Дядо Коледа, донеси ми...любов

Тази година много папках и слушках. Почти не съм закъснявала за работа и почти напълно отказах цигарите
24 дек 2005 12:51,
Дядо Коледа, донеси ми...любов

Мили Дядо Коледа,

Тази година бях много послушна. Почти не съм закъснявала за работа и почти напълно отказах цигарите. Всяка вечер си пия киселото мляко. Понякога го пия с мастика, но само защото научих, че е много полезно за стомаха. Също така папкам редовно (толкова, че любимата ми пола вече ми поотесня), а и много слушкам (всички наред – от гаджето до шефа, най-вече котката ми).

Водя здравословен начин на живот – спортувам (тичам всяка сутрин) – не, не на стадиона, не и след някой мъж, а след трамвая. Кротка съм и много много спокойна, но все пак не проверявай обстойно последното, че близки и приятели могат да те заблудят.

Искам да си пожелая няколко неща - сам виждаш, че имам право, защото съм много добра:).

Тази година трябваше да ходя при Чичо Доктор в Пирогов и даже да остана там за няколко дни. Моля те, Дядо Коледа, минавай от там по-често, не само по Коледа. Там хората имат постоянно нужда от обич и надежда иначе говорят и си мислят много лоши неща. И е много тъжно. И сиво. И мрачно. А, ако знаеш колко деца има... Та, бях решила да ти искам ново Пежо (макар, че аз и старо си нямам) - онова новото 407, сещаш ли се? Обаче се отказвам. Нещо не съм добра в шофирането – все ме блъскат разни рейсове и други подобни, а и нали трябва да спортувам - след трамвая, нали се сещаш. Искам обаче да си поръчам много здраве - ама не само за мен, а за всички… най-вече за онези болни дечица в болниците, а и за порасналите дечица. Много ми харесва, когато се усмихват, въпреки че ги боли.

Искам също така много обич и да не се карам с никой, особено с мама, баба и любимата колежка. Знам, че понякога съм много лоша, но наистина не е нарочно :(. Нали ще им обясниш, Дядо Коледа, на теб ще повярват.

Имам и една последна молба. Винаги съм си мечтала мама да ми роди братче или сестриче. Подозирам обаче, че тя вече не може такива неща да прави. Затова, скъпи Дядо Коледа, нали ми обещаваш, че като порасна още малко, ще предадеш на щъркела да ми донесе едно здраво бебче – да си го гушкам и да си играя с него.

Това е от мен, Дядо Коледа. Само да те предупредя, че нямам камина и съответно комин и малко се притеснявам от къде ще влезеш. Все пак знам, че ти винаги намираш начин да стигнеш до сърцата на всички и да ги дариш с най-светли емоции.

Много те обичам!

Твоя Хриси – 23 год.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание