Не Григорова загуби битката за София, а Терзиев не би убедително

Градската десница била пред сериозно изпитание с трима кандидати
128
Не Григорова загуби битката за София, а Терзиев не би убедително
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според социолога Боряна Димитрова от "Алфа рисърч" не толкова Ваня Григорова е загубила в София, колкото Васил Терзиев не е спечелил убедително.

Още по темата

„Имаше сериозни препятствия за хората, които трябваше да направят този избор“, коментира тя пред БНТ.

"Анализаторите имахме мнение, че по-напрегнатият балотаж ще е между Васил Терзиев и Ваня Григорова. Анализите още тогава показваха много малка разлика", каза още Димитрова.

"Градската десница беше изправена пред сериозно изпитание да има три кандидата - Хекимян, Терзиев и Вили Лилков. Всеки от тези кандидати беше силно оспорван от другите кандидати на десницата", коментира Димитрова.

"Син ли е господин Терзиев, това е питането. Кандидатурата му според мен е свидетелство, че част от тези етикети вече не работят", коментира Първан Симеонов от социологическата агенция "Галъп интернешънъл".
"Имаме едно по-скоро мажоритарно гласуване за Григорова, а това за Терзиев е по-скоро партийно. Струва ми се, че ГЕРБ са гласували с известно злорадство срещу ПП-ДБ. При Григорова имаме едно нишово послание и тя беше предпочетена, за мен това е едно наказателно гласуване", каза още Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
червената Ваня срещу червения Васко....... нема какво да кажа повече
52
9
 
11
 
! Отговори
леля Пена преди 6 месеца
ЗА ЩАСТИЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ ТОВА НЕЩАСТИЕ ГРИГОРОВА .МАЙКО МИЛА,ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.
51
4
 
11
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Сега разбирам, защо провъзгласилата се за държава Македония, не иска да има нищо общо с България. Само си вижте кмета.
50
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До SuCkMyD1Ck,к.46 Проф.Чирков не правеше ли операции на сърцето на столичани без да ги пита дали са от БКП или от СДС, а беше ром от Видин. Дядовците на Васил Терзиев не са ли власи от Дунава? За чест на ромите от София те всички гласуваха за Ваня Гр., без да се делят на сини, светлосини и червени. Напротив, голяма част от българите гласуваха за потомъка на ДС, а сега се оправдават, че са гласували против червена София! Та те гласуваха за София на Държавна сигурност!
49
9
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Работата в България отива натам, да изгоним София от държавата ни :)
48
4
 
10
 
! Отговори
!! преди 6 месеца
Тази женица я чака съдбата на Мая Манолова. И тя почти спечели, после се опитва да вдига шум, обаче в БСП не търпят конкуренция, така че ще я заглушат доста успешно.
47
2
 
2
 
! Отговори
Клкккй преди 6 месеца
Инджиян вика на преглед на 20 дни продава на пациента бутилка с билки за 240 лева Но не споменава че трябва да сме усмихнати и да виждаме положителните неща в живота ,
46
11
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Честито, избрахте човек, издигнат от бившата ДС :) Да ви е жив и здрав кмета, за да ви "оправя" яко :)
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен,к.31 Хайде, хайде, да не би дядовците и родителите на Васко Т. да не са писали по същия начин? Вас преди 10-и ноември са ви командвали генералите от ДС, сега ще ви командва внукът и синът им Васко. Насадихте се яко, сега ПП-ДБ ще ви гледа сеира. Дано сега младите от ГЕРБ свалят 65-годишния Милиционер, бивш генерал-лейтенант от МВР , той сам няма да си подаде оставката. Бивш член на БКП 18-годишен, станал комунист като курсант първи курс във Висшата школа на МВР-Симеоново.
44
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На балотажа Терзиев е едва предпоследен.
43
10
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 6 месеца
До 41. Не бързай. Да не се окаже, че има някаква шарлатания. А и не е изключено ДС-арчето да не изкара дълго.
42
3
 
1
 
! Отговори
Йклиййй преди 6 месеца
Саркис Инджиян казва че лекува депресия продава бутилка с билки за 240 лева като го питам какви са билките той казва злато и сребро Той не лекува а продава някакви негови бъркотии за 240 лева
41
9
 
11
 
! Отговори
SuCkMyD1Ck преди 6 месеца
От тази неграмотна чистачка и манг1сарка дали ще стане хубав ***??
40
16
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 6 месеца
София е най-тъnuят град в България. Само бройте плюсовете сега.
39
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Григоравна чрез КТ,, Подкрепа" от години е известна на общественоста, Терзиев до преди 3 месеца никой не го е чувал, така, че незнам кой какво не е загубил и кой е не е бил убедително, само знам, че въпреки известноста си, Григоровна не успя да стане кметица.
38
0
 
1
 
! Отговори
До АЗ TPOЛА преди 6 месеца
Голям си!
37
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 31 Не знаеш колко е червена ванчето?? Ами да ти кажа тогава ..Зад тази на вид невинна женица стоят следните персони Н Малинов русофил съден за национална измяна лично награждаван от путин Болен сидиров руски боклучар говорил в руската дума Румен петков Може би най отвратителния русофил в българия Агент гоце руски агент на дс през социализма И още една дузина предатели на род и родина Хората да внимават Тези мошеници ще опитат пак с ванчето и на парламентарни избори
36
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ясно червената Ваня не е загубила, само незнам защо няма да е кметица!
35
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На ваше място не бих говорил за столична десница, а за борба между потомците на бившата ДС и бившите прокурори и червени от ДБ плюс дошлите харвардци от ПП срещу герберите на ББ. Голяма част от ГЕРБ се пребоядисаха и продадоха столицата и България на потомъка на бившите двама генерали от ДС, т.е столицата беше подчинена с 1500 гласа повече на бившата Държавна сигурност по заповед на Козяк 16. Кога ще закичите червеното знаме на бившата сграда на кулата на ЦК на БКП?
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 33 Не това не са гербери дето вият А копейки Герб спечели пак изборите Големия губещ е копейкин