Срещни гадните "копилета"

Улиците в София ще бъдат вдъхновени от филма на Тарантино
28 авг 2009 10:45, Петя Славова
8
Срещни гадните "копилета"
Снимка: Прооптики

Гадни копилета ще се разхождат из улиците на София.

На 28 август, когато продукцията излиза по нашите екрани, под звуците на смазващия саундтрак на военната епопея по софийските улици ще премине автентичен военен камион GAZ 66, возещ в откритата си каросерия цял отряд "копилета", съобщиха разпространителите.

Жителите и гостите на града ще могат да се срещнат лично с атрактивните партизани и да се снимат с тях.

Начело на "копилетата" ще бъде Дони Доновиц, наричан още Еврейския мечок, въоръжен с емблематичното си оръжие – бейзболна бухалка, с която във филма всява страх и паника сред нацистите.

Местата на срещите са при храм-паметника "Св. Александър Невски", на площада пред Националната художествена галерия, площад "Македония", бул. "Александър Стамболийски" и бул. "Христо Ботев".

Шествието ще премине между 17,00 и 21,00 часа по централни столични улици – бул. "Васил Левски", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Г. С. Раковски", бул. "Черни Връх", бул. "Арсеналски", бул. "П. К. Яворов", ул. "Св. Наум", ул. "Фритьоф Нансен", ул. "Оборище", бул."Янко Сакъзов", бул. "Цар Освободител", бул. "Александър Стамболийски", бул. "Христо Ботев", бул. "Княз Александър Дондуков".

Брад Пит, Даян Крюгер, Илай Рот, Даниел Брюл, Мелани Лоран, Клорис Лихман, Майк Майeрс, Джули Драйфус, Б. Дж. Новак са сред актьорите във филма, копродукция на САЩ и Германия.

По време на Втората световна война отряд американски войници евреи, известни като "копилетата", са специално вербувани и изпратени в окупираната от нацистите Франция, за да избиват враговете и да им вдъхват ужас.

"Копилетата" не са единствените, жадни за отмъщение. Семейството на младата Шошана е избито от нацистите, а тя успява да избяга в Париж.

В големия град си намира работа в киносалон, където се запознава с германски военен герой, който се влюбва в нея.

Той дори успява да убеди началниците си да направят галапремиерата на поредния си пропаганден филм в нейното кино – идеалната възможност за Шошана и "копилетата" да отмъстят на окупаторите. . .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Новият Ред е такъв: Кафенетата в София са пълни с английско говорещи недочовеци ходещи за нещо до киноцентъра и имащи много пари. Около тях океан от голтаци говорещи ***-турско-български и с всички лакейски средства се стремят да откачат нещо от недочовеците, които са създали това след петхиляден целенасочен труд, за да се чувстват и те човеци. Естествено българите са в нелегалнос и могат да убият недочовеците с чиста съвест.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тези актиори всичките ли ще се изсипят тук във София аман от знаменитости.Не ни стига Мадона ами се га и некви хаховци в камион ще се мотат по улиците.Остава Осама Бен Ладен да се покаже от некъде.
6
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Едно време имаше един страшен фил, американски, в който ерейте хлърлят такъв бой на римляните, бетер този на германците. Така че холокост е нямало, но ше има.
5
0
 
0
 
! Отговори
thebrainless преди 14 години
Филмчето е добро, носи в себе си странно чувство на хумор. Christoph Waltz e направо страхотен в ролята си!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти си един от представителите на неграмотните...
3
0
 
0
 
! Отговори
offline преди 14 години
...тъпчо,недей да се изхвърляш неподготвен - оригинално е "Inglorious bastErds" , за това на български се изпизва "копИлета"...
2
0
 
0
 
! Отговори
Х преди 14 години
Много смешно, да си беше направил труда да прочетеш оригиналното заглавие.
1
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
negramotnostta v bg stiga nechuvani visoti, pravopisa ne e iziskvane veche, "Копилетата" ;)