Холивудско нашествие в Пловдив

Започнаха снимките на екшъна "Непобедимите 2"
Обновена: 11 окт 2011 19:28 | 11 окт 2011 18:29,
55
Холивудско нашествие в Пловдив
Силвестър Сталоун в Пловдив. Снимка: Булфото

Холивудските звезди Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм снимаха днес сцени от „Непобедимите 2" край Пловдив. 

На летището в Крумово са заснети финалните сцени от екшъна или "голямото преследване през летището", уточни пред медиите продуцентът Лес Уелдън.

Снимките ще са от днес до петък, като за целта има наети и два военни вертолета "Кугър" от Авиобазата в Крумово.

След приключването им всички декори ще бъдат прибрани, а летището и прилежащите му терени ще бъдат оставени във вида, в който са били.

За снимките се използваха и терени на военното летище и Авиационния музей.

Съорганизаторите от българска страна бяха категорични, че има забрана за снимане на декорите.

Стана известно, че във филма ще влязат около 3 минути от  екшън сцените, които ще се заснемат на летището, като по сценарий действието се развива в Китай.

Официалната премиера на “Непобедимите 2“ е насрочена за август 2012 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Непобедимите 2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
18
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Мисля, че най-доброто място за снимане на екшъни в България е Перник. Там и Сталоун, и Брус Уилис могат да бъдат само статисти.
51
0
 
1
 
! Отговори
mestessa до 52 преди 12 години
Не, сигурно са безплатни.Иначе полетите са много скъпи дори по техните стандарти.А тези,които се чудят на 30-те лева,това май си е нормалната надница за града под тепетата.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И хеликоптерите ли са наети за 30 лева?
49
0
 
5
 
! Отговори
до някой преди 12 години
Само че в БГ минималната часова ставка е 1,61лв и то с последната актуализация на МРЗ. Та тези 30 лева са напълно в час с нашето законодателство-покриват минималното заплащане за 8 часов работен ден + заплащането на извънредния труд за останалите 4 часа+ някаква горинца от 7-8 лева. За съжаление това е положението тук и колкото и малко да ни се струват тези пари хората си спазват закона. А и защо мислите са дошли да снимат в БГ-едва ли заради черните ни очи, просто тус е евтиния, вкл. и труда
48
2
 
4
 
! Отговори
сокерес преди 12 години
Джейсън Стейтъм каза: В БГ има много джипси, и ще ги трепя ако някой ми се отвори, щял *** да го прави хахаха Джейсън Стейтъм е ***! А Силвестър Сталоун каза че до последно ще се обмисля дали да не включат сцена с джипсита които ядат бой за финал на филма хахахаха , освен това се обмисляло дали да не намалят заплатите на статистите на по 7-8 долара, като в бонус можело да се запознаят от близко с махалките на звездите хахах
47
1
 
2
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 41Не само че луд няма да се навие да работи за 15 долара на ден в САЩ. Нещо повече - дори някой да поиска да работи за толкова, примерно луд, няма да му позволят - ще му изплатят полагаемата се сума защото тя се дължи по закон. Само някой да посмее да не му плати и после може да ги съдят. Освен това, доколкото знам, в Англия има гилдия на статистите - ако не членуваш в тази гилдия няма дори да те вземат за статист. В България не е така.
46
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: Номер 45Ти да не си въобразяваш, че една сцена като се снима 3 минути и цялата работа се прави за 3 минути??? Плаща се на снимачен ден, а този ден може да продължи и 8 часа!!!Много от кадрите се повтарят по сто пъти, дори и да са станали без гафове - след това режисьорите ги преглеждат подробно и избират най-подходящите от тях.На прима виста не може да се види всичко - представи си, че снимат филм за Римската Империя, и се окаже че някой си е извадил джиесема - това се преглежда после.
45
1
 
6
 
! Отговори
някой преди 12 години
Чудо невиждано е станало - България, като страна от четвъртия свят се използва с евтината си, да не кажа почти безплатна работна ръка - 30 лева на ден е смешна сума за повечето държави.Да не си мисли някой, че ако не беше така нямаше да ходят да снимат примерно в Чехия!На всичкото отгоре, това "нашествие" не е от скоро - още през 1983 година по Татово време видях че имаше снимки на епизод от американския екшън сериал "МакГайвър". Бяха на бул. Стамболийски - до бившето американско посолство.
44
1
 
4
 
! Отговори
оценяващ преди 12 години
30 лева са си пълна подигравка за 12 часов снимачен ден, в САЩ си имам минимална парична ставка на час в различните щатове. Да приемем, че е $6 на час => 6 х 12 = $72 => 72 х 1.4 = 101 лв на ден => че в България им излиза ПОНЕ 3 ПЪТИ ПО-ЕВТИНО да си наемат статисти, да не говорим за всичко останало. Както и да е, така или иначе е яко да видиш около теб тези популярни хора, още повече да бъдеш част от проекта им. :)
43
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дават 30 лева защото сцената е само 3 минути ***. Да не искате 200?
42
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20$ на ден за мухльовците си е "яка пачка".А тези бойни хеликоптери за това сме ги купили да ги даваме под наем за да снимат филмчета.По колко милиона евра беше единият??Всъщност няма значение.те са собственост на Боко и той може да прави с тях каквото си иска.
41
38
 
11
 
! Отговори
"Този счупен&qu преди 12 години
До 42Сиктир бе! Ще се опитам да ти говоря достатъчно мьеко за да ме раздебереш:Ти тиливизур имаш ли ба?! Плодив е най-скапиния град в България чи за това плюя по Майна сити!
40
11
 
22
 
! Отговори
мдам преди 12 години
Много ме радва този счупен, който плюе Пловдив , как трупа минуси и никой не го бръсне за кокал ! Смях !
39
6
 
30
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
По Би Ти Ви казаха,че Бг статистите получавали по 30 лева на ден + честта да видят звездите отблизо. Срам ме е. Не ме е срам от американците, че искат евтина работна ръка - то в щатите за $15 и луд няма да се навие на 12 часов работен ден. Срам ме е от подобен тип журналистика. Ужас, ужас...
38
1
 
1
 
! Отговори
hdi,,, преди 12 години
do 19,, mn si tap stani i ti zvezda ne6tasnik,,,kakav *** 4oveka ima glas ;;;;a za filma vsi4ki sa profisionalisti,,,,v cyl svyt sa,,,,N; 1 cccccccccc
37
1
 
19
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Чудех се що Бойко не е приел ролята в Непобедимите 2,но сега вече ми е ясно-снимките са в "любимият" му Пловдив.
36
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джейсън каза:"Велбъжд Локо ЮвеКои сте всъщност вие?Знаем само че стеЦИГАНИ ОТ ПЛОВДИВ"
35
46
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Арнолд каза: "Перник и Пловдив да бидат разрушени и заличени. Селяните живеещи в тези села да бъдат направени ***! Няма какчествен ***'треал там"
34
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов каза: "Що е майна все е ***!"
33
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Силвестър Сталоун каза: "Що е майна все е ***"