Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен

Гвоздейков е маркетингов трик, заяви той
12 апр 2024 11:39, Александър Попов
358
Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Борисов и Пеевски правят маркетингов трик с името на Гвоздейков в пълната координация с МВР – от министъра до главния секретар. Искат да замажат очите на хората. Според мен купеният вот ще бъде безпрецедентен на тези избори. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка с изразената от лидера на ГЕРБ подкрепа към решението на служебния кабинет транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

Гвоздейков вече е изключен от "Продължаваме промяната", припомни Петков.

Още по темата
"Нямаме никакво доверие на Калин Стоянов, нямаме никакво доверие на организацията в МВР. Това е правителството на Пеевски и Борисов, това е тяхното МВР и те ще правят изборите, а използват името на човек, изключен от ПП", заяви още Петков.

В четвъртък служебният кабинет на Димитър Главчев реши да възложи на Георги Гвоздейков организационно-техническата подготовка на изборния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде пак се почна. Вота щял да бъде купен. Що не въведете задължителното гласуване? За улеснение да може като в големите страни да се гласува в поща, в секция или в банка. Имате софтуера за машините. Въведете задължителен вот. Щото да не излезе при 100% избирателна активност, че няма да вземете нито вие нито ГЕРБ и 4%?
231
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига лъгахте бе хора няма никаква бедност тук излезте навън и вижте коли препълнено навсякъде няма къде да паркираш кафенета пълни в магазините препълнени колички с храна пътуване по почивки СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ БЪЛГАРИТЕ СА БОГАТИ ДЪРЖАВАТА НИ Е БОГАТА САМО МЪРЗЕЛИВИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ ИМА БЕЗБРОЙ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА БОГАТИ
230
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До драгия нает шарлатаните 3 години лъжи 3 години Кражби 3 години саботажи 3 години заблуди 3 години потъване 3 год безвремие 3 год невиждана инфлация е стига вече едни слуги на божков стават все по богати и нагло безочливо по телевизията излизат и говорят безсмислици с една цел да получават пари за нищоправене Такова безочие досега не е имало
229
3
 
8
 
! Отговори
Ежко преди 2 месеца
Купеният вот ще е безпрецедентен,а ПП пари няма или не му се дават.....Кирееее...от Рашков вземи.От контрабандата не оставихте ли някой лев за изборни /черни/ дни?Явно мевере секретаря,Рашков и бившата шефка на митниците не са се отчитали редовно....
228
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И какво като има задраскани бюлетини какво пак лъжете Спрете се бе шайкаджии слуги на божков платени наети ала бала с президента е супер нали Киро купува депутати е супер Киро предлага кодовете е супер Флашките на изборите в София са манипулирани е супер наемници Спрете да Лъжете наглеци за жълти стотинки НЕ на божковите слуги този път да вървят по островите Асен Василев каза
227
10
 
6
 
! Отговори
Умна и Красива преди 2 месеца
Драги гербаджии, продължавайте да си живеете в държавата на феодалите, нотариусите, на черепите, на несправедливостите, на корупцията, на невежеството и на счупените магистрали. Шенген по въздух или вода, вас какво ви засяга? За какво ви е въобще да ходите в Европа? На вас в калта ви е добре.
226
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
баби ,дядовци,Герб,важното и че ви биха шута с 200.кръв пикаете днеска...
225
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баби ГЕРБ пак са яхнали метлата.
224
3
 
14
 
! Отговори
Пак, аз преди 2 месеца
До До Баба Гошка ПП/ДБ за 9 месеца+министерстване в служебните на Радев откраднаха много повече от всички предишни /БКП/БСП, ДПС, Герб и т.н./ Конкуренция на А. Василев в съсипването на България може да му прави само Румен Гечев, не се знае кой от тях е откраднал повече за себе си...аз залагам на Асенка, има опит в кражбите, в страната и чужбина.
223
3
 
17
 
! Отговори
Симона преди 2 месеца
До До Доносници Ами, преди ПП/ДБ да правят"революция с ковчези, бесилки и блокади, и фалшифицират изборите, с ала бала, България беше приета в чакалнята на еврозоната и имахме нулев дефицит и инфлация, което ни гаратираше приемане в Шенген. После ПП/ДБ окрадоха фиска, теглиха заеми за милиарди, като ония 9 милиоарда изчезнали незнайно къде за 9 дни, инфлацията спрямо преди 2020 г.е 300 процента...а Шенген го гледаме по въздух. Това сътвориха ПП/ДБ, но взеха митницата и си направиха милиони.
222
15
 
8
 
! Отговори
До Баба Гошка преди 2 месеца
ПП ли съсипаха държавата?... за 9 месеца?...преди боковото 13 годишно управление бяхме предпоследни по бедност в ЕС, но нещата се подобриха, станахме последни, дишаме праха на румъния
221
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички сте вече за затвора. Денков беше премиер на Мафията, наркотрафика и контрабандата. Къде пак ще влизате? След тези разкрития, дали Урсулата и Посолството ще се наредят до вас, такива издънки? Нали знаеш как САЩ постъпиха с техния куччи син Нориега в Панама? Лъсне ли истината, САЩ се отричат от Нориега и го прибират в техен затвор. Ти издъни Господарите си.
220
7
 
6
 
! Отговори
До: Не Трий преди 2 месеца
Паскал е любим на ПП/ДБ???? Те живият от 3 години в БГ пък държавата му прави чадър 20 години. Я пак помисли чий човек е. И нотариуса ли е техен човек?
219
5
 
26
 
! Отговори
До Киро Про100то преди 2 месеца
Без пари ще гласувам, само и само ти и твоята крадлива шайка да изчезнете. Вървети си на острова БЕ.
218
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пп излязоха по големи мушеници от герба,направо милиарди искат да крадят ,гадове на изборите си отивате на любимата ви Украина където и подарихте 80 милиона а нямате пари за добавки на пенсионерите ,предатели вън от България
217
5
 
6
 
! Отговори
До Ами ясна е преди 2 месеца
само че невалидния вот е прекалено голям процент с хартия, каква ще е легитимацията на евентуалните победители, давате за пример Европа, че е с хартия, но там невалидния вот е незначителен %, заслужаваме си да сме като уганда
216
9
 
7
 
! Отговори
До 211 преди 2 месеца
Любимият контрабандист Паскал е на Боко,защото по негово време беше най-голямата контрабанда на цигари.Женският пазар беше залят с ментета и продавачите казваха,че докато е Боко проблем няма да имат,нищо,че продаваха под прозорците на МВР.От години Паскал си живее щастливо в Гърция и никой за нищо не го е търсил.
215
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Що ли вожда Борисов днес се изказа,че ще държи гласуването да е с машини.Аз ли не чувам или той се е побъркал?
214
8
 
5
 
! Отговори
До Доносници преди 2 месеца
ти за шенген нещо да си чувал по времето на борисов?... ПП му били виновни
213
3
 
6
 
! Отговори
Ами ясна е преди 2 месеца
До Ясна картинка Един предател мъкне чувал с 500 гласа друг предател поръчва на хакер да хакне 20% от всички гласове. Дигиталното е лесно и безследно докато с чували (пари или бщлетини е на дребно и трудно)