите, и вашите поне мъничко да се убедят, че държавата ни интересува повече от партията, от кандидатите и че искаме да не се счупи това евроатлантическо мнозинство. Каквото и да ви кажа повече от това, няма смисъл, подчерта Борисов.

Съгласен съм с Петков, обърнал се е към всички десни избиратели, кандидатът на БСП е подкрепен от Николай Малинов, Румен Петков, БКП, три пъти четох Петков, не видях в това написано от вас да пише БСП, а тя е издигнала Ваня Григорова и тя беше ваш вицепремиер нейният лидер Нинова. Защо пропуснахте БСП? Защо допускате БСП да ви подкрепя навсякъде в страната срещу ГЕРБ, това честно ли е, попита Борисов.

С първата ви фраза съм съгласен и за разлика от вас не съм бил лицемер, обърна се Борисов към Кирил Петков. С вас сме в едно правителство, макар че изцяло доминирано от вас, посочи Борисов. От начина, по който конструирахме тази сглобка, поставяме в момента и правителството и евроатлантическия път на България. В момента имаме да избираме между червено и тъмно червено в София, подчерта Борисов. Трябва ли да се поддадем на емоцията и трябва ли в личното си партийно его да направим така, че България да тръгне още по-надолу? Защото хубаво, лошо, работещо, неработещо, всички имаме претенции към един или друг министър, каза Борисов. Това правителство е ясно, че държи твърд курс срещу агресията на Путин, срещу агресията в Израел, за европейско, атлантическо бъдеще на България. Трудно ми е да приема думите им за наследствена лустрация, защото ние знаехме предимствата на властимащите по време на комунистическия режим, отбеляза Борисов. Правим компромис в името на правителството, добави Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
3
 
3
 
! Отговори
Камиларя Бен Али преди 7 месеца
Тия на снимката горе са *** и алкохолиците.Също като руските алкашши,ама малко по-зле.Алкохолизъм в напреднала форма.Баце кога го снимаха с пищовите,пачките и златните слитъци,до него имаше полуизпита ботилка с ракия.но Баце е корав,и изпитата ракия едва ли би го бутнала.Това означава че е взел и допълнителен ,,допинг" щом Мата Хари го е снимала в безпомощно състояние.А Баце така и не каза името на украинката.Срам Баце,гоуем срам и резил.
189
2
 
9
 
! Отговори
Майтап преди 7 месеца
Кирил Петков моли Бойко за помощ с думите "да не управляват комунисти", обаче преди две години дойде на власт с думите "ЛЕВИ ЦЕЛИ с десни средства". Ако се погледнат действията на ПП по бюджет и какви "политики" водят - това не са комунисти, а НЕОМАРКСИСТИ! Дори са деца на ком-номенклатурата! И те ти викат "да не дойдат комунисти" - ми то това значи "в никакъв случай за пп-дб"! По-големи *** от тях НЯМА! Дори вили лилков се кандидатира ЗАРАДИ ТОВА! Комици или напушалки :D :D :D
188
2
 
6
 
! Отговори
Сглобката преди 7 месеца
Много добра сглобка!
187
2
 
13
 
! Отговори
Хммм преди 7 месеца
Киро арестува бивш министър председател и заплашва свой министър сега - две престъпления. Гази конституцията, не само с лъжата за гражданството, но и разкривайки операция на Военно разузнаване от трибуната на НС (за корабите ни в Украйна). ПП нарушават закони (Асен Василев иска да гласува, където няма право, заявяват в записи, че овладяват служби и правят избори с "наше МВР" и после казват "заставаме зад всяка дума" и много други). Доказани престъпници и нагли до безобразие! Интересен избор...
186
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до 214 - на България и стига ДПС.
185
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
След балотажа 99% от местната власт ще държи сглобката!
184
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
210 Рези Оглу-това ти е 150тото име тука вече.
183
2
 
12
 
! Отговори
60+ преди 7 месеца
Ще гласувам за Ванчето, защото ще дава софийска надбавка към пенсиите, заради пи-високите цени!
182
1
 
15
 
! Отговори
до 211 преди 7 месеца
Като ти наредят от посолството не вентилатор,ами направо турбина ще станеш!
181
3
 
13
 
! Отговори
До Бойко Борисов преди 7 месеца
Г-н Борисов, знам, че не четете, но Ваши хора четат и ще Ви предадат. Може да имате проблеми, да Ви държат, натискат-не знам. Знам, че Киро Ви арестува - лично даде показания и нареди на Рашков да нареди на който трябва да Ви арестува. Със съмнения, но без доказателства-ПРОТИВОЗАКОННО-доказано! Дори най-големият Ви враг - Румен Радев - се застъпи за Вас тогава и каза, че така не се прави! А сега същият този Киро Ви моли за помощ? Същиите ПП, които народът би удавил в капка вода! И Вие сте с тях?
180
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Боко вентилатора
179
1
 
5
 
! Отговори
Рези Оглу преди 7 месеца
България се управлява от международна клика наричаща себе си ,,глобалисти".Това са хората наследили така добре позабравеният ,,Интернационал".Комунисти в червата и български ***.Всички за които гласувате по каквито и да е било избори в последните 32 години,са марионетки на Комунистичесткия Интернационал.Дори вашите съседи и колеги са подчинени на Интернационала чрез членството им в ДКМС и БКП.Тези които ви ги набутват днес са от тази безродна порода.За комуниста няма нищо родно и ценно.
178
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе не разбрахте ли че кръвта вода на става.
177
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ти дай подкрепа за София, те ще те бият във Варна и Пловдив :)
176
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ванчето да оглави БСП, за да спечелим евроизборите!
175
2
 
2
 
! Отговори
айде сега преди 7 месеца
До Нане Ами щото парите му са в Щатите,в Мейн!За парите си ли ще мисли,или за баба Пена от Кокорлево!?
174
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бате Бойко на дърти години взе да подкрепя обратни...вече втори.Ама как ги подкрепя?Отзад на парапета ли?
173
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
197-ТОЙ НЕ Е ЛУД, ЩОТО ЗА ЛУДИЯ ИМА ЛЕК АМА ЗА ПР"ОС, ТИЯ ЛЕК НЯМА.
172
9
 
5
 
! Отговори
Някой преди 7 месеца
Една и съща примитивна троЛлска помия по адрес на Борисов! Най- добрият български политик, който и след три мандата, пак е първа политическа сила! Само с евтина помия не става ,товарищи! Иска се и поне малко акъл!
171
3
 
16
 
! Отговори
Не мерси преди 7 месеца
Бойко, това, че някой е подкрепил ГЕРБ, не значи, че е собственост на ГЕРБ! Хората не са ви крепостни селяни! Не ставай и ти като Нинова, защото ще стигнеш нейното ниво! Ако ти можеш да си изкривиш душата, защото някой те натиска, ние хората не можем! Григорова може да е всякаква, но поне е що-годе компетентна! Терзиев се изплаши от дебат по телевизията с нея и поиска по радиото (дарик-тяхното) и то "с екипите"! Навсякъде ходи и "екипите" му подксазват! Тоя не знае на кой свят е! Луд ли си?!