Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун

Сейдж Сталоун е намерен безжизнен в дома си в Лос Анджелис
14 юли 2012 09:00, Петя Славова
140
Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун. Снимка: БТА

Американският актьор и продуцент Сейдж Сталоун, син на холивудската звезда Силвестър Сталоун, беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис, съобщиха световните агенции.

Според органите на реда, няма насилствено влизане в жилището или от нещо нередно.

От полицията казаха, че са намерили Сейдж Сталоун в дома му, след като са отговорили на подаден сигнал, допълва БТА.

Адвокатът на починалия е уведомил, че Сталоун е бил открит от домоуправителя.

"Не знаем никакви подробности, но трябва да е било някаква трагична злополука. Той кипеше от живот и работеше по проекти. Въобще не беше депресиран или нещо подобно", обяснил още адвокатът му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
19
 
! Отговори
само шопска салата преди 11 години
Абре, сина на Слай да не е дал фира?
67
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От полицията са потвърдили умрял е от злоупотреба с наркотици....Поредния наркоман, айде сега го оплаквайте цял ден понеже е син на Рамбо, ако беше някой БГ наркоман от Младост 4 щяхте да ги псувате всички заедно, но понеже е син на Рамбо той е повече от един най-обикновен наркоман нали така лицемери?
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наркотици или сифилис, или комбинация от двете.
65
3
 
18
 
! Отговори
лично мое мнение преди 11 години
Не разбирам защо обвинявате хората, че били злобни. Ами злобни са защото в България пред очите им крадците и мошениците станаха богати на гърба на народа, с далавери, приватизация, източване на бюдждета и т.н. Абсолютно нормално е, че хората намразиха тези крадци и като цяло богатите, защото в България богати станаха главно крадците и престъпниците. От там имдва и злобата, която без да я оправдавам, я разбирам. Просто хората чувстват и виждат всеки ден тази огромна несправедливост.
64
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сащ се борят с наркотрафика, а населението им се друса до козирката. Нещо не им върви борбата на този фронт.
63
7
 
23
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
На младите хора им се отвориха очите.Не са като нашето лъгано поколение за "преуспелите щати".Погледът им все към Русията бяга.
62
7
 
21
 
! Отговори
До оператора преди 11 години
Альо, оператора на струг, такива лицемери после ги посрещаме още по засрамени, като разберат, че и в чужбина са същите ***, като тук. Наяла се мухата с *** и кацнала на челото. :)) Способните и тук успяха, а нещастниците, които браха портокали в Испания, тепърва се прибират. Дано успееш да си купиш панелка в САЩ, ама... дълбоко се съмнявам. И не забравяй, че глистът и извън *** си остава ***, но в чуждият *** е *** - роб. Успех в щатите. :)))
61
1
 
2
 
! Отговори
C преди 11 години
Гледайте към Европа и към демократичните промени в България. Това е единственият ни шанс. Иначе децата ви ще видят чужбина през крив макарон. Не хабете енергията си радвайки се на нещастието на другите, а търсете собственото си щастие. Това е изхода.
60
2
 
18
 
! Отговори
C do 4oko преди 11 години
Много сте елементарни хора. Плаче ми се за вас. Злобата и завистта ви изяждат, толкова ли не го проумявате. Вървите против самите себе си. От злоба никой добро не е видял. Точно тя отключва и тумори и всичко, не толкова вредната храна. И от комунизъм никой добро не е видял. Скоро виждам цяла България по колхозите. В момента всички сме в един кюп. Като мишки в аквариум.Мразим се и обедняваме с всеки изминал ден.
59
8
 
5
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 11 години
68 oператор - на 58646% съм съгласна с това което казваш. По злобно, завистливо, подло и лецемерно същественце от българина няма.
58
2
 
15
 
! Отговори
До 68 преди 11 години
Оператор, пожелавам ти да успееш да си купиш двустайна панелка в САЩ.Но, едва ли. И внимавай с хапчетата.
57
2
 
24
 
! Отговори
един БГ в САЩ преди 11 години
Ами САЩ няма друг избор освен да пусне печатницата, т.е. да обезцени долара и да повиши инфлацията, т.е. американците да обеднеят. САЩ вече не са в състояние да подържат такава армия, защото тя им струва много пари, това ще има последствия и за Европа, защото слаба САЩ означава че Европа ще трябва да дава повече пари за отбрана. Друг е варианта да се увеличат данъците на богатите, но това в САЩ няма как да стане, лобито им е прекалено голямо. Бъдещето пред САЩ не е розово определено.
56
2
 
2
 
! Отговори
свидетел преди 11 години
пари, пари, пари... *** смърта пари не я опраат.
55
22
 
17
 
! Отговори
Оператор преди 11 години
Кофти тръпка! Лека му пръст на човека! Чета тук коментарите и се убеждавам колко прости сме българите, няма такъв *** народ! Мързеливи, завидни, омразни, долни същества, чехълчета и амеби, просто едноклетъчни организми. Човека си е отишъл, по една или друга причина, може да са наркотици, може да е нещо друго, но не е добре. А вие простаци плюете от двустайните си панелки.Сдобих се с работна виза и скоро заминавам за Щатите и искренно се радвам, че се махам оттук и тая простотия и чалгарщин
54
1
 
30
 
! Отговори
един БГ в САЩ преди 11 години
Богати богати колко да са богати всеки 5ти в САЩ няма медицинска застраховка и не ходи на лекар, защото не може да си плати, безработицата расте.... индустрията им е изнесена в Китай, дефицита им е огромен, нещата в САЩ не са никак розови както бяха преди 10 или 20 години.... Богатството ще се преразпределя на изток, към Азия.
53
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е това е българинът. В никакви обстоятелства не казва блага дума. Сталоун бил ***, сина му наркомен плебей.А вие какво сте постигнали? Световни шампиони по драпане на макари пред компютър! И залобата само в интернет се излива, щото и пред народноя театър шахматиститв биха ви ударили един бой за простотията, която бълва от иначе гениалните мозъци.Да почива в мир момчето, жалко, независимо от причините.
52
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали богати, нали щастливи, имат всичко, пари, ред, демокрация, свобода, най-великата нация. Явно, толкова щастие само с хапчета можеш да го изтърпиш. А ний, бедните и нещастните , един аспирин нямаме у дома.
51
5
 
29
 
! Отговори
Деси преди 11 години
Ами аз за какво, като имах възможност да следвам в САЩ отказах и се насочих към Русия, за което изобщо не съжалявам.
50
0
 
6
 
! Отговори
11 преди 11 години
Също много интересно е защо такива нещо "уж" винаги стават сами в дома им за да могат да си правят каквито си искат версии от тях, а не някъде където ще има повечко свидетели, малко странно нали... ?
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пише че се е самоубил като се е нагълтал с хапове...