Не му е отвътре: Борисов даде подкрепа за Терзиев, ще следи за уйдурми

Правим компромис в името на правителството
Обновена: 3 ное 2023 21:35 | 3 ное 2023 19:06, Стела Стоянова
346
Не му е отвътре: Борисов даде подкрепа за Терзиев, ще следи за уйдурми
Снимка БГНЕС

В последния момент Бойко Борисов призова за подкрепа в столицата за Васил Терзиев.

"Трябва да подкрепим кандидата на правителството Васил Терзиев, колкото и да не ми е отвътре, да ги видим след това дали и какви мнозинства ще направят в общинския съвет. Ще се вслушам в казаното от Петков, но публично ще го питам всеки ден ако направи уйдурма в общинския съвет с тези другите хора".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Самоков, пише БГНЕС. Малко по-рано днес Кирил Петков помоли ГЕРБ за подкрепа на втори тур.

"Ще се обърна към ПП-ДБ, към Петков, Христо Иванов и Атанасов, още имате време така, както аз изнасилвам партията в момента, обърнете се, защото в понеделник и вторник ще разберем дали сте били искрени в този пост. И ако вие с БСП сте играли заедно срещу нашите кметове, то ще ви се върне, това ви го обещавам", каза Борисов.

Още по темата

Призовавам ви затова по същия начин обърнете се към вашите избиратели, за да може и нашите, и вашите поне мъничко да се убедят, че държавата ни интересува повече от партията, от кандидатите и че искаме да не се счупи това евроатлантическо мнозинство. Каквото и да ви кажа повече от това, няма смисъл, подчерта Борисов.

Съгласен съм с Петков, обърнал се е към всички десни избиратели, кандидатът на БСП е подкрепен от Николай Малинов, Румен Петков, БКП, три пъти четох Петков, не видях в това написано от вас да пише БСП, а тя е издигнала Ваня Григорова и тя беше ваш вицепремиер нейният лидер Нинова. Защо пропуснахте БСП? Защо допускате БСП да ви подкрепя навсякъде в страната срещу ГЕРБ, това честно ли е, попита Борисов.

С първата ви фраза съм съгласен и за разлика от вас не съм бил лицемер, обърна се Борисов към Кирил Петков. С вас сме в едно правителство, макар че изцяло доминирано от вас, посочи Борисов. От начина, по който конструирахме тази сглобка, поставяме в момента и правителството и евроатлантическия път на България. В момента имаме да избираме между червено и тъмно червено в София, подчерта Борисов. Трябва ли да се поддадем на емоцията и трябва ли в личното си партийно его да направим така, че България да тръгне още по-надолу? Защото хубаво, лошо, работещо, неработещо, всички имаме претенции към един или друг министър, каза Борисов. Това правителство е ясно, че държи твърд курс срещу агресията на Путин, срещу агресията в Израел, за европейско, атлантическо бъдеще на България. Трудно ми е да приема думите им за наследствена лустрация, защото ние знаехме предимствата на властимащите по време на комунистическия режим, отбеляза Борисов. Правим компромис в името на правителството, добави Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
3
 
! Отговори
оборете ме герберчет преди 7 месеца
Абе имах някакви подозрения по темата , ама сега вече го има черно на бяло , че ГЕРБ е най-плуралистично изнасилваната партия , има го и изнасилвачът документирано чрез самопризнания .
209
1
 
6
 
! Отговори
До анонимен 246 преди 7 месеца
До анонимен 246 - "и пернишкия кмет преди години беше издигнат от БСП, а сега не ги бръсне за слива" --- не просто издигнат, беше ЧЛЕН (и то в ръководството) на БСП! Но отказа да назначава по партийна линия и да слушка нинова. Тя му обяви война. Той напусна от солидарност с други ударени от нея. И спечели в Перник с 80% на първи тур-с негова си партия (герб го подкрепиха на своя глава). И Радев беше подкрепен от БСП, не ги слушка и му обявиха война, а народът е зад него. Важно е какъв е човек!
208
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Гласувал съм винаги в подкрепа на ГЕРБ и сега за да запазя достойнството на партията ще гласувам за Ваня Григорова, защото няма нищо общо с задкулисието на комунистити, независимо, че беше издигната от БСП. То и пернишкия кмет преди години беше издигнат от БСП, а сега не ги бръсне за слива.
207
2
 
3
 
! Отговори
ай стига бе верно ли преди 7 месеца
До ОТ ДЯДО МИ ЕДНО ЗНАМ Значи ти тогава все още си ембрион , щом от дядо ти го знаеш това за Путин , то и акълът ти като на попова лъжичка .
206
2
 
6
 
! Отговори
аферим машала преди 7 месеца
Как сте бе изнасилени герберастчета , в неделя да ходите да *** по една бюлетинка за антикомуниста Терзиев , както ви заплоди Вожда ви .
205
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
лудото Ленче май ще загуби
204
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Аз съм от ГЕРБ , но никой не може да ме убеди да гласувам за Терзиев.
203
2
 
8
 
! Отговори
Мъжкар преди 7 месеца
При всико, което му причиниха пп и дб на Бойко, той да им кляка - надявам се, че се бъзика! И не говоря само за арести и т.н. Да кажеш, че може да развали коалицията и те най-нагло да му кажат "а той е забавен и обича да се шегива"... Бойко може да е всякакъв, но имаше его и някаква чест! Аз ако бях - развалям коалицията и на американците им казвам "услуга ви правя - тия ви закопават-целият народ ви намравзи в червата заради тях, безумно некомпетентни и брутално нагли"! Ако имат акъл, знаят!
202
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Навлязохме май в някакъв садомазо трилър - лидерът на една партия си признава как морално и психически извършва грубо насилие над съмишлениците си. Я да видим сега колко им е приятно на гербаджиите да ги насилват публично
201
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдение преди 7 месеца
Няколко факта: 1. "скоростно" одобриха машините, въпреки доказателствата срещу ТЕЗИ машини (иначе машинното гласуване си е нужно, но не така) 2. Американският посланник започна да обикаля институциите 3. Над София летяха американски бойни хеликоптери (забранено над цивилни зони) 4. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ (уж) врагове, вече управляващи заедно - единият моли за помощ другия, а другият му я дава 5. На записа Петков казва "Бойко ще крепи правителството докато го е страх от Магнитски, Гешев и Радев". СлучаеноС
200
0
 
7
 
! Отговори
нафърфорий преди 7 месеца
М/ти Мутинскъ, въртиш съ кът фурнаджийскъ лопатъ, едно обаждане от "посолството" и веднага заемаш "Г" образна стойка!!!!
199
2
 
5
 
! Отговори
Да знаете! преди 7 месеца
Това не са мАшини, а мОшини! С тях се правят мошеничества! Ползват се за манипулиране на изборите! Бюлетините които ще се принтират от машините в неделя са вече принтирани предварително и даже протоколоте са попълнени. Остава само да се сменят чувалите и протоколите по пътя от изборната секция до общинската и мошеничеството е готово! За да няма мошеничества, трябва всяка принтирана от машината бюлетина да бъде подпечатана и подписана от председателя на секционната комисия!
198
2
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 7 месеца
"Не съм лицемер като тях", но "Ще ги подкрепя, въпреки, че не ми е на сърце" - е това да кажеш нещо, което не мислиш, не е ли точно лицемерие бре, Бойко? Както Просто Киро ви моли за подкрепа, за да "не дойдат комунисти" при положение, че пп-дб са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ! Както "най-големите врагове" на бойко и пеевски управляват в коалиция с тях! Абе ... ако мислите, че някой ви вярва - лъжете се дълбоко! За България е по-добре всеки, отколкото пп-дб и производните им! Пък всеки сам си решава!
197
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Учудва ме вота на софиянци. Защо гласуват са децата на червените главорези избили в София са о за месец 20000 души. Софиянци или са баламурници или изборите са тотално подменени.
196
6
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Симпатизирам на ГЕРБ, но ще подкрепя Ваня-
195
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В затвора ве!!!
194
1
 
5
 
! Отговори
зоофилусът от банкя преди 7 месеца
Баце велик си бе , ако се изсипе всичко що зос_а Банкя че утъне .
193
2
 
15
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 7 месеца
Не мога да повярвам че сме имали това недоразумение за министър председател!
192
1
 
13
 
! Отговори
дали? преди 7 месеца
В София уж не са толкова прости, ама знае ли човек къде е раздавал парички.
191
1
 
25
 
! Отговори
Винету преди 7 месеца
Бойче така са те хванали, че няма мърдане! Жалко, наистина жалко, можеше да свършиш като презиран и мразен но силен човек а сега съдбата ти е ясна ще се репчиш но все по плахо и най- гадното е че те спипаха такива мишки като тия